dijous, 10 de desembre del 2009

Jornada 14



Incorporem una nova secció al Blog. Es tracte de la Quiniela de Segona Regional, veureu una nova pestanya en el menú per accedir-hi. Es una aplicació de la gent de l'Atlètic Rodenc i creiem que es serà molt útil per tots els que desitjin fer la quiniela tal i com es va fer l'any passat. Donem les gràcies al Rodenc per l'aplicació.

60 comentaris:

Anònim ha dit...

ROTA U.E.CAMPDEVÀNOL-----14 GOLS

11 + 2 OAR VIC + 1 CENTELLES (aplaçat)

Anònim ha dit...

GUILLEM CARRERA (UE CENTELLES): 10 GOLS (6 + 3 MOIÀ + 1 CAMPDEVÀNOL ajornat)

Anònim ha dit...

Creieu que el rodenc te opcions de puntuar a torello?jo crec que ho te molt complicat.i mes si juga com la setmana pasada.no he vist jugar el torello pero si esta alla salt sera per algo,no?sort a tots els equips per aquest cap de setmana

Anònim ha dit...

el torello te el millo jugador de la categoria q podria esta jugan a l'aiguafreda, es en boixeda. un crack!

Anònim ha dit...

manel casado plega del moia et van fe fora del castellterçol i estas dexan el moia fet una ruina marxa dimiteix,faras baixa lequip a tercera!!!!!!!

Anònim ha dit...

rl miilor jugador de la categoria juga a la vall lo que pasa que avegades fa coses que no tindria que fer , pero rapidesa , tecnica, cos , xut impressionant etc etc

Anònim ha dit...

Administrador, vols dir que els sancionats estan correctes????

Administrador ha dit...

Bones
Ara si que esta tot correcte, possat al dia .
Gracies a tots per les aportacions

Anònim ha dit...

El torello - rodenc s'ha suspes

Anònim ha dit...

torelló- rodenc suspés!!!! l´arbit no s´ha presentat!!!!

Anònim ha dit...

A la gleva aquesta tarda hi havia desfile dentrenadors: torello, voltrega, centelles, sant vicenc... Menys el del campdevanol i el de la gleva, qe son els eqips q jugaven, hi eren tots...

Anònim ha dit...

Se sap que ha fet la gleva?

Anònim ha dit...

LA GLEVA - 1
U.E. CAMPDEVÀNOL - 5

El Campdevànol ha guanyat a la Gleva en un partit molt travat i dolentot , que s'ha animat a partir del minut 65 kuan el Campdevànol ha apretat l'accelaredor i a base de contres ha enfonsat a una Gleva que si més no ha plantat cara . El partit desde bon inici el dominava el Campdevànol volent jugar al toc però en aquest camp és dificil , degut a lestat del terreny de joc , i La Gleva jugava al pilotassu i pilotes llargues pel davanter alt... El Campdevànol ha xutat 3 cops per sobre el travesser , com a ocasions mes perilloses i kuan faltaven 5 minuts ha arribat el gol després d'un xut d Joan Rota , que Suàrez ha acabat d'introduir.la a dins..
Descans ( 0 - 1 ).
A la represa els locals han apretat i el Campdevànol adormit no acaba d sentenciar un partit k estava obert. La Gleva a empatat kuan el davanter nomes ha agut d'empenyer la pilota. Però al cap d 2 minuts Carrasco desde fora l'àrea a marcat un autèntic Golàs i apartir d'aqui el Campdevànol , a base d contres kuan la Gleva estava més abocada a l'atac ha anat sentenciant el partit.
Rota , Solà i Jorge " Cholo " , akest últim en temps afegit a acabat de materealitzar el 5 i ultim gols del Campdevanolencs.
Destacar un xut d falta de Solà que no se sap ben be si a entrat degut a la poca il.luminacio del camp dels locals.. despres k la pilota tokes al travesser !

Gols del U.E. CAMPDEVÀNOL:
- XEVI SUÀREZ
- CRISTIAN CARRASCO
- JOAN ROTA
- ALBERT SOLÀ
- JORGE " Cholo "

El porter d'avui del Campdevànol :
ÒSCAR GALLONI

SOM.HI CAMPDEVÀNOL , SOM.HI CAMPIÓ!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Se sap que ha fet elbalenya?

Anònim ha dit...

INCREIBLE!!!!!

Segons m'han informat:

Sant feliu 4 Sant Julia 6

Sembla que la segona part el st feliu s'ha relaxat, pero de quina manera.

Anònim ha dit...

per increible el que sa viscut al camp del caldes de montbui!!
CALDES 5-2 SANT VIÇENS DE TORELLO!
un dels millors partits que hem jugat els locals que encara hem pogut ampliar mes el marcador!
s'ha de dir que per mi el sant viçens es el millor equip de la categoria perque tot i anar perdent al minut 70 amb el resultat final s'ha dedicat a seguir en la seva linia de toc i ha aconseguit algunes ocasions clares.
Espero que amb akest resultat aixequem el cap i comensem a encarrilar una serie de victories que ens permetin arribar a les posicions que ens mereixem!
que hi hagi sort a la proxima jornada! ;)

Anònim ha dit...

