dimecres, 2 de desembre del 2009

Jornada 12+1



Incorporem una nova secció al Blog. Es tracte de la Quiniela de Segona Regional, veureu una nova pestanya en el menú per accedir-hi. Es una aplicació de la gent de l'Atlètic Rodenc i creiem que es serà molt útil per tots els que desitjin fer la quiniela tal i com es va fer l'any passat. Donem les gràcies al Rodenc per l'aplicació.

CLICA AQUÍ PER VEURE ELS ESCUTS DELS EQUIPS DEL NOSTRE GRUP

60 comentaris:

Anònim ha dit...

AMUNT RODENC!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ostia, tots els partits es jugen dissapte? que qeda pel diumenge, el malaga-osasuna i prou?

I el Centelles, que ja ha canviat d'entrendor i ara jugara els dissaptes?

I el Balenya que? Ha plegat en Barnils, o l'han fet fora?

I amb el "Vic - Efo - Riuprimer - Remei - Santulària" que passa? Al massatjista no el van expulsar aquesta setmana? Cada setmana té mes nominats que el gran hermano.....

Anònim ha dit...

Com està el vall d'entrenadors.

Centelles, Balenyà, La Gleva,....

Algú pot informar del tema

gràcies

Ojeador ha dit...

EL compromis dels jugadors en els diversos equips es el idoni?.
Com ho patiu als vostres equips??.
Quants jugadors soleu ser als entrenaments?
Quants lesionats teniu?

Per que no debatim una mica sobre el veritable potencial dels equips, es dir, la seva preparacio per competir .
Va animeu-vos

Anònim ha dit...

Fa uns dies es va comentar del mal començament de lliga del Pradenc i del Rodenc i es rumorejava que serien clars candidats al descens. Ara que sembla que han trobat el camí correcte i miren cap amunt (a més aquesta jornada tenen partits amb possibilitats de tornar a sumar), creieu que continuaran amb línia ascendent o patiran com s'especulava des d'aquí? Gràcies

Anònim ha dit...

Ojeador si vols un debat vesten a la banda ampla de TV3!!

Anònim ha dit...

El Pradenc i el Rodenc crec que tenen plantilla per estar com a mínim a mitja taula i sense patir angúnies per baixar, per tant crec que no patiran per salvar la categoria, crec que tots dos han tingut canvi d'entrenador i ja se sap que sempre costa agafar les idees dels entrenadors però que un cop ho hagin assumit ja tindran l'estabilitat en el joc que necessiten.

Anònim ha dit...

Quins entrenadors han fitxat per aquests equips que es diu que han canviat?

Anònim ha dit...

Per mi els tres equips que baixaran són els que ara mateix estàn en descens sense descarta el rodenc!

Partit de la Jornada Cande vs OAR i Voltregar vs Sant Feliu!

Sort a tothom!!

Anònim ha dit...

doncs la gleva a dia d'avui krek ke segueix sense entrenador...

Anònim ha dit...

Partit de la setmana: Campdevànol - OAR

Anònim ha dit...

El rodenc va començar jugant molt malament i sense idees i amb moltes baixes.a poc a poc estem recuperant jugadors i es nota amb el joc i els resultats.crec que hi ha equip per estar a mitja taula pero de moment mirem de sortir del pou.aquest dissabte es una gran oportunitat per començar a mirar amunt o haurem de seguir mirant a baix?sort a tots els equips

Anònim ha dit...

he lleguit avui al 9nou que l´entrenador del Balenya a l´espera de trobar el substitut definitiu, sera el segon entrenador actual.
per altre banda segons tinc entes La Gleva tindra com a entrenador, aquest dissabte el jugador Santi Rebollo que es va lesionar de gravetat aquest any i que no pot jugar, desconec si es una mesura provisional o definitiva.
vinga sort a tot-hom per dema.

Anònim ha dit...

