dijous, 6 de maig del 2010

Jornada 31

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo demanaria a l'administrador que si tothom es compromet a fer comentaris amb respecte que torni a deixar el forum com estava abans xq si que esta molt mort això...

Anònim ha dit...

Creieu que l'Atlètic Rodenc i el Balenyà s'acabarà salvant, prentent-li la posició a la Vall del Ges? És que veig la lliga bastant acabada ja, tant per la part alta com la baixa. No crec que hi hagi sorpreses de tal com està ara...

Anònim ha dit...

Administador crec que s'hauria de treure aquesta limitació pel fòrum que suposa que tots els missatges hagin de passar pel vostre filtre, perquè l'únic que està aconseguint això és que aquest fòrum s'estigui morint... Si us hi fixeu des de que es van posar aquestes restriccions aquest fòrum ha passat de ser una zona de debat diari, a ser un lloc de just posar els resultats del cap de setmana i ja està.

Des de la meva humil opinió, jo crec que si es vol un fòrum de debat futbolístic, és millor no aplicar mètodes restrictius que desafavoreixin la qualitat del fòrum, que no pas voler controlar els comentaris que es posen però aconseguir el que s'està aconseguint, perquè al cap i a la fi, quin sentit té aquest fòrum si no s'utilitza?

Salutacions.

Anònim ha dit...

Queda poc per acabar la lliga i res decidit encara! Jo crec que els tres equips que ara mateix estan en descens són els que baixaran. Balenyà diria que està sentenciat, i entre Rodenc i Sant Julià hauran de treballar de valent tots dos, tot i que també és possible que La Vall patexi fins ben be el final, no ho sé, que creieu? Rodenc, Santju, Vall? alguna altre suggeriment veien els enfontraments de les pròximes jornades?

Anònim ha dit...

Es veu que a Sant Vicenç hi ha molt moviment aquests dies! Jaume Serra no seguirà la temporada que ve...Què en serà d'aquest equip? Això no acabarà bé per el club.

Webmaster ha dit...

L'administrador en el seu dia va decidir això de moderar els comentaris degut a que hi va haver una onada de comentaris totalment fora de lloc, el problema que es moderin els comentaris es que la gent que escribim aquí a vegades no ens sabem moderar les paraules i davant de l'anonimat es molt fàcil critar o menysprear algú.

Jo personalment prefereixo que els comentaris siguin identificats, es a dir saber qui ho escriu perquè com he comentat anteriorment amb l'anonimat tothom s'atraveix a tot.

Pel que fa al tema de tornar a posar els comentaris sense moderar, això ja es cosa de l'Administrador però crec que veient com van anar les coses no en deu pas tenir gaires ganes .... També podeu utlitzar el fòrum que es va habilitar en el seu moment, però que fins ara ningú (tret de dues o tres persones) ha utilitzat, allà si que per escriure has de tenir un nick i els comentaris es publiquen al instant ..

Bé, deixo d'escriure perquè ja m'estic enrollant massa i parlant de coses que no son el futbol !

Anònim ha dit...

estic d´acord amb el que diuen els companys que el forum s´esta morint. Hi ha dos camins, o be aixecar la restriccio i fer altre cop un forum de debat lliure i verdader, arriscant-nos que avegades surti algun malalt i la lii, (pero vaja son contats)o continuar com fins ara i veure com aquest forum va morint. Jo personalment em quedo amb la primera opcio.
Ara s´acaba la lliga, o es fa algo o aquests mesos sense competicio seran el final del forum, i quan quelcom es mor, tornar-lo a resucitar, costa...!!!!

Administrador ha dit...

Molt bones
Ara que ja s'acaba la temporada no trobo cap sentit a aixecar la restriccio del forum, ja que es lo que vareu decidir vosaltres despres de molts avisos i anular molts missatges per massiva falta de respecte.
En lo que el forum anira morint no hem preocupa masa ja que de cara a la temporada que be no continuare fent-lo ja que aquesta segona volta ja s'he m'ha fet molt llarga, ja que soc l'ex-entrenador de La Gleva i quan vaig decidir deixar el carrec, continuar acctualitzant aquest blog ja no tenia tanta motivacio i aixo sumant-li altres feines s'he m'ha fet etern el final de lliga i poder oferir el seguiment que es feia desde la temporada 2008-2009.
Com sempre gracies per les vostres aportacions i animo de cara a la temporada que be que es crei un altre blog per poder donar vida al nostre futbol.
JOSE

Anònim ha dit...

Felicitats per la feina feta fins ara, pero ho trobo una mica egoista. Tu vares fer neixer aquest forum i tu el mataras. En fi tu sabras.

Anònim ha dit...

Primer de tot felicitat al Administrador per la feina feta aquestes dues temporades, cal recordar que de forma altruista...
I qui millor per matar aquest blog que el mateig que el va fer neixer?, jo penso que d'egoista , res. Anims i a veure si algu s'anima de cara a la proxima temporada..

Anònim ha dit...

voltrega 2 - pradenc 0 gols: benavente i vigue.

Anònim ha dit...

resultats d'avui disabte 08/05/10, es poden saber merci.

Anònim ha dit...

voltrega 2 - pradenc 0
gols: Benavente i Vigue

Anònim ha dit...

U.E.Campdevànol - 6
La Gleva - 1

Gols Campdevànol:
Luisinho
Carrasco
Joan Rota (4)

Anònim ha dit...

Centelles 0 OAR Vic 1
Gol : Partal

Webmaster ha dit...

Hola,

Soc l'administrador de la web osonafutbol.com i durant aquesta temporada he estat col.laborant amb el Blog de forma tècnica.

Bé un cop sabuda la noticía que l'administrador del Blog a partir de la pròxima temporada, per motius de feina, no podrà seguir portant el control del Blog, he estat pensant que hi ha dues solucions possibles:

1.- Fer servir el fòrum que hi ha montat en la web de osonafutbol.com i allà podreu continuar comentant la jugada i donant els resultats al instant, això si, amb la diferència que allà heu de tenir tots un nick i no hi ha anonimat.

2.- Continuar el Blog, però aquí ve el problema, jo tot sol no puc portar-lo per tant necessiteria la col.laboració d'algú o d'alguns que estiguessin interessats.

Bé us deixo les dues opcions, a partir d'ara us deixo que opineu i agafem entre tots la millor opció per tal de poder seguir gaudint de la informació del nostre futbol !

Anònim ha dit...

Webmaster d'Osona Futbol, jo estic a favor de tenir un espai per parlar del nostre futbol, ja sigui aquest blog o sigui un altre lloc, per tant el rocolzament el tindras.

Un altre tema, he vist que en el forum que hi ha a la web d'Osona Futbol es pot publicar comentaris sense estar registrat ! Es algun error o es correcte ? Perque si es aixis, doncs es lo que es podia fer abans en el Blog, es a dir publicar un comentari i no tenir que esperar que passes per la moderació.

Webmaster ha dit...

Si, es possible fer comentaris de forma anònima, està en fase de proves tal i com molt bé s'explica en el fòrum.