es possible posar els horaris dels partits?

Unknown ha dit...

vicriuprimer 4 torelló 0

SANT VICENÇ 1 - SANT FELIU 3. FLUIX PARTIT DE L'EQUIP LOCAL.

partit boig el ke sa viscut al municipal d'hostalets.
a la mitja part 0-5, cinc xuts del st. julia cinc gols. a la segona part domini clar del balenya.
Resultat final 4-5

Sant Vicenç 1 - Sant Feliu 3

Gols Sant Feliu: Ricard Coca(2) i Dani Leva

La gleva 1 - oar 2

golejadors del st.julia?

VALL DEL GES 3. Santaella, Edu Perez i Kaki Perez.

VOLTREGA 4. Chicho (2), Benavente i Panadero.

gols voltrega: CHICHO (2), BENABENTE I PANADERO

El Campdevànol sembla ser que al seu camp se li dóna bé jugar amb els equips grans , almenys d moment .
OAR , ST VICENÇ , VIC-RIUPRIMER , STA EUGÈNIA , VOLTREGÀ , TORELLÓ .
Cap dels equips esmentats ha sabut guanyar en un camp molt difícil de puntuar .

La pega ha estat que equips de la Zona Mitja-Baixa : VALL DEL GES , PRADENC , LLERONA han tret els 3 punts.

Si el Campdevànol no hagués fallat en akests partits estaria lluitant a la 2ona posició.

Tot i així , Bona 2ona volta , de moment , que sembla que ha trobat el camí del bon joc i de gols.

Avui al camp del Campdevànol més de 150 persones , destacar un Bon grup de seguidors visitants , han vist un bon partit de futbol entre equips que estan passant pel seu millor moment de joc. Partit distret amb una tarda assolellada.

FORÇA CAMPDEVÀNOL!

caldes 2-1 pradenc!

partit molt igualat que ha espatllat una mica un arbitre força dolent pels dos cantons! pero seguim endavant i tenim la permanencia a tocar!

Llerona 3 Moia 1

Gols Llerona: Adria, Ruben , Joan Ferrer.

Centelles - 2
Rodenc - 2

Empat del Centelles en els ultims 5 minuts. Fins al minut 40 el resultat era 0 a 2.

LLerona 3-1 Moià

Rubén, Adri i Joan Ferrer

St Vicenç 1 St Feliu 3

Mal partit dels locals que no van saber aprofitar les ocasions que van tenir al primer temps, i ja se sap, si perdones l'acabes cagant. El St Feliu va tenir les idees mes clares al segon temps i demostrar que volia emportarse els tres punts. Al final el Santvi va intentar retallar distancies pero sense encert.

Bon partit entre aspirants a l'ascens.

Gols de l'OAR :
Riera ( si si, no és broma )
Partal

Riery, ets el millor. Ara, a més, golejador tipus Dani Alves. El que faltava! Oaristes, com us passeu...això ja és escandalós!!!

Com cada any el sant vicenç a la segona volta no aguanta el ritme! la part de dalt super apretada!! emoció fins el final!!

6- STA EUGÈNIA 57

CAMPDEVANOL, LLERONA I TORELLÓ PODEN SUMAR MÉS PUNTS QUE ALGÚN D'AQUESTS PERÒ NO PODEN ARRIBAR MAI A SER PRIMERS O SEGONS.

SORT A TOTHOM!!!

PER BAIX TAL COM ESTAR POTSER EL SANT JULIÀ PODRIA ATRAPAR LA VALL PO HA DE GUANYAR L'ANFRONTAMENT QUE TENEN

Genis

El sanvi necessita un revulsiu ja si vol seguir aspirant a algu, estan en una dinàmica molt negativa i no veig q el seu entrenador sigui capaç de fer-ho.

SANT FELIU - VIC RIUPRIMER (Partit de la jornada)

Voldira Felicitar al CF La Gleva per la seva pagina web. En ella, de cada jornada, es pot llegir la crónica del partit, es poden veure les alineacions i dorsals, les targetes i els gols (en els seus minuts respectius). També s'hi troben els resultats i la classificació de la jornada, i a més, és poden veure fotos del partit. Un autèntic luxe. De nou, felicitats!!!

hi han jugadors del sanvi que pel que es veu no tenen massa feeling ultimament amb el mister...

Algu sap quan es jugaran els partits ajornats per la nevada?

Ostia! Si anant segons i en posicions de promoció/ascens tota la temporada falten revulsius, i no hi ha feeling, ni us imagineu com ho estem vivint els de la part baixa. Ja m'agradaria a mi està tan cardat com el Santvi.