Nou entrenador pel balenya: H. Confirmat, en Luis Herrera, l' H, torna a les banqetes....

Anònim ha dit...

Minut 5.rodenc 0 santa eugenia 1.

Anònim ha dit...

Minut 52.rodenc 0 santa eugenia 1.

Anònim ha dit...

Minut 52.rodenc 0 santa eugenia 2.

Anònim ha dit...

Minut 60.rodenc 0 santa eugenia 3.

Anònim ha dit...

Minut 66.rodenc 1 santa eugenia 3.

Anònim ha dit...

He marxat al minut 91.rodenc 1 santa eugenia 4

Anònim ha dit...

VIC-RIUPRIMER-7-LA GLEVA-1-

VOLTREGA-0-SANT FELIU CODINES-1-

jordi ha dit...

rodenc 1
santa eugenia 4
final del partit

Anònim ha dit...

Campdevanol 3 oar vic 3 llastima pq crec que l'oar a merescut molt més. El minut 60 el marcador era de 0 a 3 amb el joc molt controlat a partir d'aqui dos badades defensives multiples ocasions fallades per part de l'oar i un gol de corner en la última jugada del partit minut 94 ha parmés empatar el partit a un campdevanol, que això si ha lluitat i treballat moltissim. Anims a tot l'equip pq ho hem treballat/lluitat i ho em tingut però a vegades el futbol et dona i d'altres et treu i avui ens ha tret. Visca l'oar....

Anònim ha dit...

U.E. CAMPDEVÀNOL - 3
OAR VIC - 3

Avui el Campdevànol ha aixecat un partit , k kom molt bé esplika el company anterior , al minut 60 es perdia (0-3). Els primers 15 minuts han set d domini del Campdevànol que tenia la pilota però No creava gens d perill , l'Oar per la seva banda trenava bones jugades col.lectives però tampok amb excès perill. Només han xutat un cop a porteria L'Oar però ha arribat el seu gol , després de llençar un MAGISTRAL LLANÇAMENT A L'ESQUADRA , imparable pel porter Galloni. Un autèntic Golàs!!
LLavors el Campdevànol ha estirat timidament les línies hi ha tingut ocasions suficients per empatar el amrcador o haver nat al descans amb avantatge , però la manca d punteria als metres finals i una defensa vigatana molt ben ordenada ha impedit que els locals fessin algun gol.
A la segona part , els locals han començat jugant amb 3 defenses i l'Oar sa aprofitat perquè les dues primeres jugades k ha creat d perill han aconseguit el gol , 3 xuts 3 gols , màxima efectivitat.
El Campdevànol ha més cor k cap , mica en mica i kom les formiges , anava treballant , lluitant , i dos gols d rota ficava els locals al partit...
Al Minut 80 , l'afició local ha reclamat un penal a dins l'àrea del porter , que l'àrbitre , per evitar.se problemes no ha volgut xiular. Tot i així encara k no ens volgueu creure... era CLAR penal.
L'Oar ha tingut multiples ocasions per finikitar el partit abans no remuntessin els locals , però les bones intervencions d GALLONI , han donat vida a un Campdevànol , que al minut 94 i desde còrner JORGE " CHOLO " amb un cop d cap magistral ha posat el 3-3 definitiu , k feia embogir d valent el públic local, que no ha parat d'animar al l'equip en cap moment.
Arbitratge regular , tot i que no ha influit en el resultat.
Unes 175 persones al municipal campdevanolenc amb presència d seguidorsd d L'Oar.

GOLS CAMPDEVÀNOL :

JOAN ROTA (2)
JORGE "CHOLO" (1)

PORTER :

ÒSCAR GALLONI

Dimarts a les 4 d la tarda toca tarda èpica d remuntades al municipal :

CAMPDEVÀNOL - 0
CENTELLES - 1

Això es tira endavant.... FORÇA CAMPDEVÀNOL!!!!!

Anònim ha dit...

santa julia 2 torello 5

Anònim ha dit...

