El Llerona, que està fent una bona temporada, és el primer que cau de les zona alta. La presió l'ha obligat a canviar d'entrenador, anar el límit en el joc dur i provocant moltes sancions.

Felicitats per la feina administrador!!!!

Salut

Es veritat que el Torelló quan s'acabi aquesta temporada començarà les obres per a fer un camp d'herba artificial?

Bone administrador.

Veig que has posat al dia la llista de golejadors, no obstant et falta incloure en la llista en CHICHO del Voltrega que en porta 8, i pel que veig no surt en la classificacio.
Vinga enhorabona per la feina i per la pagina, Felicitats!!

Tan el santvicenç com l'OAR van bastant destacats però jo crec que aquesta semana almenys un dels 2 perderà punts!!

cal recordar que la gleva amb l'altre entrenador portaba 7 punts i amb el qui hi ha ara porta 3 mmmmm les estadistiques avalen...de mal en pitjor estan nant...!!

sant viçens-2
En poques paraules el rodenc a la segona part ha estat perfecte.

VOLTREGÀ - 1
CAMPDEVÀNOL - 1

Partit anivellat , amb ocasions a les 2 porteries , però més clares a favor del campdevànol que si hagués estat més encertat hauria tret 3 punts d'un dels camps més dificils del grup.
El Campdevànol ha sortit mes entonat a la primera part , intentant crear ocasions , en canvi el Voltregà en lunica ocasio clara ha fet un golàs ajustat al pal , impossible daturar pel porter. bans dacabar Rota en 1 contra 1 davant el porter ha creuat massa la pilota i ha perdonat l'empat. A la represa el Voltregà ha sortit més entonat i el Campdevànol a traves d contraatatcs feia mal , pero sense arribar en perill a la area local.
En una internada a l'àrea , el Campdevànol a provocat un penal , per mans clares del defensa local . Rota ha transformat el penal. Empat a 1.
A partir daki , partit Boig. Ocasions del Voltregà a pilota parada , k a fet molt mal i el Campdevànol ha tingut locasio del 1-2 kuan Carrasco ha fet un control magistral i davant del porter li a fet una vaselina k ha marxat per sobre la porteria. Un travesser del Voltrega en un llançament d falta i un gol anul.lat , totes dues accions en temps d descompte és l k a succeit.
Partit jugat de tu a tu , intens , i en certes parts dur per les dues bandes.
Al final repartiment d punts , i no deixa content a cap dels dos equips , ja que el plantejament era la Victòria.

El porter el Campdevànol a la segona part ha set Marc Llagostera que ha subtituit Galloni per trobarse malament el jugador. LLagostera ha salvat en 3 ocasions de la derrota visitant.

BOn ambient a les grades on unes 150 persones ( una trentena de Campdevànol )han vist un partit emocionant i distret.

Gol CAmpdevànol :

JOAN ROTA

FORÇA CAMPDEVÀNOL!!

Gran Victoria del Rodenc, que a capgirat el marcador en 5 minuts (0-2) i ha jugat durant un 15 minuts amb un jugador menys.

Rodenc 4
Sant Vicents 2

Torello 2 llerona 0

Impressionant victoria del rodenc que perdia 0 a 2 a la mitja part.sortida fulminant a la segona part qye al minut 54 ja guanyava 3a2 al final han expulsat amb el baena per una accio on ha pecat de passarell pero quan semblava que el sant vicenç podia empetar el partit el rodenc ha sentenciat amb una contra.tres punts d'or pel rodenc i molta moral de cara als proxims partits.amunt rodenc!!!!

balenya 0
centelles 2

Segons la web de la fcf . Balenyà 0 centelles 2.

Algu sap el resultat balenya-centelles

balenya 0 centelles 2

moià 5 vall del ges 0

Despres dels resultas d´avui penso que la lliga es cosa de 7 equips. OAR, SantVi; Riuprimer; Voltrega; St. Feliu; Sta Eugenia i Torello.
Per baix el descens esta entre La Gleva; St. Julia; Balenya; Caldes; Centelles; Vall del Ges i Rodenc.
I la zona tranquila sera per Pradenc; Moia; Campdevanol i Llerona.
Se que encara queda tota la jornada de diumenge pero si analitzeu els partits veureu que la tendencia va per aqui.
Que en penseu vosaltres??

Collons amb el Rodenc no ? Sembla que han enganxat la bona ratxa

Penso que tan per baix com per dalt encara queda molta lliga per jugar i com podem veure cada setmana hi han resultats que sorprenen a la gent, es una lliga bastant irregular, així que encara es difícil fer pronòstics. Tot i això crec que estarà més disputat per la part baixa que per la part alta de la clasificació a part de la gleva que per mi ja es de tercera.

Vinga sort a tothom

sant juliá 4 - riuprimer 3

als 53 min. el resultat era 0 a 3 i els locals amb 1 expulsat han remuntat el partit, els visitants san adormit pensant que ja estava tot fet.

