dijous, 29 d’abril del 2010

Jornada 30

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Algu sap el resultat del partit d'ahir entre el St. Julia i el Centelles ?

Anònim ha dit...

St.Juli 1 - centelles 2

Anònim ha dit...

Preparatius a Sant Feliu de Codines pel partit contra el Voltregà en un ambientàs d'eufòria, festa i pressió total. El camp serà una caldera!!!

Anònim ha dit...

Et podries identificar el que diu que sant feliu serà una caldera?

enric ha dit...

Bones.
Trobo normal que el Sant Feliu prepari el partit com si fos una final, ja que per moltes circumstancies ho es, (el Sant Feliu pot fer un gran pas, si guanya cap a assegurar-se els dos primers llocs), si be penso que tots els preparatius s´han de fer en to esportiu i que la "caldera" que dema sera el camp, no desenboqui cap a cap fet extra-esportiu. Nosaltres dema anem a Sant Feliu a jugar un important partit de futbol per ambdos cantons, pero no deixara de ser aixo, un partit de futbol, i per lo que desitjem que regni l´esportivitat, dins d´un bon ambient com es natural, nomes demanaria que no es tires gaire llenya al foc, no fos cas que la "caldera" explotes, i aixo penso que cap dels que dema serem al camp volem.
Vinga fins dema, i esperem veure un gran partit de futbol on regni l´esportivitat, el bon joc i que com se sol dir en aquests casos que guanyi qui mes ho mereixi.
Salut i fins dema.

Anònim ha dit...

Tenint en compte la classificació, que el Sant Feliu juga a casa i que els tres punts en joc el poden portar al liderat; s'entén el que es diu i que s'intenti motivar la gent. No hi doneu més voltes i que guanyi el millor.

Anònim ha dit...

Amb el resultat de la primera volta n'hi ha prou. Tranquils, només és un partit de futbol.

Anònim ha dit...

La Gleva 1 - Vic Riuprimer 2. I tercers.

Anònim ha dit...

La Gleva amb aquest resultat ja es matematicamet equip de tercera.
Anims i a preparar la tornada...

Anònim ha dit...

Moià 2 Centelles 0

Anònim ha dit...

dubtu molt que la gleva torni a segona regional....

Anònim ha dit...

SANT FELIU 5 - VOLTREGÀ 1. Molt fluix defensivament el voltregà.

Anònim ha dit...

Sant Feliu 5 - Voltregà 1

Partidàs del Sant Feliu

Anònim ha dit...

Oar Vic- 0
U.E.Campdevànol - 3

Victòria del Campdevànol al Camp del líder imbatut fins avui a casa. Els Visitants han fet un partit molt seriós i amb gols d Joan Rota (2) i Xevi Suàrez (1) , han propiciat una GRAN victòria , que no només ha trencat limbativilitat del Rival , sinó que després d 3 ANYSSSS , sisi , 3 anys , el Campdevànol HA GUANYAT UN PARTIT FORA D CASA EL DIUMENGE!!!!!!

Victòria de Gran prestigi i Gran 2ona volta !

Sort a tothom!

Anònim ha dit...

mal partit de l'0ar avui mati al torres i bages. tot i això molts anims pq encara queda molt i s'ha de treballar de valent doncs aqui ningú regala res. felicitar al campdevanol pq ha fet un molt bon partit i ens ha posat molts problemes. tants que no ens n'em sortit. tot i això amb el cap ben alt i endavant. visca l'oar....

Anònim ha dit...

pradenc 4-at.balenyà 0
partit sense color al municipal de prats,amb un bon pradenc ke esta fent un final de temporada realment bo.

Anònim ha dit...

Pradenc 4 Balenya 0

Anònim ha dit...

Xevi Melero serà l'entrenador de la UE Campdevànol la temporada vinent.Menci Colomer deixa el càrrec per pròpia voluntat després de tres temporadesLa temporada vinent la Unió Esportiva Campdevànol tindrà nou entrenador. Es tracta del campdevanolenc Xevi Melero. L'actual tècnic, el santjoaní Menci Colomer, plega després de tres campanyes al front dels verds-i-blancs.

Anònim ha dit...

el que preguntava on podia perdre l'oar la semana pasada i era tan pasadet ara ja u sap!

Anònim ha dit...

Joan Rota de l'U.E.Campdevànol suma 29 gols (+1 Moià i + 2 OAR)

Salut!

Anònim ha dit...

Aquest fòrum està bastant mort no? Ara a aquestes altures de la temporada és quan s'hauria d'estar comentant possibilitats de equips de promocionar o salvar-se, canvis i nous fitxatges en els equips, etc.