St. Vicenç 4 Llerona 1

Anònim ha dit...

Centelles -4- Moia -2-

A la banqueta del Centelles segueix el mateix entrenador. Força Jordi!!!

Anònim ha dit...

Interessant jornada...
El Moia continua la seva espectacular caiguda, ja que en quaestio de 2 o 3 jornades ha passat de la segona a la setena posicio.
El Voltrega continua mab el seu mal d'alçada, i cada ocasio que te la oportunitat de col.locar-se en posicions de privilegi, acaba fallant.
El Centelles sembla que respira despres d'unes setmanes de pressio, sobretot envers els seu cos tecnic.
La Gleva i Sant Julia, sembla que continuen el seu caminar directe a Tercera regional, rebent seberes derrotes.
El Sant Vicenç despres de dues jornades dubtoses, a golejat sense pietat a un dur rival.
El Candevanol i Oar han empatat , no sigui que cap dels dos pugui masa i el nivell d'exigencia sigui mes elevat
El Torello a golejat a domicili , pot ser un aspirant al la promocio??
El Rodenc continua jugant amb foc i acaba golejat per un irregular Santa Eugenia, que es basa en "la força de l'escut" jeje.
AIXO S'ANIMA.

Anònim ha dit...

HOLA VAIG HANAR A VEURE LA VALL DEL GES I QUIN PARTIDAS ES VA VEURE PER PART DE LA VALL . 1 A 0 GOL DEBORONAT DESPRES DUNA GRAN CENTRADA DE EDU PEREZ. 2 A 0 GOLAS IMPRESIONANT DEL DE SEMPRE JOSE LUIS DESDE EL MIG DEL CAMP ENGALTA LA PILOTA I EL PORTER ENCARA LA BUSCA. 3 A 0 BORONAT QUE AHIR VA JUGAR MOLT BE FA UN ALTRE GOLAS DE TACO A CENTRO DE CABEZAS. 4 A 0 SANTAELLA MARCA DE CAP DESPRES DUN CENTRO DESDE LA BANDA I ELS GOLS DEL CALDES VAN SER ALS ULTIMS INSTANTS QUAN LA VALL JA ES VA RELAXAR UN DE MATEU I LALTRE DEL SEU CAPITA . VISCA LA VALL DEL GES .

Anònim ha dit...

I el Balenya-Pradenc ? Quin resultat??

Anònim ha dit...

Balenya 1 - Pradenc 0

Anònim ha dit...

apunteu carrera hatrrikkkk, 3 golasos, i antolin 1, per part del centelles.

Anònim ha dit...

