dimecres, 17 de febrer del 2010

Jornada 21

51 comentaris:

Anònim ha dit...

Partidàs !
El partit de la jornada pot ser un gran espectacle !!!

Anònim ha dit...

Cada setmana em dedico a llegir les croniques a totes les webs q les pengen. Que curiós que la setmana que l'OAR perd no s'escrigui o inclús el voltregà no digui massa res, no serà que tampoc es mereixen empatar??

No vull enfrontar a ningu però gent com rodenc, gleva les penja tan per bo com per mal.

Bon cap de setmana a tots!!!

Anònim ha dit...

Pel de les cròniques, jo sóc el que faig la de l'OAR i només et puc dir que fa més d'una setmana que està feta. Ara bé, vaig enviar-la a una direcció d'e-mail que no tocava, sense saber-ho. Avui precisament he parlat amb un dels responsables i suposo que al vespre ja estarà penjada. Per cert, tampoc no hi ha penjada la del Balenyà-OAR. Et recordo el resultat 2-3. Tranquil hi ha gent que no està a l'atur i té feina que fer!!!

enric ha dit...

Bones.
Soc l´altre "fectat" per les critiques a les no actualitzacions dels Blogs. Em solidaritzo completament amb el company de l´Oar, no es tracta que si es perd no es fa, i si es guanya si, penso que els habitauls escriptors, podem estar satisfets de com es porten els blogs, tot i que es cert que ha vegades esta mes al dia que altres, que esta mes desactualitzat.
T´asseguro company pero, que l´actualitzacio o no (que procuro der sempre) no te res aveure amb el resultat de l´equip aquell cap de setmana, quan hem perdut la he penjat i quan he guanyat tambe, i sobre el partit del Sant Vicenç no cal tornar-hi perque tot es opinable, pero, es un empat mes que merescut.

Anònim ha dit...

Anims rodenc,que aquesta setmana jugueu contra un rival directe.espero que sortiu del descens.sort a tots

Anònim ha dit...

kraks posareuresultats de la jornada d'avui?

gràcies a tots!!!!

Anònim ha dit...

campdevanol 5-1 balenya

Anònim ha dit...

La Gleva-Torello suspés

Riuprimer-1-Voltrega-1-

Anònim ha dit...

Moià 1 - Pradenc 3

Anònim ha dit...

MOYA 1- PRADENC 3!

Anònim ha dit...

U.E. CAMPDEVÀNOL - 5
AT. BALENYÀ - 1

Partidàs del Campdevànol!!! Només hi ha hagut un equip en el camp. Els locals , "picats" del resultat de la 1a volta han sortit amb una aliniació molt ofensiva per intentar sumar 3 punts importants i més al fortí dels pirineus.
El 1r gol a set obra de Rota , `que desfent el fora d joc sa plantat davant del porter i li a fet un "Canyu" ficant el 1 gol a lelectronic. Solà pocs minuts després ha marcat el 2n.
Al minut 45 , i en lunica errada defensiva del Campdevànol ha arribat el gol visitant que tot i no haver creat perill en tot el partit ha fet lunic gol dels visitants que momentaniament els ficava en el prtit. A la represa els locals han sortit amb tromba i aviat han senteciat el prtit amb dues dianes més de Rota. Palau al minut 78 després de fer un pal en lanterior ocasió ha marcat el 5è. Tot i axi els locals han anat en busca de fer.ne més degut k el partit d'anada abien perdut (6-1).

Dir que lentrenador visitant ha felicitat a Rota kuan a set substituit i aixo l'honra de persona Esportiva , cosa que no es pot dir de 2 dels jugadors del Balenyà el 4 i el 2 k san dedicat tot el partit a fer entrades lletjes. El 4 del balenyà ha fet un clar penal davant d larbitre que vist el 4-1 sa estalviat de pitar , pero ha set una clara agressio per darrera al jugador Solà.
Fruït d'aki lafició local la esbroncat de valent fins a la seva substitucio.
L'àrbitre un noi mlt jove , influit per la veterania dels de Balenyà , ha pitat fins a 12 fores d joc als locals. Tt sa d dir alguns NO eren.

Més de 100 persones al Municipal de Campdevànol , que novament i amb el fred els seguidors locals han animat lekip fins el final.

Gols del Campdevànol :

JOAN ROTA (3)
ALBERT SOLÀ (1)
ALBERT PALAU (1)

Joan Rota porta 20 gols en LLiga.
Albert Solà 6 gols en lliga .
Albert Palau 5 gols en lliga.

FORÇA CAMPDEVÀNOL !!

Anònim ha dit...

