dimecres, 16 de desembre del 2009

Jornada 15



Incorporem una nova secció al Blog. Es tracte de la Quiniela de Segona Regional, veureu una nova pestanya en el menú per accedir-hi. Es una aplicació de la gent de l'Atlètic Rodenc i creiem que es serà molt útil per tots els que desitjin fer la quiniela tal i com es va fer l'any passat. Donem les gràcies al Rodenc per l'aplicació.

85 comentaris:

Anònim ha dit...

un equip que està de pujada crec que es el torelló!!!

Quin són els seus jugadors més destacats?????

Anònim ha dit...

és cert que el rodenc vol canviar l'entrenador també?
Em sorprèn pq últimament havia sumat alguns punts importants...

Anònim ha dit...

El Rodenc pel que tinc entés no té cap mena d'intenció de canviar d'entrenador, es mes, segons m'han comentat, tenen plena confiança en ell.

Aficionat ha dit...

El Torelló si que tens raó que està de pujada, però crec que necessiten algun reforç si volen aspirar a alguna cosa. Per començar, no pot ser que li facin tants gols, i de quina manera... crec que necessiten fitxar un porter competent que en tenen un que ja li pesen els anys i l'altre que té moltes mancances...

Després també haurien de fitxar un punta efectiu i que sapiga baixar pilotes i jugar d'esquena, que també trobo que els hi falta.

És una opinió personal.

Anònim ha dit...

Per mi el tapat és el voltrega.

Anònim ha dit...

JAJAJAJA. Eloi ets un palangana!!! Avui et cosiré a "canyos", ets el màxim responsable de la catàstrofe d'aquest darrer partit!!!! Nortes demisión!

Anònim ha dit...

Demanaven jugadors del torelló més destacats, no els seus punts febles.

Anònim ha dit...

Gràcies Gregori!

dj. Des 2009 a 1:26 am · Arxivat sota Club

Aquesta setmana s’ha sabut la notícia del cessament de Gregori Parra com a entrenador del CF Sant Julià. Amb la incertesa de si la mesura tindrà el resultat esperat, Ricard Barnils serà el nou responsable de l’equip. En situacions com la que l’equip vilatortí esta vivint ,són molts els factors que s’uneixen per provocar-les i, sincerament, tothom al club (cos tècnic, junta i jugadors) hi té la seva part de culpa. És evident, que en casos com aquest, la solució més àgil és la de substituir el màxim responsable tècnic per injust que pugui ser o semblar. Espero que la decisió presa per la junta faci reflexionar tothom i que alguns plantejaments i postures canviïn.

Crec que és lícit i merescut reconèixer a Gregori Parra la seva dedicació, la seva entrega i la seva voluntat de fer les coses ben fetes. La seva manera de ser, completament oposada a l’efrontament personal, ha estat un exemple per a tots i el seu caràcter afable ha fet que els jugadors treballessin amb comoditat.

Moltes gràcies per tot, recorda que aquest club serà sempre casa teva i que cada divendres a Can Cuca hi ha un sopar al que estàs convidat.

Molta Sort!

Oriol Chumillas (He signat l’article perquè expressa la meva opinió personal)

Anònim ha dit...

Pregunta :
Quins equips tenen sopar avui o dissabte ?
O dic per la desfeta de la setmana passada...

Anònim ha dit...

Per mi al Torelló no hi ha cap individualitat que destaqui, més aviat és un grup força homogeni i que es va cosolidant com a equip.

Anònim ha dit...

el millor del Torelló, i de llarg, juga a darrera i es diu Jona. El què passa és que no és tant vistós com altres...

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord m el comentari anterior.
En Jona Molina es un dels millors d'aquesta categoria.

Anònim ha dit...

No ens oblidem del cervell de l'ekip, el k passa k ha d'agafar la forma.... sisi estik parlant de Nil Coll!!!

Anònim ha dit...

Sota el meu punt de vista jo destacaría com a cervell a l´altre mitgcampista ( Carles Bernabe) més sacrificat i amb més experiencia. Jona també es un jugador que està un esglaó per sobre la resta i dels joves destacaría a Omar i Miki (més irregulars). Peró en general és un ekip molt homogeni.

Anònim ha dit...