Dificil partit el que tenia el Voltrega, davant un dels millors equips de la categoria, i que va presentar un bonic duel entre dos equips que cadascu a la seva manera varen buscar la victoria.
El Voltrega com sempre va sortir a buscar la victoria i amb un joc combinatiu intentava arribar a la porteria santfeliuenca, el cert es que el fet de tenir camp de terra no ajuda gens als voltreganesos, ja que sempre intenten tocar i arribar per baix encara que a vegades se´ls hi faci força dificil prova d´aixo es que jugen millor a casa que ha fora, o hi ha millor superficie, poden combinar mes, i els rivals no van tant descaradament a tencar-se com a casa seva. La primera gran ocasio despres d´alguna arribada sense gran perill per cap dels dos equips arriba al minut 28, quan Eloi Pla es queda sol davant el porter visitant despres d´una bona combinacio Voltreganesa, i el seu remat surt fora llepant el pal, acte seguit al minut 29 la jugada es al reves i en una contra qui es queda sol es el davanter Sant Feliuenc Higueruelo, que aquest si que no perdona i fa pujar el 0-1 al marcador, en un minut es pasa del posible 1-0 al 0-1. El Voltrega s´ha llençat a l´atac pero el Sant Feliu molt ben colocat al darrera abortava tots els intents d´apropament locals, en aquesta primera part cal destacar un xut de Valldaura que ha tocat a l´escaire, com a ocasio mes clara a part de la ja esmentada del u contra u, que ha precedit al gol visitant.
A la represa els papers encara s´han accentuat mes si cap i el Sant Feliu ha jugat encara mes tencat i esperant poder sentenciar amb algun contracop, i el Voltrega encara s´ha llençat mes a l´atac buscant empatar el partit, el Voltrega ha disposat de 3 o 4 clarissimes ocasions que els seus davanters no han sabut introduir dins la porteria visitant, i el Sant Feliu nomes ha disposat d´un xut al travesser, despres d´una contra molt ben portada per part visitant. A la segona part el Sant Feliu ha tirat molt de veterania i ha perdut tot el temps que ha pogut i mes, amb l´1-0 ells ja en tenien prou i aixo s´ha vist clar en aquesta segona part, on les perdues descarades de temps han estat espectaculars, (l´arbitre nomes ha allargat 2 minuts...)
En resum bon partit entre dos equips que han d´estar a dalt, i que ha resolt el Sant Feliu amb nomes dos xuts a porta en tot el partit, pero que han servit per endur-se tres punts que el fan consolidar a la segona posicio. El Voltrega sempre que pot apropar-se a dalt no ho aprofita, esperem que la ratxa camvii.
A mi el Sant Feliu m´ha agradat, no es res espectacular pero son molt seriosos, saben el que han de fer, i ademes tenen la veterania i la puteria dels equips del valles a l´hora de perdre temps o adormir un partit, m´han recordat a l´Olimpic La Garriga de l´any pasat. A Sant Hipolit han vingut a tencar-se i al trobar-se el gol a favor els hi ha anat de conya, m´hages agradat veure el desenvolupament del partit si hagues entrat el xut de l´Eloi, pero ja no si pot fer res, i nomes felicitar al Sant Feliu per la victoria.

Anònim ha dit...

NOMÉS VULL DIR A TOTHOM QUE NINGU DONI AL SANTJU PER DESCENDIT , I SI NO TEMPS AL TEMPS. RECORDEU LO QUE US DIC.

Anònim ha dit...

tranquil que els últims 6 classificats han fet mèrits suficients per estar on estan. Per mi l'únic que encara pot sortir del pou és el rodenc. La gleva i el sant julià segur que baixen. Caldes i balenyà es jugaran la tercera plaça. Per altra banda el prats està millorant partit a partit i conjuntant l'equip, al final potser se salva.

Anònim ha dit...

El rodenc nomes sortira del pou si fa fora l'entranador.no juguen a res.MISTER,DIMISSIÓ!!!!!!!

Anònim ha dit...

Dues coses:
1.- Felicitar l'actitud dels jugadors del Campdevànol per l'empenta i les ganes que vàren posar per salvar un punt en un partit que s'havia posat molt i molt difícil.
2.- Lamentar el trist espectacle protagonitzat per part de l'afició del mateix equip per dedicar-se a gargallejar la banqueta visitant i a tots els jugadors que efectuaven exercicis d'escalfament. Penós i trist el festival de sípies, escopinades, gargalls i tot tipus de flegmes de la gola expel·lides per la boca amb que vàreu obsequiar l'equip rival. A tots ells, felicitar-los pel nivell mostrat. Enhorabona, en això no teniu rivals, sou els millors!

Anònim ha dit...

Voltrega 0 Sant Feliu 1

El sant feliu li va sortir el partit que havia plantejat desde el principi. Ven posicionat desde darrera i amb davanters ràpids i veterns. Un cop va marcar el gol, es va dedicar a jugar al contratac, sobretot a la segona part. Destacar la solida defensa i porter, que van tapar tots els atacs locals. Potser el resultat just hagues set un empat ja que el voltrega va tenir mes ocasions per marcar que el sant feliu.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Si realmente hubiera pasado esto k explikas anteriormente , el árbitro que estaba al lado lo hubiera puesto al acto , ya que mover bankillos e escupir al rival son formas antideportivas y perfectamente sancionables.

