dimecres, 3 de febrer del 2010

Jornada 20

45 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, bon dia.

Administrador, el partit de Centelles és diumenge dia 7 a les 16:30h, no pas el dissabte.

Salut i futbol a tothom.

POL23.

Anònim ha dit...

Vinga rodenc que si aquesta setmana guanyeu i el centelles,no,podeu sortir del pou.molta sort!!!!

Anònim ha dit...

Interessant jornada on destaca el partit Voltrega-Sant Vicenç, ja que deixara als equips amb unes opcions o altres.
Despres hi han molts partits de la zona intermitja, una zona que cada cop esta mes compacta degut a la irregularitat de tots els equips , on cap es pot descartar per res.
Centelles-Campdevanol
Predenc-Vall del Ges
Sant Julia- Caldes
Rodenc -Llerona..

L'Oar com a nou lider, te un desplaçament teoricament complicat, i haura de demostrar que pot jugar amb la pressio d'anar a davant, tot i que no es sap quin Torello es podra veure? si ambicios o conformista...
Identic amb el partit Balenya-VicRiuprimer, amb aquests ultims.
Salut i força futbol.

Anònim ha dit...

Pel que veig en aquest forum vota molta gent del Voltregà o gent que no vol que guanyi el Sant Vicenç. Ara bé, tingueu present que el Sant Vicenç és el millor equip visitant de la categoria i que el Voltregà ha tingut resultats a casa molt irregulars.

Anònim ha dit...

Que passa amb la Quiniela de la web del Rodenc que no va bé?

Anònim ha dit...

Utilitzant la frase que ha dit avui en mestre Guardiola:
"El Sant Vicenç esta una esglaons per sobre del Voltrega", tot i que aixo no vol dir que el Voltrega no pugui guanyar al Santvi, crec que el Santvi es mes equip...bon partit.

Anònim ha dit...

BONES A TOTS!!

PODEU POSAR RESULTATS DEL CAP DE SETMANA?

GRÀCIES A TOTS

Anònim ha dit...

Balenya riuprimer 1-2

jordip ha dit...

VOLTREGA-1-SANT VICENÇ-1-

Anònim ha dit...

TORELLO 1. OAR 0.

Anònim ha dit...

Torelló-Oar Vic (o-1), Gran primera part dels de la vall del ges que van dominar els pimers 45 minuts. A la repressa i després del marcar el primer gol el joc ha sigut molt ensopit i trabat.

Vieri ha dit...

RODENC - 2
LLERONA - 2

Anònim ha dit...

voltrega 1 sant vicenç 1

Anònim ha dit...

rodenc 2 llerona2

Anònim ha dit...

Un grandiós Sant Vicenç cedeix dos punts en un partit que tenia guanyat. A la mitja part el Voltregà es treballa l'arbitre i els hi dóna l'empat. Resultat: 1-1 i a dormir contents!

Anònim ha dit...

Torelló - OAR :

Inici molt fort del Torelló, ben bé els primers 30 minuts, però sense perill clar ( xuts molt llunyans ).
A la primera part un parell d'ocasions per part de l'OAR, força més perilloses, però sense efectivitat.
Partit clar de 0 a 0, que una jugada desafortunada del porter Coro ( segurament un dels únics errors del que porta de temporada ), va decantar a favor del Torelló.
Dir que a la segona part, el joc real van ser com a màxim 10 minuts !!! Un Torelló només dedicat a perdre temps descaradament, amb un joc molt brut per part d'algun dels jugadors, i amb tàctiques molt lletjes per parar el partit.
Segurament ho hagués fet qualsevol equip, però hi ha maneres i maneres...

Anònim ha dit...

Mira soc jugador del Voltregà i tots els de la meva colla jugan al Sant Vicenç, ahir a la nit vam anar a sopar tots plegats i cap deia les tonteries que dius, d'acord que la primera part vau ser molt superiors, pro a la segona ni la vau veure, a partir dels 2 primers canvis vostres ni vau atacar, no donguis excuses on no ni han,ni vulguis espatllar un gran partit ni buscar mal rollos entre amics pk ens coneixem tots i va ser un partit super net on podia haver guanyat qualsevol!!! a i els dos gols son a la segona part!!

Anònim ha dit...

Sant Feliu 5 - Moià 4

Anònim ha dit...

Gols del sant feliu:
Hinojosa 2
coca 2
duran 1

Anònim ha dit...

en resposta al missatge: 7 de febrer de 2010 10:47

Bastant d'acord amb la descripció del partit, només un petit però, a la segona part i ha ha moltes interrupcions, però per part de les dues bandes,... i parlant de tàctiques lletjes... si no recordo malament la única agressió és a un jugador del Torelló...

Anònim ha dit...

santa eugènia 4 - la gleva 1

jordip ha dit...

STA EUGENIA-4-LA GLEVA-1-
Encara que el resultat sembli clar, partit força igualat fins a 7 minuts pel final. L'àrbitre ha assenyalat un rigurós penal contra La Gleva que ha set el 3-1 i a l'últim minut els loclas han fet el quart. A casa del pobre... Tres rematades en solitari del Santa Eugenia han significat tres gols. La Gleva molt innocent sobretot en atac no materialitza les poques ocasions que té. Bé tornem a baixar un altre esglaó cap a tercera.
En quan al partit d'ahir a Sant Hipòlit jo hi vaig ser-hi i em sembla poc encertat el comentari de l'aficionat o jugador del Sant Vicenç, doncs crec que l'àrbitre ho va fer-ho correcte i si els arbitratges fossin tots com el d'ahir....Primera meitat, i sobretot els primers vint o vint-i-cinc minuts el Sant Vicenç va dominar clarament el partit, a la segona la cosa es va igualar i al final qualsevol dels dos equips hagués pogut aconseguir la victòria

Anònim ha dit...