Deixeu-vos estar de Nils, Mikis Jonas i Bernabes, l´autentic crack d´aquest equip es el seu entrenador en Dani Codina, sense ell ara aquest equip faria companyia al Rodenc.

Anònim ha dit...

No et fiquis amb el rodenc.que vosaltres tampoc esteu per tirar coets.sort a tots els equips per aquesta setmana i anims rodenc que sortireu d'alla abaix

Anònim ha dit...

Pero en Nil Coll no jugava a lOAR???

Anònim ha dit...

No. En Nil Coll juga a Torelló. Ja es va explicar en el capítol corresponent!!!

Anònim ha dit...

Perdo pel que s´ha ofes amb el comentari que he fet sobre en Dani Codina, jo nomes volia dir que ara sense el seu entrenador estaria en zona baixa, en cap moment m´he volgut ficar amb el Rodenc. Perdo pel mal entes i anims al Rodenc a veure si surt d´alla on es.

Anònim ha dit...

pregunta : a aquestes alçades de temporada i en Nil Coll encara ha d'agafar la forma ?

Anònim ha dit...

I això que va fer dues o tres pretemporades....... entre aquí i allà....

Anònim ha dit...

Partit clausura per finalitzar aquest 2009 i atenció al 2010, equips que actualment estan a baix donaran molt joc amb la recuperació dels seus lesionats... La lliga esta viva!!!

Anònim ha dit...

Minut 15.rodenc 1 sant feliu de codines 1.

Anònim ha dit...

Minut 22.rodenc 2 sant feliu 1.

Anònim ha dit...

Minut 47.rodenc 2 sant feliu 2.

Anònim ha dit...

Minut 82. Rodenc 2 sant feliu 4.

Anònim ha dit...

vall del ges 0 - 1 sant vicenç

Anònim ha dit...

Balenyà 2 - oar 3

Gols de Gabri, Adrià i Quim

Anònim ha dit...

VOLTREGA 4
MOIA 3

Partit d´infart a Sant Hipolit, del 2-0 a la primera part, s´ha pasat a un 2-3 a la segona, per remontar el Voltrega als minuts finals 4-3. D´INFART!!!!!!!!

Gols Voltrega: Benavente, Chicho, Valldaura, Laarbys.

Anònim ha dit...

el voltrega a guanyat 4-3 contra el moia en un partit raro 2-0 a la primera part gols de benavente i chicho i un expulsat per part del moia,pero a la segona el moia sa posat 2-3 i cap al final el voltrega a empatat amb gol de valldaura i tot seguit laarbis a fet el definitiu 4-3

Anònim ha dit...

Bon partit del pradenc! 1 a 4 al camp del sant julia! Bones festes a tothom!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Llàstima el Moià avui.
Jugant amb 10 des de mitja primera part, ha remuntat un 0-2 però com bé han dit anteriorment, als últims instants el Voltregà ha tornat a capgirar el resultat.

Aquest partit ha de donar ànims als moianencs, pel fet de jugar amb 10 una hora en un cap tan complicat, crec que aquest resultat ha sigut injust.

Sort i ànims!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

CAMPDEVANOL - 1
LLERONA - 2

Ja en temps de descompte adrià ( per partida doble avui) ha marcat el segon gol del llerona k sendu 3 punts del forti campdevanolenc.... k amb coincidencia amb el barçaaa , sa presenciat molt pero molt pok ambient. ( unes 20 persones)
Molt fred i més glaçats san kdat els jugadors locals en veure k tot i dominar i disposar d bones oportunitats d gol el llerona fent el joc tipik dels ekips visitants , tancats al darrera i jugant a la contra sa endut 3 punts .

GOL DEL CAMPDEVANOL ALBERT SOLÀ!

BONES FESTES A TOTHOM!!!!!!!!!

OsonaCup ha dit...

es nota la ma del nou entrenador a balenya,avui ha fet patir de debo al OAR.amb 2-1 a favor el balenya falla un penal al minut 75,aixo a espelonat als jugadors vigatans que han empatat al 81 i el gol de la victoria ha arribat al minut 90 !!!

Anònim ha dit...

Un OAR amb els deures fets i a celebrar, tots plegats, el dinar de Nadal. Bones Festes!

Anònim ha dit...