Como no lo ha escrito nada , tus palabras se las lleva el viento. Porqué venir a este fórum a escribir o menospreciar siempre k un equipo viene a este pueblo es muy facil.

Anònim ha dit...

com esta el jugador del san feliu?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
rumor ha dit...

M'han dit que a principis d'aquest pròxim 2010 començaran les obres del camp de gespa artificial al C.F.Torelló. És veritat això? Jo ho havia sentit a dir però no em pensava que anés tan ràpida la cosa. Algú m'ho pot confirmar?

Gràcies.

Anònim ha dit...

ATENCIO MOIANESOS L`ANY QUE VE DERBI HA SEGONA SUPOSO

MOIA-COLLSUSPINA

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

En el cas del sant julia , ha perdut partits increiblement, si no que algu del vic-riuprimer o expilqui, o els empats dels balenyà, o l'empat amb el st.vicenç ,d'acord que ha fet més que mèrits per estar on està . Pero el dia que les coses surten una mica bé treu els partits endavant.Almenys és un equip que intenta jugar a futbol per terra .
La temporada es molt i molt llarga...

Anònim ha dit...

Benvolguts senyors del bloc.

Primer de tot felicitar-vos per com esteu portant aquest portal, rapidesa de resultats,informacio constatnt, estadístiques, enllaços etc.

El que trobo és que el tema dels golejadors no funciona massa bé, ja que poc després de la finalització, amb les crponiques que s'escriuen via forum, ja coneixeu els jugadors que han marcat els gols.

Com a suggeriment di que estaria bé un apartat de plantilles, on de cada equip és conegués el nom i dorsal dels jugadors, aixi com el dels tècnics.

Gràcies i seguiu endevant.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Administrador ha dit...

Entre tots intentem parlar de futbol amb el maxim de respecte, ja que es la linea que s'ha portat desde que es va creae el blog.
Gracies.

Anònim ha dit...

Voltregà 0 - Sant Feliu 1

No estic gens d'acord amb el resum del partit que s'ha publicat aquí. El Sant Feliu no va venir a tencar-se ni molt menys, i va disposar de força ocasions de gol, igual que el Voltregà, però que l'equip de casa no va transformar. Per mi el Sant Feliu va dominar la primera part, combinant més jugades en un camp horrorós per jugar al futbol. Les dimensions del camp i les constants pilotades dels defenses locals van fer que el Sant Feliu s'hagués d'adaptar a un estil de futbol que no és el seu. Cert és que el primer gol ens va posar en una situació més comode respecte al esdevenir del partit, però el Sant Feliu va poder sentenciar a la segona part amb un pal i una jugada errada en boca de gol. Crec que el Voltregà va buscar la remontada amb més cor que cap i les ocasions que van tenir en tot el partit (un pal a la primera part de falta directa, i dos xuts creuats a la segona, un d'ells en claríssim fora de joc del davanter) van ser degut a errades i jugades aillades, no pas per bon joc ni accions combinades de l'equip local. Tampoc és cert que el Sant Feliu perdés temps, el problema va ser que la defensa local va repartir massa llenya, parant el partit massa continuament, fet que no els va ajudar en res. El Sant Feliu va fer el partit que li van deixar fer (sobretot per les característiques del camp, terra, petitot...), va guanyar perque va resoldre una de les ocasions que va tenir i perque va ser millor que els locals.Tot i això, el Voltregà penso que té un equip molt batallador, no deixarà escapar massa punts a casa seva. Sort a tots.

Anònim ha dit...