Moia 1 Pradenc 3

Anònim ha dit...

Moià 1 - Pradenc 3

Anònim ha dit...

Sant Vicenç 2 Sant julià 0

Vic Riuprimer 1 Voltregà 1

Anònim ha dit...

Vall del Ges 1- Centelles 1

Anònim ha dit...

OAR 3 - SANT FELIU 1. S'aclareixen les 2 primeres posicions.

Anònim ha dit...

Llerona - 2
Sta. Eugènia de berga - 3

Victoria per els de sta.Eugènia després d'un partit molt dur i marcat per l'arbitratge d'un vell conegut 'Espinete'.

Anònim ha dit...

resultat del OAR, Llerona i Rodenc?

Anònim ha dit...

Caldes 1 Rodenc 3

Tres punts molt importants.

A seguir lluitant.

Crònica, alineacions i fotos durant la tarda si tenim temps.
Tenim el Barça de bàsquet i el partit del plus je je je

Una salutació a tothom
tencate

Anònim ha dit...

Algu sap el resultat del caldes-rodenc?

Anònim ha dit...

El partit Riuprimer-Voltregà es va convertir en un camp de batalla. Algú pot fer la crònica?

Anònim ha dit...

Gols de l'OAR: Domènech, Partal, Gabri
Gols del Sant Feliu: Ricard Coca

Anònim ha dit...

El partit entre el Vic Riuprimer i el Voltrega no es va convertir en res mes que en un partit de futbol amb tensio, nervis i intensitat, entre dos bons equips de la zona alta, no cal treure les coses de context, ni exagerar les coses.
El que diu aixo del camp de batalla es pasa tres pobles, perque no va pasar res que no pasi qualsevol diumenge en qualsevol camp. Un bon Riuprimer i un bon Voltrega, que son on son per merits propis i ahir ho varen demostrar oferint un partit intens.

Anònim ha dit...

Algú pot fer la crònica del oarvic?

Anònim ha dit...

La crònica del partit Vic Riuprimer-Voltregà i penjada a la web voltreganesa sembla de novel·la negra. Algú pot, realment, explicar que va passar? No crec que "passi qualsevol diumenge, en qualsevol camp". Ara si interessa explicar-ho o no és una altra cosa; i ben legítima i respectable.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Es molt fort que diguis que el Voltrega es va pasar de la ratlla, jo no soc del Voltrega, es mes no jugo en cap equip pero ahir era al camp, i l´actitut d´un equip que porta el nom d´Escola de Futbol Osona, penso que no va ser la mes adient. La primera part vaig ser darrera de la banqueta local i els insults que vaig sentir per part de la gent que era a la banqueta cap als jugadors del Voltrega em varen indignar, i aixi els ho vaig dir, resposta? ens varen fer fora d´alla i varem pasar una tanca amb l´excusa que s´havia de tancar el pas per la mitja part.
Un partit es pot jugar amb mes o menys intensitat pero amb la duresa i agresivitat amb que es vern emplear els joves jugadors vigatans, no ho havia vist mai en el Riuprimer.
Repeteixo a mi ni em va ni em ve, nomes vull sortir en defensa de la veritat, i per a mi els que varen excedir-se ahir varen ser els del Riuprimer, ara be cadascu tindra la seva opinio.

Sobre el partit d´aquest mati al camp de l´OAR, ha estat un partit molt ben disputat pels locals que han sabut jugar com mes els convenia, davant un Sant Feliu que ha intentat jugar sempre pero que potser no s´ha adaptat al camp tant be com els nostres(relliscava molt), justa victoria de l´OAR que fa que les dues primeres posicions cada cop estiguin mes clares.

Anònim ha dit...

Amunt OAR!!!!!!

Anònim ha dit...

al penultim comentari te tota la rao, jo tb estaba darrera la banqueta del riuprimer i no varen parar de posar-se amb els jugadors del Voltrega concretament recordo que els qui mes van " rebre" van ser el 7, el 8 i el 10, per altre banda dir que el nom de L'escola futbol d'osona fa molts anys que va desepareixer i amb ell tota la seva filosofia, are numes en queden unes inicials i prou!!! felicitats a l'oar per el partit d'ahir are semble que la lliga ja numes es cosa de dos

Anònim ha dit...

Llegint aquests comentaris del partit de Sta. Eulàlia, entenc que la crònica que surt a El 9 Nou és una invenció del Sr. Esteban ?

Anònim ha dit...