Una mostra més que el Moià a aixafat merda últimament!!!

Després del partit d'ahir al camp del Voltregà on el Moià remonta un 2 a 0, amb un jugador menys des de la mitja hora de partit per una expulsió més que rigorosa. Posant-se 2 a 3 a la segona part, amb un voltregà abatut que no creava ocasions, i que es troba amb un gol de bastanta sort, el 3 a 3 des de molt lluny amb un xut que el vent desvia, i el 4 a 3 quan hi havia una tangana dins l'àrea del Moià on els jugadors recriminaven una puntada de peu per part d'un jugador del voltregà, el fabulós àrbitre deixa sacar el córner i sense cap impediment marca fàcil al primer pal.
A part de tot això ahir després de fer el sopar de nadal s'ens informa que el nostre jugador Fede haurà de ser operat per fractura de la mandibula feta en un xoc ahir al partit. Quan al seu germà mauri l'operen d'aquí 15 dies per trencament del lligament creuat......que us recupereu aviat!!!

Esperem que l'any nou ens torni a portar bons resultats, i la millora que s'ha vist als dos últims partits es tradueixi en victòries!!

Molt bon any a tothom, i visca el futbol!!!

Anònim ha dit...

Sta Eugènia de Berga - 2
Torello - 1
Bon nadal a tothom!

Anònim ha dit...

resultat del Centelles-La Gleva?

ok gràcies

Anònim ha dit...

CENTELLES-5-LA GLEVA-1-

Anònim ha dit...

SABEU RESULTAT F.C.VIC RIUPRIMER REFO- C.F.CALDES MONTBUI GRACIES I BON NADAL

Anònim ha dit...

riuprimer 6 caldes 1

Unknown ha dit...

golejadors d'aquesta jornada?

Anònim ha dit...

ESTIC VEIENT UN EQUIP QUE ES EL MOIA QUE JA ESTAN MES APROP DEL DESCENS QUE L`ASCENS AIXO PINTA MOLT MALAMENT.MANEL CASADO VETE YA!!!!!!
O MILLOR DIT SR.TONI CIRERA VETE YA!!!!!
SOC SOCI DEL CLUB QUE QUEDI CLAR HA TOTHOM

BONES FETES HA TOTS!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Em sembla que està clara la zona de baix. La Gleva o fitxa a mig equip de mercenaris del futbol o no hi té res a fer. Sinó mireu el cas del Roda que tot i pagar calers al final va acabar baixant. El Sant Julià ha demostrat que la gran victòria amb el Sant Feliu de Codines era només una flor d'estiu. Un rival directe com és el Prats i perden a casa 1-4, ho sento però crec que comenceu a estar sentenciats. Rodenc i Caldes hauran de suar molt per conservar la categoria. La resta d'equips es poden veure en problemes si no vigilen i, fins i tot, com diu l'anterior comentari el Moià que aspirava a tant a principi de temporada s'hi pot veure involucrat. Sigui com sigui, crec que hi ha molta diferència entre els 4 darrers classificats i la resta d'equips.

Sort a tothom

Anònim ha dit...

Centelles 5 - 1 La Gleva
Golejadors del Centelles:
Carrera 2
Miguel Ruiz 1
Xavi Salvans 1
Antolin 1

Anònim ha dit...

Gol del sant vicenç al camp de la vall del ges, Marc Alberch.

Anònim ha dit...

Gols del Pradenc a Sant Julià:
Caste 2
Edu 1
Oliver 1

Anònim ha dit...

jo també crec que la gleva i st julià estàn sentenciats.
Rodenc i Caldes es jugaràn l'altre plaça si prats o el balenyà no s'adormen.

Anònim ha dit...

la gent de moia ke su fagui mira molt si la expulsio es rigorosa dedicat al karate o a altres esports de contacte perke un kop de kolze ala cara jo diria ke no es futbol pero seguiu aixins ke ja teniu la federacio al vostre costat i magradaria veure kuans partits li cauen al jugadors expulsat PER DONA UN KOP DE KOLZE ALA KARA AL DEFENSA DEL VOLTREGA KUAN JA AVIA DESPEJAT per cert VISCA EL VOLTREGA

Anònim ha dit...

ja us asseguro yo que el caldes no es jugara la tercera plaça... simplement que no som un equip que sapiga jugar en gespa natural (si ho sigues) ni en terra... cosa k ens ha significat perdre els 15 punts k hem jugat en akestes superficies, i si no recordo malament tot el que ens queda es gespa artificial i crec que acabarem mes amunt del que la gent es pensa!!
sort ;)

Anònim ha dit...