Volia comentar que a les altures de la lliga es comença a veure kins son els grans aspirans a pujar a 1ra i kins de baixar a 3ra...el sanvi enkara ke ultimament li costa va suman i el st feliu oar voltrega i vic krek ke lluitaran amb ells per pujar...per la part dabaix la gleva, sanju i 3 o 4 ekips mes ke no akaben de despegar...el sanju krek ke pot sortir d'aki, te un ekip jove pero te coses i la gleva ho te molt dificil, pero jo konek alguns jugadors i enkara ke tenen un ekip molt deskompensat, tenen alguns jugadors bons, haurien de reforçar algunes linies com el mig camp i les bandes i recuperar algun lesionat...dir ke la lliga es molt llarga i ke no es pot dir res segur enkara...sort i als administradors dakes blog, ke us u kurreu molt!!!

Anònim ha dit...

Campdevanol 3 - Centelles 2
Partit suspès jornada 3.

Anònim ha dit...

U.E. CAMPDEVÀNOL - 3
U.E. CENTELLES - 2

El Campdevànol s'ha imposat a un combatiu Centelles , que ha tingut ocasions si més no per treure algun punt del Municipal.
El partit s'ha reemprès al minut 20 i al cap de 10 minuts Rota ha empatat el partit amb una bona jugada que davant el porter li ha creuat la pilota envian.la al fons d la xarxa. El Centelles llavors ha estirat linies i ha aprofitat un greu error de la defensa i el porter local per tornar.se a ficar al capdavant , on s'ha arribat al descans amb (1-2).
A la represa el Campdevànol volia empatar i tornar a anivellar el partit però el Centelles , molt ben posicionat al camp desfeia qualsevol opció local. Jugant a la contra els visitants han tingut fins a 3 clares ocasions d'Antolín que entre el porter una , i les altres que han passat ajustades al pal han salvat als locals.
Quan pitjor ho passaven els locals , en un llançament de còrner , Pepe Colomer introduïa la pilota al fons empatant dee nou el matx. Després el partit s'ha tornat una estona boig amb constants arribades dels dos equips ben resoltes per les defenses o porters corresponents... però al minut 80 aproximadament un xut de Rota la refusat el porter a l'àrea petita i un llest , Albert Palau , ha introduït al fons de la xarxa el definitiu 3-2 .
El Centelles amb pilotes llargues al seu davanter Carrera , un dels homes més destacats dels visitants , buscaven l'igualada això si sense sort.

Al municipal de Campdevànol prop de 170 persones han vist com el Campdevànol aixecava un altre partit i el tirava endavant.

ELS GOLS DEL U.E. CAMPDEVÀNOL :

- JOAN ROTA "KOEMAN"
- PEPE COLOMER
- ALBERT PALAU

El porter d'avui ha set : ÒSCAR GALLONI

FORÇA CAMPDEVÀNOL!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Administrador, has borrat un missatge que no deia res dolent.Només deia la veritat i sense criticar a ningú de campdevànol, ja que segur que molta gent del públic es dedica a animar i no veu bé les escopinades.

No entenc d'on vé la teva censura...

Anònim ha dit...

Aquesta setmana a pel 0-5 mínim. Vinga Santvi!!!

Anònim ha dit...

No us sembla curiós aquest últim comentari??

Va home va!!! si tot just portem 1/3 de lliga i ja comencem amb aquestes màfies.

Ningú del sanvi ha fet aquest comentari ja que som un equip que mai entra en polèmiques, només entrem el forum per dir els golejadors i porter i ens trobem amb rivals que escriuen per nosaltres.

Això ho deu haver escrit algun graciós que veu que setmana rera setmana anem sumant per veure si el caldes es sent dolgut pel comentari i fa algu més.

Sius plau sigueu honestos i que les coses es demostrin el camp no fent joc brut on podeu.

Nosaltres sempre respectem a tothom tant quan les coses van bé com quan no funcionen.

Espero no haver de tornar a intervenir per coses així.

Anònim ha dit...

Heu d'estar tranquils aquests del Santvi, els de Caldes, si juguen com la majoria de partits ho tenim fàcil.