Sant julia 2 caldes 2.

Anònim ha dit...

Pradenc 2 - Vall del Ges 2

Anònim ha dit...

Centelles - 2
Campdevànol - 2

Gols del Campdevànol : Luisinho (2)

FORÇA KANDEEE !!!!!

Anònim ha dit...

Hola, bona tarda.

Centelles - Campdevànol: 2-2.

Fins després, salut i futbol a tothom.

POL23

Anònim ha dit...

En referencia al comentari sobre el pàrtit del Voltrega-Sant Vicens, voldria dir-te, que el gol el fa en Chicho, en cap cas l´arbitre, i crec que es totalment legal, ja que no se veure-hi cap irregularitat.
Penso que el partit de dissabte va ser molt maco per voler-lo embrutar amb ximpleries que no venen al cas, si ets jugador crec que estaras d´acord amb el que diuen els altres dos amics que fan referencia al partit, primera part (sobretot primera mitja hora) totalment vostra i segona part totalment de voltrega, tot i aixo en ambdues parts, tant Voltrega com Sant Vicenç tenim ocasions per marcar. Tots dos varem poder guanyar i els dos varem poder perdre, va ser un partit ademes molt net que no crec que s´hagui d´embrotir amb comentaris malintencionats que no se a on vols que condueixin.
Molta sort pel proper partit i Visca el futbol.


Enric Codina (entrenador del Voltrega)

jordip ha dit...

Podeu veure el gol de Chicho al youtube, clicant al buscador Voltrega-Sant Vicenç,

Anònim ha dit...

Uf !
Com està la part baixa !
A part de la Gleva, els propers 2 o 3 partits seran d'infart !
Des de La Vall fins a St. Julià (8 equips) que es jugaran el ser o no ser.
La part alta tampoc queda curta !
Ens espera un final de temporada interessantíssim !!!

Anònim ha dit...

Un santa eugènia desconegut va xutar dos cops i va marcar 4 gols, davant d'una Gleva superior durant tot el partit. L'arbitre va decidir el matx en pitar un penal que només va veure ell. Jugant així la Gleva té encara opcions.

Anònim ha dit...

administrador es possible posar la classificacio dels porters menys golejats
gracies

Administrador ha dit...

Molt bones
Degut a que practicament tots els equips tenen 2 o 3 porters i la dificultat de precissar el % de gols per partit, aquesta temporada vaig desestimar de fer la classifcacio de porters menys golejats.

Anònim ha dit...

home el santa eugenia va arrivar poc pero mes que la gleva...una falta al pal, i alguna altre arrivada mes...pero els gols van ser tot facilitats de la gleva, 3 gols de jugada que nomes la van haver d'empenyer i el 1r i el 4t calcats...a mes del penal...pero la gleva krek rekordar ke no va fer kap xut en tot el partit, ja que el gol es un centre i un error del porter visitant...no rekordo kap parada ni kap xut manifest de gol en tot el partit...tot i aixi la posessio va ser en bona part del partit glevatana...

Anònim ha dit...

Escolta. Si la gleva va tenir la posessio bona part de partit i no va xutar cap cop a porteria contraria, ni tampoc cap ocasió manifesta de gol, com tu dius, llavors que en feia de la pilota ? on se l'amagava ? m'estàs dient que la gleva juga desde darrera, tocant lliure-lateral, lateral-lliure, passada al porter i no avança ?

Anònim ha dit...

ULTIMES NOTICIES:
en les últimes jornades l'equip més regular és el Riuprimer, que porta 2 victòries seguides i 6 partits sense perdre.

Anònim ha dit...

Doncs a mi em sembla que els dos equips mes regulars son el Vic-Riuprimer i el Voltrega que en els últims 4 partits han fet 10 punts.

Anònim ha dit...

Doncs a mi em sembla que els dos equips més regulars són el Sant Vicenç i l'OAR que, recordem-ho, van primer i segon, respectivament, després de 20 jornades.

Anònim ha dit...

Em sembla que estem parlant dels equips mes regulars de les ultimes jornades oi?

Anònim ha dit...

El mes regular no serà La Gleva ?
Es pot ser regular positivament o regular negativament oi ?

Anònim ha dit...

Doncs mira per on, no és La Gleva l'equip mes regular negativament ja que en les ultimes quatre jornades La Gleva ha fet 3 punts, el Centelles 2 i el Balenya 1

Anònim ha dit...

És clar que els millors són el Sant Vicenç i l'OAR. Deixem-nos de frivolitats, si us plau! Ho venen demostrant des de l'inici de la Lliga i si són on són és perquè s'ho han currat. Parlar de regularitat de les "últimes jornades" (3,4,5,6???) és una veritable xorrada, oi?

Anònim ha dit...

que han fet el moiá i el santjuliá?

Anònim ha dit...

administradó, se sap el resultat del partit moiá - sant juliá ?

Anònim ha dit...

jugàven Moià i Sant Julià?

Anònim ha dit...

Moia 3 sant julia 1.