OAR VIC 2 - CENTELLES 1

Anònim ha dit...

MOIÀ - 1
AT. BALENYÀ - 2

Anònim ha dit...

Ui ui ui !!!
Sembla que a mes d'un equip, els sopars de Nadal han passat factura !

Anònim ha dit...

Vaia pajara dels equips de dalt?o gran reaccio dels equips de baix?Aixo es posa molt emocionant.he llegit a la web del rodenc,que el partit torello-rodenc es jugara el 27 de gener a les 20:30.

Anònim ha dit...

ting entes qe la directiva del sant julia ja estaba buscant sustitut al parra ,,,bueno crec qe ja han parlat amb algun.

Anònim ha dit...

Sant Feliu 4 Sant Julià 6

Partit sorprenent el que s'ha viscut avui al municipal. El Sant Feliu que ha començat un pel adormit fins que ha marcat el primer, a pertir d'aqui ha començat a desplegar el seu joc i ha aconseguit tres gols més, la primera part acabava 4-1. A la represa els codinencs han sorit extremadament relaxats, contant tenir un partit molt plàcid i pràcticament guanyat fins que el Sant Julià mica en mica s'ha anat ficant en el partit de tal manera que han marcat 5 gols a la segona part. Avui el futbol ha passat factura al Sant Feliu, esperem que serveixi per seguir igual com fins ara i no relaxar-nos, els partits duren 90 minuts.

Amunt Sant Feliu

Anònim ha dit...

PRADENC-1-VOLTREGA-1-

Anònim ha dit...

Resultat espectacular a Sant Feliu, 4 a 6 al final. A la primera part fins el min. 30 poder a dominat més els visitants péro al fer el primer gol el locals , el Sant Juliá a marxat del partit i a encaixat un 4 a 1.A la segona part els visitants han fet 2 camvis i també qu'els locals san confiat molt,el Sant Juliá a apretat de valent i al començar a fer gols han vist que podien guanyar, ja se sap que al futbol passa aixó i un equip va amunt i l'altre avall, anar lluitant fins el final el Sant Juliá a guanyat el partit , esperem que guanyant avui ens creiem que podem pujar amunt, seguim així Santju!
Gols del Sant Juliá:
Toni Riera(3), Farrés,Panedas,Checa.

Anònim ha dit...

ha de set frustant , guanyar al segon classificat i no sortir del pou del descens...tots els dies no son diumenge

Anònim ha dit...

es veritat aixó de que volent camviar l'entrenador del sant juliá? aquet anónim es fiable? amb qui han parlat?

Anònim ha dit...

El partit de Llerona s'ha pogut acabar?

Anònim ha dit...

No,tots els dies no son diumenge pero aquest diumenge si que ha set per nosaltres , i això ja no ho canvia ningú. La temporada es molt i molt llarga , ja en nirem parlant...Amunt santju!!!

Anònim ha dit...

Per quants ha guanyat el Santa Eugènia?

Anònim ha dit...

LLerona 2-1 Vic Riuprimer

Gols del LLerona: David Parra i Adri

Anònim ha dit...

L'entrenador del Campdevanol finalment va dimitir?? o es nomes un rumor??

Anònim ha dit...

STA EUGENIA 1
VALL DEL GES 1

Anònim ha dit...

Sembla que es tractava d'un rumor. De fet un cop va aparèixer el missatge, filtrat des del mateix club, de cessament i no de dimissió, l'equip ha aconseguit bons resultats. Felicitats!

Anònim ha dit...

el divendres vaig veure jugadors del Sant vicenç després d'un sopar que van fer, i deu ni do........

Anònim ha dit...

Deu ni dor lo liders k van no?

Anònim ha dit...

XAVIER SUÀREZ ( U.E. CAMPDEVÀNOL ) porta 7 gols : 6 + 1 ( La Gleva )

POL ALBERCH ( ST VICENÇ ) porta 13 gols : 12 + 1 ( Caldes )

Molt bona feina i a seguir aixi !!

Anònim ha dit...

Algú pot confirmar si van expulsar l'Antolín al partit oar-centelles? Si és així, déu ni do la ratxa d'expulsions que porta.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No tots els cops k han expulsat ha l'Antolín ha sigut just,tot s'ha de dir, sino un clar exemple es el del partit amb la vall del ges...on la culpa era del jugador de la vall i li va tocar el rebre a ell.. o el diumenge a l'OAR fins i tot els jugadors de l'OAR deien k no era justa la segona groga i pel k veig no vas a tots els partits del Centelles xk sino ja podries dir en k et bases en lu de k juga poc i porta mal rotllo al vestuari.. k aki la gent parla mol per parlar..

