Tots els clubs son modestos en aquest grup, es clar.

Amunt els modestos.

Voleu dir que algu no fa servir la tecnica de anar picant als equips que s'enfronten als de dalt, per aixi aprofitarse ell ja ja ja
es una opinio sense fonament pero podria ser real.

al golejador del moià forcada li falta un gol en total en porta 14 merci si s`actualitza

amb n rota campdevanol li falta 1 gol en porta 21.gracies

vall del ges - At. Balenya partit de la jornada?

es el ke em preguntu jo. Abans es mes el centelles- voltrega.

RESULTATS DE LA JORNADA?

GRÀCIES A TOTS

Per part de l'OAR, en Gabri porta 11 gols.

Gleva 3-5 Pradenc

Partit dominat pel prats, ja que molt d'hora sa avançat en el marcador en una jugada trenada.Empatava la gleva en el refús d'una falta, pero el prats sa volcat en atac i en una de les moltes oportunitats clares que a tingut en una jugada personal an fet el 1-2.El prats a tingut 3o4 oportunitats molt clares abans d'acabar la primera part,pero el porter de la gleva ho ha aturat tot,mes tard, la jugada polemica,al 45 en una jugada d'u contra u l'han expulsat al mateix porter per arrivar tard,la gleva sa kedat amb 10, i a la represa un penal a favor del prats, ke el jugador ke s'havia posat de porter a pogut aturar amb una molt bona estirada, pero de mika en mika an anat arrivan els gols i les ocasions per al prats que a set molt superior, fins arrivar al 2-5, despres la gleva a maquillat fins arrivar al definitiu 3-5.

Un altre bon partit del prats que es posa mes tranquil a la taula i ja veu prop la salvacio, i una gleva ke a set molt fluixa kap a tercera.

Sant Vicenç 1 Sta Eugenia 4

La Gleva 3 - FC Pradenc 5

vall del ges 4-balenya 1

campdevanol 6 sant julia 2

la gleva 3 pradenc 5

Riuprimer 2 - Rodenc 0

Algú que hagi vist el partit : Campdevànol - St Julià de Vilatorta pot fer la crònica ?

Ja que encara no surt a la web del U.E.Campdevànol .

Gràcies!!

La setmana vinent Dificilissim desplaçament al camp del Rodenc At. , camp on el Campdevànol , històricament parlant , No se li dóna bé!

I podia haver estat d´escàndol!

La Unió Esportiva Campdevànol va guanyar el seu partit del grup cinquè de la Segona Regional, davant el Sant Julià de Vilatorta, per sis gols a dos, un resultat que encara es va quedar curt pels mèrits que van fer uns i altres. Al descans el marcador era de dos a un favorable al conjunt de Menci Colomer. L´anècdota de la tarda va ser que el partit va començar amb mitja hora de retard perquè l´àrbitre, del col·legi del Maresme no sabia on era Campdevànol i va arribar tard al camp.
Abans de començar el partit els jugadors del Campdevànol van desplegar una pancarta de suport al seu company Albertini, lesionat la setmana passada, que probablement serà baixa pel què resta de temporada.
Pel què fa al partit, Rota va avançar al Campdevànol al minut quatre amb una rematada de cap, i Cristian va fer el dos a zero al minut tretze. Els visitants van escurçar diferències al minut divuit, i només un minut després Koeman va enviar una pilota al pal de la porteria del Sant Julià.
A la segona part, al minut cinquanta-set, el mateix Koeman va fer el tres a un, i només un minut després Luisinho va sentenciar el partit marcant el quatre a un.
Al minut seixanta-set Pepe va establir el cinc a un i al minut setanta-vuit va arribar el segon gol visitant. Quan faltaven quatre minuts pel final, i amb el Sant Julià jugant amb deu jugadors, Luisinho va arrodonir la golejada i va establir el sis a dos definitiu, resultat més propi d´un partit de tennis que de futbol.

El porter va ser Òscar Galloni.

JOAN ROTA pitxixi del grup 5 de la segona regional amb 23 GOLS.

Bona setmana a tothom!!!