La Gleva , segons he vist a la seva web, ja mou fitxa i contara com a nou entrenadors amb Manel Panadero.
Nomes s'ha d'esperar que ara es reforci la plantilla, ja que es altament justa, de qualitat i efectius i aumente el compromis.Som-hi!! , no hi ha res impossible!!

Anònim ha dit...

senyors una fractura de mandibula no fa mal despres de (posem 5 hores acabat el partit) i menys despres d'un sopar de nadal "va menjar sopes?" o S'en va anar de festa, Bon Nadal i feliç any nou

Anònim ha dit...

Suposo que la prova de nivell lector que es fa a 5è de primària s'hauria de fer extensible a tothom...
Qui diu que el jugador del Moià se'n va a sopar amb la mandíbula trencada?
Als jugadors se´ls va informar després del sopar!
En Fede, després del partit no pot moure quasi la boca, se´n va a l'hospital i allà el deriven a la Vall d'Hebró.
Esperem que et recuperis aviat.

EN quan a la jugada de l'expulsió, es pot veure de dues maneres, pot ser falta, tarja groga o... vermella. Depèn de l'arbitre com la interpreti. (dir que era de Karate... el que passa és que el jugador en questió medeix quasi 2metres i pesa 100kgs)

L'únic lesionat va ser de la nostra banda i està hospitalitzat, i ningú s'ha queixat de la jugada en questió.

Salut i bones festes a tothom!

p.d.- Soci del Moià, anima més i entre tots ens en sortirem. Si a l'equip actual li poses en Vadó o en Lluís no estaríem molt millor???
s'està treballant molt encara que no hi hagin resultats.

Anònim ha dit...

ja,ja,ja mira noi lo que t`hauries de preguntar es perque no hi son algun d`aquets dos jugadors sempre estem en lamentacions i jo animo mes de lo que et penses.

Manel Casado vete ya!!!!!!!!
i seguidament el Sr.president Toni Cirera i tota la seva junta directiva que estem farts els aficionats i socis de Moia que no ens poden veure per la comarca.
Bones festes ha tots!!!!!!

Anònim ha dit...

Aquesta colla de Moià podrieu anar a jugar a la lliga de manresa no??
Tota la gent d'osona estariem molt contents de no tenir que venir a jugar al vostre camp i tenir que aguantar les vostres tonteries.

Anònim ha dit...

M`agrada aquest darrer comentari i estic d`acord cap ha Manresa

visca el futbol osonenc

bones festes

Anònim ha dit...

Amunt RODENC!!!!!! L'afició confia amb vosaltres.bones festes a tothom.

Anònim ha dit...

Quan es juga la proxima jornada?gracies.bon nadal a tots

Administrador ha dit...

Bones festes a tothom!!
Que algu podria facilitar quins van ser els golejadors del Sant Feliu?, al partit Rodenc-Sant Feliu

Anònim ha dit...

Per el senyor que es dedica a fer els golejadors felicitarlo per la feina pero el jugador del riuprimer no es diu Bergara , es diu Begara.
Bones festes a tots!!

Anònim ha dit...

Per part del Rodenc van marcar Cervera i Eloi. Per part del Sant Feliu no se els noms.

Bones Festes !

Anònim ha dit...

Algu sap que passa amb el porter del rodenc.Agusti barrera.que diu que te una senció cautelar?

Anònim ha dit...

Administrador, a la llista de sancionats a en Miguel Ruiz del Centelles n'hi poses 2, però a la web de laFederació només n'hi consta 1 de partit de suspensió. Quin és el correcte? Merci

Anònim ha dit...

bones!!
Algú sap quins equips van entrenar la setmana pasado o ja comencen aquesta?? és per saber com tornaran despres del s torrons.

Merci

Administrador ha dit...

Modificat.
Gracies per l'aprecicacio.
Encara no tenim els golejadors del Sant Feliu de Codines, en el seu partit enfront el Rodenc...