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Cap afició més fidel!

Ha seguir lluitant pels llocs capdavanters!

SOM-HI CAMPDEVÀNOL!

Anònim ha dit...

el dia de l'oar potser no però el dia de la vall si que havia d'anar al carrer,es veritat que el primer que li fot es el jugador de la vall però ell si torna l'arbitre el veu i vermella ls dos.
A torelló va anar al carrer el minut 88 però el minut 20 va fotre un cop de puny a un del torelló i la seva sort es que l'arbitre no el va veure...

Anònim ha dit...

El Campdevànol quedarà dels deu primers, segur!

Anònim ha dit...

no sabia k a l'unic k expulsaven als partits era l'Antolin...diria k cada equip en deu tenir d'expulsats....i si ell dóna serà perquè també rep no??

Anònim ha dit...

L'actuació d'Antolín contra l'OAR va ésser lamentable. Suposo que les coses no li surten com ell voldrien i es desespera. Si no només calia veure minuts abans de l'expulsió com en Miguel li deia al seu entrenador que canviés a l'Antolín perquè l'expulsarien. Dit i fet!! Pobre Miguel s'estava cagant amb l'Antolín i amb el seu entrenador per no haver-lo canviat, dient que cada partit fa el mateix.
Mira l'OAR potser no es mereix el lloc que li toca a la taula classificatòria, ara bé, el Centelles està just on es mereix i cuidado que al final no pateixi.
Sort a tots

Anònim ha dit...

Veig que el tema d'aquesta setmana es l'Antolin. A mi aquest tema ni em va ni em ve, però perquè no us dediqueu a parlar del que interessa que us recordo que es el futbol i no de tonteries com aquestes...cada dia em sorprèn mes aquest blog entro per seguir com va la lliga i cada setmana es dediquen a criticar a uns i altres.

Anònim ha dit...

Que i qui destequeu del sant feliu de codines? Gracies

Anònim ha dit...

Per què l'OAR no es mereix la classificació que ocupa?

Anònim ha dit...

Pot ser molts equips, a l'inici de la lliga, tenien unes espectatives molt altes i, ara, vist amb perspectiva, no s'ajustaven a la realitat. El que és cert és que hi ha molta igualtat i que fins a la darrera jornada pot passar de tot. I si els de l'Oar són a dalt és que alguna cosa deuen fer més bé que els que el segueixen, no?

Anònim ha dit...

noticia de última hora: la senyora junta del sant juliá , tot i que l'equip va guanyar diumenge al camp del sant feliu a tret fóre a l'entrenador gregori parra i amb la greujament de que ja tenia fitxat al nou entrenador el divendres , fent aixó d'esquena de l'entrenador, ja els i val! será en ricard barnils ex del balenyá.

Anònim ha dit...

L'OAR està al lloc on li correspon, a les posicions capdavanteres, i si hi està és perquè s'ho mereix, perquè s'ho ha treballat. Cadascú està allà on es mereix.

Anònim ha dit...

Tela el Sant Julià, fa fora un entrenador per fitxar-ne un altre que l'han fotut fora de un equip del mateix grup fa unes quantes setmanes !!!

Anònim ha dit...

injusticia al sant julia amb gregori parra.el fan fora sense q pugui dmustrar res i despres de guanya al camp del segon clas.agafen al seu lloc un mercenari d les banketes q a mes els i futra els cales.un 0 pels directius!!!!!!!!!!!

Unknown ha dit...

Jo crec k la gent esta molt esverada, porteu dies dient k tal ekip no es mereix esta on esta i encara no hem acabat la 1a volta. Jo de vosaltres em guardaria tots akets comentaris pel final de la lliga k aixo es molt llarg i encara keda.

Respecte a lu de St Julia no ho entenc gaire, kuan estas a baix si k es veritat k necessites un revulsiu, un alicient, xo millor alicient k guanyar al segon a fora i remontant un 1 a 4 advers nose kin pot haver...xo bueno ja su faran !!

Els del Rodenc espero k aket finde tingueu l'aigua de les dutxes calentes xk deu fotre molta rasca un dissabte tarda x alla !!

Duran burru !!

Anònim ha dit...

jose luis de la vall del ges 9 gols 8 + 1 de penal contra seanta eugenia

Anònim ha dit...

santa eugenia 1 vall del ges 1 gol de guillem i de jose luis . jose luis 8 + 1 9 gols no 8

Anònim ha dit...

Per mi l'OAR lo milloret que ha passat per Campdevànol, tenen bon equip!!!!!

Anònim ha dit...

JAJAJAJA. Eloi ets un palangana!!! Avui et cosiré a "canyos", ets el màxim responsable de la catàstrofe d'aquest darrer partit!!!! Nortes demisión!