SANT FELIU 3 - LA GLEVA 1.

deu ni do a santa eugenia...
santa eugenia 0-6 caldes de montbui!
molt bon partit treballat pels visitants!

gols caldes:

pol - 3
fran - 1
edu - 2

Prats 3-3 OAR

Carrera del Centelles va fer els dos gols a Balenyà. 16 gols.

Gran santju amb 10 jugadors des del minut 53 i perdent ja 0-3 ha remuntat tirant de orgull i actitud . Anims santju , a sortir del pou .

L'OAR es torna a posar lider en un dels seus pitjors partits !!
L'OAR de veritat només s'ha vist els primers 10 minuts ( 0-2 ). Després "pàjara" de les grosses, i sort n'hi ha hagut de poder empatar !!
Jornada terrible pels equips de dalt. Només s'ha salvat el St.Feliu, que per altra banda potser tenia el partit mes senzill de tots.

Akesta lliga la guanyarà el menys dolent, dels de la zona alta clar; la Gleva no pujara a 1a...

Encaraestic rient del senyor que va apuntar que OAR i Sant Vicenç ho tenien guanyat a Prats i Roda.

Nanu vés per Pitoniso! ja t'estar bé.

Visca els clubs modestos!
I sobretot respecte per tothom!

Alt per alt, el partit de Prats i OAr ha estat un inici demoledor de l'OAR colocantse ràpid 0-2, i al igual que en altres partits de la jornada, hi ha hagut un relaxament que ha permès entrar dins el partit al Prats que ha empatat abans de la mitja part. A la segona, el prats ha remontat, però l'oar ha aconseguit fer el gol de lempat. A l'últim minut a tingut una molt clara loar, pero el porter dle prats ha estat encertat i ha tapat bé. Resultat força just vist lo vist.

partit boig al camp del pradenc,on al minut 2 de partit l'OAR ja guanyava per 0-2,però s'ha relaxat i el pradenc no ho ha desaprofitat,mitja part 2-2,despres d'un plantejament molt defensiu del pradenc a la 2a part ha sortit amb un equip molt mes ofensiu i despres d'un parell d'ocasions ha aconseguit avançar-se al marcador,xo un altre errada defensiva del pradenc ha permès empatar a l'OAR,que igual que el pradenc,encara han tingut ocasions per fer el quart gol,repartiment de punts que no deixa content a cap dels dos equips en les seves aspiracions.bona setmana a tothom!

lliga interesetissima--- uf!

Hi ha molta igualtat en la lliga, cosa que ja es va veure al principi de temporada a l´hora de fer les plantilles, i es que cal desenganyar-se d´Aiguafredes ja no en queden i la gent fitxa bons jugadors o mal jugadors, en funcio de les amistats, o del bo o dolent que sigui l´entrenador de torn, a l´hora de persuadir al jugador. No hi ha ningu que fitxi perque li donen 300 o 400 €, aixo ja ha pasat, la gent juga perque esta a gust en el lloc i punt.
Aixo fa que sigui tant igualada la lliga perque de bons jugadors n´hi ha a tot arreu.
A mi si que m´agrada aquesta lliga, i jo si que la trobo interessant, i el mes maco de tot es que esta molt oberta.

Algú pot fer un petit resum del balenya-centelles
gràcies

Les croniques dels partits completes i amb fotos a www.cflagleva.com i el resum complet del st.feliu-gleva a l'enllaç:

Nuse el que va posar que ho tenien guanyat però jo avans de que juguesin vaig ser el primer en dir que creia que els dos de dalt tant santvi com l'OAR perdrien punts aquesta setmana i en perdran molt més!!
LLiga molt igualada i emocionant en que les pròximes 3setmanes decidiràn molt!!

Felicitar a clubs modestos com La Gleva i Rodenc, per les webs currades i espectaculars.

La del Rodenc encara estic flipant amb l'ho treballada que està.

Amunt els clubs modestos.

Felicitar també a clubs modestos com són Sant Vicenç i OAR per la campanya impressionant que estan fent. Perdre només 3 partits de 22 és una passada.
Molts ànims, ho esteu fent molt bé!

I les aficions de 10. Felicitats.

Si jo també flipo amb lo currades que son les webs d'alguns clubs, son espectaculars !!!! Ja els hi agradria a molts clubs de categories superiors tenir webs com aquestes !

Falicitats a la gent que ho fa possible.

QUE CREIEU QUE ELS HI FALTA A RIUPRIMER I VOLTREGÀ PER A ASSOLIR EL LIDERAT DEL CAMPIONAT?

Com a lector habitual dels blogs/webs dels nostres clubs de 2ª, em permeto opinar i fer un ranking de webs treballades i currades, alhora que actualitzades, a veure si hi esteu d´acord.