Anònim ha dit...

Com a mínim un parell d'equips es van veure entrenant molt fort el dia 25 a la nit !!!
A veure si es nota.

Anònim ha dit...

Per aquest que demanen, el Rodenc encara no ha entrenat cap dia des de el partit amb el Sant Feliu el 19 de desembre. Vacances que van bé a tothom.
Avui dia 29 hi ha entreno, dilluns vinent i dijous 7 de gener a jugar amb el sant Pere.
A veure si ens espavilem, ens tocarà patir molt.

Molt bon any a tothom de cada equip del grup i al gran amic Administrador.

Bon any

Amunt Rodenc!

Anònim ha dit...

Qui cullons va entrena el dia de Nadal?

Hi ha hagut algun fitxatge d'hivern o canvis d'entrenador?

Anònim ha dit...

No es pot dir fixatges però hi hauran moltes altes per lesió?

Anònim ha dit...

No se qui va entrenar el dia de nadal,pero no crec que es solucionin els problemas per entrenar el dia de nadal.A mes hi ha una dita que diu per nadal cada ovella al seu corral........les coses s'han de planificar abans de nadal......

Anònim ha dit...

La gleva té entrenador nou i sembla que dona bones vibracions i també hi han alguns jugadors a proba per aviam si poden ajudar a l'equip a fer una bona segona volta tot i que sera complicat no perdem l'esperança.

Anònim ha dit...

Si, si, jo també vaig veure dos equips agermanats entrenant molt fort el dia de Nadal. Ho van donar tot!!! Els dos lluitaran per alguna cosa important aquesta temporada

Anònim ha dit...

feliç any 2010 desde llerona

Anònim ha dit...

Aquesta Tarda al Municipal de Campdevànol , a les 4 , es juga un partit amistós entre :

U.E. CAMPDEVÀNOL - E.F. RIPOLLÈS

Els Campdevanolencs s'enfroten al Juvenil del E.F. Ripollès que milita a la Primera Divisió Juvenil del Grup de Girona.

BON ANY A TOTHOM !!!

Anònim ha dit...

U.E. CAMPDEVÀNOL - 6
E.F. RIPOLLÈS - 2

Al minut 86 estaven (3-2) pels locals i amb 5 minuts han marcat 3 gols fulminants.
Al descans ( 3-0 ).

Partit per agafar ritme després de les festes nadalenques!

Fins la propera!

Anònim ha dit...

Aquests que dieu que el moià vagi al cantó de manresa, no doneu cap explicació quarent... aquest grup no englova només osona, sinó vàries comarques.. El qui no li agradi venir a moia quan toca es pot quedar a casa si vol.

Visca el moià i el barça!!

Anònim ha dit...

On jugen i a quina hora el rodenc i sanparenca?gracies.

Anònim ha dit...

Bones, soc una antiga amiga del Marc Olivencia, i e perdut el contacte amb ell, agraairia si algu em pogues dir el seu facebook, o la manera de localitzarlo gracies.

Anònim ha dit...

cullons això sembla el facebook. ja et fotrà la novia d'en Marcos ja ja

Va que aquesta setmana ja tenim futbol!
A veure com anirà la jornada 16.

Anònim ha dit...

Pel que vol saber quan es Juga el Rodenc - Santperenca, dir-te que en la web del Rodenc ho diu !

Anònim ha dit...

Just stopping in to let you know about a place;The United States of Earth: I discovered a network of people involved in the push to protect our Constitutional rights and to swear allegiance to our country and its citizens. Come fight the tyranny of tomorrow. http://www.usofearth.com/index.php

Anònim ha dit...

Això d'aquest fòrum, ja m'explicareu: entre la nova secció de "contactos", la lluita en anglès pels drets constitucionals de pobles i civilitzacions, els sopars, les explicacions sobre comarques i demarcacions geogràfiques, i el farça i tot (?????)...... Aquí només hi falta la programació setmanal de Telecinco, i poder saber el menú del dinar del col.legi del meu fill. Joder..... Per cert, algú sap on es pot parlar del grup 5 de la 2R?????

Anònim ha dit...

Ets un veneit!!! Aquí en parlem de futbol!!!!