voltrega 2 - balanya 0 2 gols de benavente

voltrega 2
balenya 0

AT RODENC - 5
U.E.CAMPDEVÀNOL - 1

Avui he d recòneixer , i Sóc de Campdevànol , que e pssat vergonya veient el partit. La primera part ha semblat un partit d Tennis pilota amunt pilota avall,,,, el Rodenc que ha fet molt bé la seva feina , 2 gols en 20 minuts .. sa dedicat a defensar la porteria , i en Campdevànol que ens te acostumats a donar guerra , i lluitar avui no sa vist x enlloc.
A la segona part els d Campdevànol han reduit diferencies (2-1) i Rota a tingut 2 jugades k davant i sol al porter les ha fallat.
A partir daki una contra del Rodenc a fet el 3-1 i sa desfet el partit.

A les grades del Municipal d Roda els afeccionats d Campdevànol , Molt empipats amb lentrenador pel que he sentit.
Jo soc dels k estic a les verdes i madures i reconec k avui sa fe pena la manera d jugar.
FELICITAR EL RODENC per la victoria i aixecar els anims als nois d campdevànol perquè la semana vinent ens bé El Sta Eugènia k és un GRAN EQUIP.

L'àrbitre d'avui penós pels dos bàndols. Un personatge que hi ha hagut un moment que ni ell sabia el k pitava.
Ja se sap a 2ona i hi ha arbitres d categories subterranes.

Bon cap d setmana a tothom.

Voltrega 2
At. Balenya 0

Rodenc 5
Campdevanol 1

Torelló 0 - Santvi 0. El Torelló no ha sabut rematar un partit que ha dominat desde el minut 0 fins al final

torelló 0 santvi 0
voltregà 2 balenya 0

Rodenc 5 Campdevànol 1

Ambient al municipal de Roda amb gran presència de public sobretot visitant.

Bona nit a tothom.
Sempre fem la crònica a la web del Rodenc, però avui tenim problemes tècnics i sense fotografies.
Esperem que dilluns o `tinguem solucionat.

Pel Rodenc: Agustí, Gerard, Vila, Bonilla,Aguilar,Tomàs, Cervera, Exposito,Cornella, Baena i Burgaya. També Serra.

Pel Campdevànol:
Llagostera, Vilalta, Colomer, Joan, Cuatrecases, Camprubi, Eric, Cristian, Soler, Rota, Palau. Tambe: Luis, Oscar, Sergi, Ferran, Felipe i Aleix.

El resultat enganya una mica fins el que s'ha vist fins al minut 60 aprox.
Primera part controlada pel Rodenc i el Campdevànol no ha fet el seu joc i no ha posat en problemes la porteria local.
El partit a començat amb el Rodenc molt ben posat al camp i amb contre del Campdevànol buscant els puntes. I la minut 5 amb una falta llunyana de a la frontal de l'àrea Exposito ha fet un golàs.
El Rodenc no ha deixat de presionar i ha anat pel partit, i ho ha aconseguit amb una gran passada de Gerard a Eloi i una centrada per rematar Cervera.
Mitja part amb 2-0.
A la segona part ha canviat radicalment i el Campdevànol ha passat per sobre del Rodenc en els primers minuts. Els visitants al minut 47 han perdonat el gol, i tot seguit han fet el 2-1 que feia justicia. I podrien haver empatat amb jugades clares. Després el Rodenc ha fet el 3-1 amb un gol d'Eloi amb una gran jugada.
A partir d'aquest moment s'ha trencat el partit i el Rodenc ha sentenciat el partit amb una falta magistral de Cervera, i l'ultim gol d'Eloi abans del final del partit.

Gran victòria del Rodenc que permet seguir lluitant per la permenencia i haurem de seguir treballant per allunyar-nos de la part de baix.

sant feliu 1-0 caldes!
partit molt dolent en quan a ocasions i bon joc, perque els dos equips estreien la pilota de sobre... i quan les coses van aixi, els partits es decideixen als ultims minuts...

gol del sant feliu al min.93

algu sap resultats d'avui diumenge, merci

OAR Vic 2 - Vall del Ges 1

Partit inacabat quan quedaven tan sols 15 segons pels 90 reglamentaris.

St Feliu 1 Caldes 0

DERBI EN MAJUSCULES, el que s'ha viscut avui al municipal de st feliu. Davant una bona entrada de public, els dos equips s'han tingut molt respecte. La primera part a set el Caldes qui al meu parer a dominat el partit. A la segona, el st feliu, s'ha vist amb mes forces i ha tingut vàries ocasions. Cap al minut 90 i fent esclatar el deliri local, lluis ha fet el gol quant els dos equips ja donaven per bo l'empat.

Felicitar al dos equips per l'esportivitat tot i la tensió que es respirava al camp.

Pradenc 2 Llerona 4

Soc dels que pensa que el Santvi es tornara a quedar a les portes del ascens o promocio una altre any...

Lamentable el comportament de La Vall. Difícil trobar un jugador o tècnic que se salvi de la mala imatge que donen !
Violència gratuïta a qualsevol jugada.

EL sANtivi quederà 3 o 4 clarament sempre fa igual! no crec k els interesi pujar.

Algu sap que va passar amb l'oar-vall de ges.

Tot mirant la classificació de la Segona volta, ens deixa una dada si més no interessant, els dos primers classificats son el Rodenc i el Santa Eguènia.

Per mi el Santa Eugènia s'està consolidant com l'equip revelació de la temporada i el Rodenc està començant a demostrar que té plantilla per estar mes amun de on està actualment.

Ep, es la meva húmil opinió i ara no vull desmareixer la resta d'equips, però m'ha cridat l'atenció aquest fet.

Algu sap quan es jugara el sant julia- centelles?