dijous, 22 d’abril del 2010

Jornada 29

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Reprenent els comentaris de la setmana passada, on està "prevista" aquesta derrota de l'OAR? A quina jornada?

Anònim ha dit...

Ostia, kin mal temps amb la derrota de l´Oar!!!
No ho se kuan sera, podria ben ser akesta setmana, o la vinent contra el Kande, o contra el Voltrega, o amb el Sant julia a la darrera jornada kuan ja sigui campio...no ho se, es una previsio en conjunt.
No tu agafis tant a pit, ke es nomes un divertiment, collons!!

Anònim ha dit...

Atletic Balenya 1 Sant Feliu 2

Partit dominat de principi a fi per un Balenyà voluntarios, però que no ha sapigut aprofitar les moltes ocasions que ha tingut. Al final el Sant Feliu que ha marcat el segon al minut 90 sa endut mes premi del merescut.

Anònim ha dit...

U.E.Campdevànol 3
C.E.Moià 2

Gols Campdevànol:

Joan Rota

Luisinho

Ponzano

Porter : Marc Llagostera

Anònim ha dit...

S'HA ACABAT: LA LLIGA ÉS COSA DE DOS.

Anònim ha dit...

VOLTREGA 1
TORELLO 2

Anònim ha dit...

Nois, des de que existeixen aquestes normes no es poden saber els resultats que era una de les coses importants d'aquesta web. A vegades d'ha d'esperar fins i tot hores per saber-los. Voleu dir que no s'hauria de fer d'una altre manera?

Anònim ha dit...

voltrega 1 - torello 2

Anònim ha dit...

bon dia sabeu resultats d'avui

Anònim ha dit...

Senyors aquest blog està mort...
Ara que vé el tram més decisiu de la lliga hauriem d'exposar opinions i cadascú dir una mica la seva. Potser és d'hora però, la cosa em sembla que per dalt està clara, la lluita serà per ser el campió de lliga entre dos bons equips.
I per la part baixa, tret de la gleva, quedaran dos posicions molt i molt disputades fins al final de lliga.
Sort a tothom i visca el futbol.

Anònim ha dit...

El blog esta perdent una de les coses mes bones que tenia, i es que sabies quasibe en temps real el resultats dels partits, aixo de que els comentaris no es publiquin al instant no es gaire bo pel be del blog. Suposo que l'Administrador, com tothom deu tenir la seva vida privada i aixo li deu treure temps per poderlo dedicar al blog, cosa que entenc perfectament. Potser seria bo que per tal de tenir la informacio al dia s'utilitzes el forum que hi ha que suposo que alla si que es deuen poder publicar els comentaris al instant, pero es clar l'altre problema que hi ha es que tothom estara identificat amb un nick i per el que he pogut veure en tot aquest temps que he seguit el blog, la gent això de publicar comentaris amb identitat no els hi agrada gaire.

Deixo la proposta al aire ...

Anònim ha dit...

Centelles 1
Pradenc 2

Anònim ha dit...

ui per baix vall ges 4 rodenc 3
balenya 1 s feliu 2 ,i s julia 4 st eugenia 1

Anònim ha dit...

El Rodenc sembla que jornada rere jornada va confirmant les seves opcions de baixar a tercera ... ha fallat contra tots els rivals directes.

Per altre banda el Sant Julia sembla que va a l'alça i surt del descens despres de moltes jornades.

La Vall sembla que s'escapa una mica del descens.

El Balenya haura d'apretar molt si vol continuar somiant.

Un final de lliga interessant.

Anònim ha dit...

jo tmbe penso ke s´auria de suprimir aixo de pasar pel filtre de l´administrador en benefici d´opinions mes agils plurals i rapides.
siusplau amdministrador, pensatu.

Anònim ha dit...

Balenyà i St Julià s'hauran d'enfrontar ambdos a l'oar a l'estadi Torres i Bages. Si l'oar si juga quelcom ho tindran bastant difícil (tenint en compte que ningú ha aconseguit guanyar encara aquest any a casa seva).

Anònim ha dit...

Amb aquests resultats, sorprenents, les opcions d'ascens d'equips consolidats a la categoria i amb aspiracions com FC VIC RIUPRIMER i SANT VICENÇ desaparèixen un any més. Tot molt estrany, no?

Anònim ha dit...

Aquest final de lliga s´ha convertit en un ma a ma, entre Oar i Sant Feliu, amb el Voltrega d´animador ja que ha de jugar contra tots dos, pero sense opcions al titol. El calendari dels dos molt igualat.

Anònim ha dit...

Anims santju sempre hem confiat amb vosaltres,amunt , i el dijous a guanyar al Centelles.

Anònim ha dit...

Penseu que l'OAR punxarà? Jo crec que el Sant Feliu té millor calendari i si guanya el partit que rep al Voltregà tindrà molts números per acabar primer...

Anònim ha dit...

Penseu que el Sant Feliu punxarà? Crec que la primera ensopegada serà davant el Voltregà...

Anònim ha dit...

Si el Sant Feliu guanya s´ha acabat la lliga, sera nomes questio de veure qui queda primer i qui queda segon. Per la lliga, tant de bo guanyi el Voltrega i la cosa quedi oberta fins al final.

Anònim ha dit...

Si mireu la jornada 30, diu que el st feliu descansa ?
Error suposo oi ?

Anònim ha dit...

Jo crec que ja podríem començar a parlar de fitxatges i de possibles fitxatges de cara a l'any que ve, perquè ja em van arribant molts rumors de que tots els equips ja estan movent fitxes de cara a l'any que ve.

Segons rumors (repeteixo, només són rumors) el sant vicenç prepara forces canvis, i el llerona iniciarà un nou projecte amb moltes cares noves.

Algú sap alguna cosa de la resta d'equips? Comencen a sonar noms?

Anònim ha dit...

Es veritat que el Voltrega tindra camp de gespa artificial nou la tempoarada vinent?? Si es veritat es una gran noticia ja que desapareix un camp de sorra, ja nomes quedara la Vall (si es que no baixa...)

Anònim ha dit...

El Voltregà no ho sé però sí que m'han dit que a Torelló també fan camp d'herba artificial de cara a l'any que ve.