dimecres, 24 de març del 2010

Jornada 26

35 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui ha sortit la resolució final del partit Oar - vall del ges disputat el passat diumenge 14 de març i que va quedar suspés a falta de 15 segons per finalitzar el partit. La resolució ha concretat que es dona el partit per finalitzat.
En aquells moments estaba amb el resultat de 2 - 1 a favor de l'oar.

6 riuprimer 58

administrador el gol del moià el va fer en forcada que li falta que li sumis GRACIES

algu sap horari santa eugenia-centelles

en falten molts de gols a sumar no només el del forcada

La Gleva 4 La Vall 2

Torelló 2 Campdèvanol4

Torelló 2 Cande 4!!

Bon partit del Campdevanol que suma 3punts molt importants que li permeten seguir lluitan fins al final!!

Porter Marc Llagostera

Gran partit de la Gleva, ke porta dos setmanes demostran que té jugadors valids per estar aqui, posan a ralla a l'oar i superan a la vall, una vall molt fluixa, ke la vritat la fama que tenen se la van guanyant setmana rera setmana, insults, amenasses i " osties " quan l'arbit no esta atent...(senyors aqui es ve a passar el rato i a disfrutar, no a prendre mal, aixo es segona REGIONAL), a part d'aixo el partit va ser molt clar per part de la gleva i la vall que haura de posar-se les piles o va camí de patir per no baixar.

(Pujol, Chicho i Sergi Vigue)

Fluixa primera part del Voltrega, que ha sortit adormit, el Sant Julia tot i no crear excesiu perill si que ha estat millor quer els Voltreganesos.
A la segona part, el Voltrega ha sortit enxufat i ha pasat per sobre d´un lluitador Sant Julia, que no ha tingut opcions.

Pradenc 2 - Santvi 1

Trist protagonista al camp de l'Oar, que fa resusitar a un Llerona mort... Es poden equivocar pero hi han coses que es fan amb mala fe.

Enhorabona a La Gleva per la seva victoria i per la recuperacio de jugadors important per l'equip com Roura i Panduro.
Com no per l'estat golejador de Nadir.
Amunt La Gleva.!!

Debacle a Sant Vicenç!! un any mes sense premi final...

Pot ser alternativa el Voltrega?? Sembla que esta arrivant del darrera amb molta força, i la veritat m´esta sorprenent, i mes si pensem que es un equip que va pujar de tercera la temporada pasada.
Jo no el descarto per res.

Moià 1 -1 Caldes

De seguida Forcada avançava el Moià amb una gran rematada. L'àrbitre s'empassava (o no va voler veure) un penal com una catedral del porter del Caldes. Cap a la mitja hora de la primera part, unes mans molt clares dins l'àrea del Caldes que l'àrbitre tampoc no vol veure, i en canvi si que les va veure del porter del Moià (gran partit de Vila, per cert)fora de l'àrea. El Caldes va empatar abans d'arribar al descans.
A la segona part, l'àrbitre va continuar pitant faltes al Moià i mirant cap a una altra banda quan les feia el Caldes.
El Moià no va jugar bé, s'ha de reconèixer, però m'agradaria beure com hagués anat el partit si hagués pitat els dos penals i el Moià s'hagués posat 3-0.

creieu que el centelles se salvara?

Gols de l'OAR :
Xavi Domenech
Gabri

el centelles es evident que se salvarà! el que tinc molts dubtes es la Vall del Ges!! que crec que juntament amb el sant julià i la gleva seràn els que l'any que bé estaràn a 3regional!!

quin dia es jugaran els partits aplaçats

Mister del Voltrega, prudencia.

enric ha dit...

Hola, soc el mister del Voltrega al que algu demana prudencia.
T´asseguro que de prudencia ningu en te mes que jo, se que ens queda molt per fer, partits molt complicats per jugar i que el que avui es blanc dema pot ser negre, per aixo penso que ningu m´ha de demanar prudencia perque toco de peus a terra, al igual que tot l´equip.
Si be no et negare que estem il.lusionats i contents de ser alla on estem, que hem lluitat molt per ser-hi, i que el transcurs dels partits i de les jornades ens dira alla on hem de ser. Tenim la gran ventatge que no tenim cap presio, tenim ja la feina feta i el que ens vingui en aquests 8 partits sera un regal.
Gracies pel consell, pero t´asseguro que a prudent no em guanyaras.
Vinga sort.

Creieu que el quart per darrere baixarà? Ho dic pels descensos compensats de les categories superiors? (A Segona B sembla que hi ha pressa per baixar d'equips catalans, i això ho pot complicar tot, o no?)

No tinc ni idea si el 4art baixarà però ho trobaria una vestiesa. Sobretot tenint en compte que equips del Vallés s'els podria reubicar en un altre grup on afectes més directament això dels descensos compensats.
Si no recordo malament fa pocs anys baixaven només dos equips no? El Santperenca crec que va ser el primer tercer per la cua en baixar...

No es ven be aixi.
Resulta que el millor tercer ultim dels grups de Barcelona no baixa, el Santperenca aquell any setmanes abans d'acabar el campionat sabia que no baixaria per que el millor tercer seria el del grup 5( per punts), finalment va quedar 3 ultim i no havia de baixar pero amb els descensos compensats va acabar baixant, tot i que a ultim moment gracies a la renuncia d'un equip va acabar jugant a 2a Reg.