Oar 0 - Moià 0

caldes 3-2 torello!
partit que anva 2-0 a favor dels locals i que ha igualat el torello amb 2 ocasions consecutives cap al minut 70. en l'ultim minut penal a favor del caldes que no s'ha desaprofitat, i s'han quedat els punts a casa!
la setmana que ve el derbi contra el sant feliu on pot haver-hi un ambient infernal!!

gols caldes:
POL: 2
FRAN: 1 (penal)

Jo crec que aquesta lliga, com s'ha comentat, es molt igualada...pero en mediocritat.
Per que ningu vol tenir la responsabilitat de ocupar les primeres posicions...per equips que guanyen la setmana anterior epicament (Sant Julia) cauen estrepitosament a la setmana seguent...equips que havien caigut ridiculitzats (Santa Eugenia, Vall del Ges..) guanyen i golejant.
Equips que poden donar un cop d'autoritat, tenen por i no poden guanyar contra rivals mes assequibles (Torello,Oar..).
Equips que historicament temporada darrera temporada alteren el campionat (Riuprimer).
I d'altres que son de lo mes conformistes (Voltrega,Sant Feliu).
Creieu que es una lliga igualada?
Ho sento jo crec que mes aviat justeta.
Un clar exemple es la cronica que s'ha possat del partit La Gleva-Pradenc.
consultant la Web de La Gleva, es pot lleguir que La Gleva ultim classificat i amb diferencia, dispossant de 12 jugadors i jugant amb el porter reserva de jugador entre els titulars i tota una part amb un jugador menys....i a Prats encara es parla de una GRAN victoria...poder s'hauria de reflexionar tots junts.

Si volíes veure mediocritat podíes anar a presenciar l'Aiguafreda - Tona. Infumable!!!
No crec que ens poguem queixar del nivell del nostre grup de 2a.

Serà tant mediocre com vulguis, però és que estem a segona regional i som uns aficionats...si no vos mediocritat et pots mirar divisions superiors...

vall del des 4 balenya 1
gols: 2 jose luis que en porta 14
1 de gil
1 de pergo
partit amb molts de nervis a causa de la falta de victories dels dos equips pero al final la vall va treure la seva casta i va poguer treure una victoria que els i dona aire. pergo espero que la lesio no sigui gaire cosa i visca la vall a espero que ara no ens critiqueu

cert, si la gleva ultim classificat i amb el porter suplent de jugador va donar feina al prats...per cert, enkara flipo amb lu kurrada kesta la web de la gleva, grans croniques i fotos i tot dels gols! felicitats pel treball.

Llerona 4 - Sant FEliu 1

Gol Sant Feliu: Ricard Coca

centelles 4
voltrega 2

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Mediocritat ?
Mediocritat a 2 divisió a i b, peró no 2a territorial que la majotia de pobles ja fan molt de tenir equip, em perdo peró tu alucines.

gols voltrega
1- benavente
1- chicho, recorda que aquest jugador ja en porta 9 i no surt a la llista de golejadors

Gols del Centelles: Abu, Pau, Marcelo i Carrera.

Per cert, en Carrera amb aquest ja en porta 17 (li falten també els dos del dia del Balenyà).

quin és l'equip revelació de la lligaÇ¿

el riuprimer, el sta.eugenia o l'oar

El riuprimer i l'oar son equips que sempre han estat adalt, en canvi el sta eugenia té molt de merit les posicions que ocupa, amb pocs fitxatxes i mantenint la base de l'any passat han format un bon equip!!
Per mi es el Sta Eugenia!!

Administrador ha dit...

Faltarien els golejadors d'aquest cap de setmana del CE Llerona

POL del caldes porta 18 i no 16 (tenia 13, més els 3 de santa eugenia i els 2 de torelló). I FRAN porta 15 i no 14 (tenia 13 més un gol a cada un dels partits esmentats). gràcies administrador!

crec que seria just començar a parlar d'una possible recuperació del C.E. Moià, ja que en les ultimes setmanes esta demostrant que en realitat és l'equip del començament de la lliga i no aquest mal equip de les darreres jornades, de fet el Moià va dominar al partit al OAR, primer classificat i si no va guanyar va ser perque no va entrar el gol. Amunt Moià

Quants partits es suspendran aquest cap de setmana?? almenys els dels 2 primers classificats tinc dubtes perquè l'OAR juga a acasa seu i el sanvi al camp del Torello i els 2 son d'herba natural. A veure com acaba la setmana blanca.

Per fer gols el Moià, primer hauria de xutar a porteria.No?