Gols del rodenc:
cervera
burgaya
serra

Anònim ha dit...

doncs jo no penso q lalliga sigui cosa de 2, hi ha molts enfrontaments directes encara amb 39 punts en joc. Oar i st vi no han de jugar entre ells i només han tingut un enfrontament amb els de dalt Voltrega i sant feliu

Anònim ha dit...

la lliga és cosa de dos?
segur?
tanta diferència hi ha entre els altres que ja es pugui assegurar els dos primers ?

Anònim ha dit...

St Vicenç i OAR ho tenen xupat. El Pradenc que ve de guanyar clarament a Moià perdrà a casa contra l'OAR. Segur. I el St.Vicenç anirà a guanyar a Rodenc tot i haver guanyat a Caldes. La lliga ja no té cap emoció.

Anònim ha dit...

Jo no crec que la lliga sigui cosa de 2, encara hi ha molts punts en joc i els de dalt han de jugar entre ells. Penso que Oar i SantVi, tenen ventatge sobre la resta pero jo no descartaria encara ningu dels 7 primers. Es mes soc dels que penso que tant Oar com Santvi punxaran, han de visitar encara camps molt dificils tots i a casa tampoc es facil tirar els partits endavant, hi haura sorpreses segur. La lliga esta mes viva que mai ja ho veureu.

Anònim ha dit...

De moment el Sant Vicenç va primer i qui va al davant camina. Per contra l'OAR ja ha jugat contra rivals forts com el Sant Feliu i el Santa Eugènia, cosa que el Sant Vicenç només ha jugat contra el Voltregà. Queda molta lliga i molts altres camps i equips per jugar. Millor parlar a finals d'Abril. O no.

Anònim ha dit...

no tinc tant clara la victoria de l'oar a prats sempre hi em tingut problemes. st vicenç tampoc te fàcil a rodenc porten jornades sumant i han de sortir de baix

Anònim ha dit...

Però què diu la gent ?
Cosa de dos... però si l'OAR i el St.Vicenç estem a dalt simplement per qüestió de sort !
Algun dia també ens vindrà la ratxa de mala sort que per exemple està passant La Gleva.
Vinga, que encara queda molta lliga!!

Anònim ha dit...

Rectificant al comentari dels golejadors del Rodenc el gol el va fer Genis i no Burgaya, tal i com posa la web del Rodenc.
Respecte a l'ultim comentari, que la lliga no te emocio crec que encara poden passar coses. Es clar que els 2 més forts són el 1er i 2on.
I els resultats clars que dius, es normal que passi el que dius, però tot es possible.

No descarto el Voltregà per donar la sorpresa per la 2ona plaça si algú es distreu. Molt meritòria 3era plaça dels Voltreganesos.

I per la cua, a patir molt!
Els ultims 6 equips.

Anònim ha dit...

Com es sol dir, Partit a partit!

Anònim ha dit...

M,he permes fer l´estadistica de les 4 primeres jornades de la segona volta, per veure si ens dona una ideia dels equips que estan millor en aquest tram de lliga.
Si fem la classificacio de la segona volta ens sortiria el seguent:
1.OAR 9 punts
2.Sant vicenç 8 punts
3.Riuprimer 8 punts
4.Voltrega 8 punts
5.Campdevanol 8 punts
6.Sta Eugenia 7 punts
7.Rodenc 7 punts
8.Torello 7 punts(1 partit menys)
9.Pradenc 6 punts
10.Vall del ges 5 punts
11.Sant Feliu 4 punts
12.Caldes 4 punts
13.Sant julia 4 punts
14.La Gleva 3 punts(1 partit menys)
15.Centelles 2 punts
16.Llerona 1 punt
17.Moia 1 punt
18.Balenya 1 punt

Tenim ademes que qui ha tingut pitjor calendari ha estat el Voltrega que ha jugat amb Llerona, Sant Vicenç, Caldes i Riuprimer. Juntament amb l´OAR que ha tingut Rodenc, Sta. Eugenia, Torello i St. Feliu.
Pera mi la lliga esta molt oberta i dependra molt de les ratxes i dels enfrontaments directes entre els de dalt, tot i que tampoc es cap ventatge anar-te a jugar res a les darreres jornades al camp d´un equip necessitat de punts per la part baixa. Com diu el darrer comunicant: "partit a partit" si be es veuen unes tendencies que caldra esperar a les properes jornades per veure si es meterialitzen. Jo si hagues d´apostat le lliga es cosa de cinc.
En un primer grup OAR i Sant Vicenç per aquest ordre, i en un segon grup Voltrega, Sant Feliu i Riuprimer tambe per aquest ordre. Animadors?? Campdevanol i Torello, ves a saber si al final no seran els que decidiran la lliga.
Sort a tots i fins la propera.

Unknown ha dit...

Amb els equips que hi ha a segona regional es evident que la lliga es cosa dels dos equips amb les plantilles mes equilibrades que son Sant Vicenç i Oar Vic tot i que crec que aquest any el Sant Vicenç no punxara i quedara campio de lliga tot i que l'Oar sergur que ho posara molt dificil.
Això no vol dir que algun equip de la part mitja o baixa aconsegueixi guanyar a aquets dos equips

Anònim ha dit...

S'ha d'anar partit a partit. Ara bé, crec que hi ha una gran diferència entre sant vicenç i oar, respecte equips com riuprimer, voltregà, torelló i sant feliu. La diferència és que sant vicenç i oar no tenen pressió per jugar a futbol i s'ho passen bé. Els altres equips han estat confeccionats per pujar de categoria.
Sigui com sigui, l'any passat la garriga a aquestes alçades estava a uns quants punts del primer i ningú no en donava ni un duro i va fer una segona volta espectacular. Com dic s'ha d'anar partit a partit.

Anònim ha dit...

Primer de tot dir que no escric per obrir una nova polèmica però fa temps uqe em dedico a mirar alineacions i veig que l'OAR és l'equip que menys compte amb els seus suplents, inclús mirant la seva pagina web es veu que l'entranador mai no fa el 1r canvi fins al minut 75-80.Quina sort tenir suplents que mai no es quexin si no juguen... o quin mal gust té lentrandor essent un equip de segona regional no jugar més tothom.

Com ja he dit abans no és una crítica, sinó la obertura a un nou debat: primer són els resultats??? o estem aqui per jugar tothom i passar-ho bé.

Em sap greu haver posat el nom de l'oar però és el que va millor xq a la web posa els canvis i tot però segur que hi ha algun que altre equip que ho fa.

Anònim ha dit...

Doncs mira noi a l'OAR, juguem molt o juguem poc, hem jugat tots i a sobre ens ho passem bé. I quan recuperem lesionats, ja serà sensacional! Apa, salut i força OAR.

Anònim ha dit...

Soc de l'oar i llegir que la lliga és cosa de dos, que aquesta setmana guanyarem fàcil a pradenc, que segur que estarem a dalt. Tot plegat o veig tant precipitat. Crec que les coses s'han de mirar amb menys perspectiva i disfrutar del moment que passem ara mateix pq està a dalt és molt dificil i costa moltissim i poder competir tal com ho estem fent ara en la posició que estem la veritat és que és un luxe.
Per mi els primers 7 equips tenen opcionons molt reals d'estar lluitant fins el final doncs crec sincerament que tots ells tenen nivell i qualitat suficient per estar-hi i crec que ha diferència d'altres anys aquest any està la cosa més igualada que mai. Pel que fa a nosaltres ens queda molt i molt camí i com molt bé surt en anteriors misatges ens queden partits molt complicats en camps molt complicats sense mirar més lluny i sent coherent amb el que deia anteriorment aquesta setmana a prats. Un equip i un camp que sempre sempre ha estat molt complicat per a nosaltres de manera que em sembla una falta de respecte a la resta d'equips posar a santvi i oar com a clars guanyadors desde la meva modesta opinio. A l'oar intentarem disfrutar del moment i viure aquest amb la màxima ilusió i ambició a partir d'aqui ja es veurà que passa.

Anònim ha dit...

jo crec k no hi ha cap ekip en akesta lliga k es mostri intractable, tothom punxa amb tothom, x tan, penso k encara keden bastantes sorpreses i k no esta res decidit.

Anònim ha dit...

jo crec que esta mes emocionant la part d'abaix que la part de dalt

Anònim ha dit...

quin partit creieu que es "el partit de la jornada"?

Jo crec que es el Balenya - Centelles.

Anònim ha dit...

Si el Sant Vicenç i l'OAR són capaços de guanyar els seus partits a casa (7) i treuen tres punts en els seus desplaçaments (6), les dues primeres posicions estan pràcticament decidides. Depenen només d'ells i de si volen o no pujar de categoria. És el que hi ha.

Anònim ha dit...

Jo crec que el partit de la Jornada és el Voltregà - Campdevànol .
Dos equips en alça en aquesta segona Volta.
Dues aficions fidels als seus equips que donaran color a les graderiees!

El Balenya- Centelles també pot ser.ho degut al ser un derbi i a més a més sestan jugant eludir lultima plaça de descens.

Que cadascú opini el k li sembli.

Visca el Futbol i sort a tothom aquest cap de setmana!!