divendres, 27 de novembre del 2009

Jornada 12



Incorporem una nova secció al Blog. Es tracte de la Quiniela de Segona Regional, veureu una nova pestanya en el menú per accedir-hi. Es una aplicació de la gent de l'Atlètic Rodenc i creiem que es serà molt útil per tots els que desitjin fer la quiniela tal i com es va fer l'any passat. Donem les gràcies al Rodenc per l'aplicació.

CLICA AQUÍ PER VEURE ELS ESCUTS DELS EQUIPS DEL NOSTRE GRUP

53 comentaris:

Anònim ha dit...

El partit de la jornada per mi :
OAR - Riuprimer

Anònim ha dit...

Per mi:
Torelló-Voltrega
codina contra codina!!

Anònim ha dit...

Per mi:
Moià - Campdevànol
enfrontament elèctric!!!

Anònim ha dit...

Per mi kap partit pq no estem enkara a unes altures d la lliga on es pifio decidir res

Anònim ha dit...

Per mi el rodenc-vall del ges.uns per sortir d'abaix i els altres per no despenjar-se de dalt.que hi hagui un bon partit

Anònim ha dit...

per mi moia-campdevànol!
el campdevànol té bon equip per poder jugar , per poder mostrar un gran futbol!a més a mé,s necessiten els punts!

Anònim ha dit...

Sense cap dubte OAR - Riuprimer

Anònim ha dit...

Minut 63.rodenc 1 vall del ges 0.cervera

Anònim ha dit...

Rodenc 1 vall del ges 0.final

Anònim ha dit...

Algu sap algun resultat mes?

Anònim ha dit...

torello 0 voltrega 2

Anònim ha dit...

La Gleva 2-3 Sanvi

Partit dominat a la primera part per la gleva ke guanyava 2-0, i el sanvi ke no a parat de protestar desde el minut 1 a l'arbit a aconseguit el ke volia i a remuntat amb el 2-3 al minut 94...

Abans de començar el partit el mister de la gleva a presentat la seva dimissio davant dels seus jugadors...

Anònim ha dit...

EL mister del Kande. Cessat?

Anònim ha dit...

moià 3-4 campdevanol
els entrenadors de moia lu millo del partit,aquets son els que an de dimitir!!!!!

Anònim ha dit...

MOIA 3-4 CAMPDEVANOL!!

Anònim ha dit...

vist el partit davui a moia diuen que hi ha problemes al vestuari massa gent i molts mimats,els 2 pixixis un canviat ala mija part i latre ala banqueta,el porter del moia fatal i aquetys entrenadors no tenen remei!! ja es va veure l`any passat!!

Anònim ha dit...

Partit molt disputat a roda.on el rodenc necessitava puntuar i aixi ha comencat el partit amb el rodenc intentant controlar el joc pero sense aconseguir-ho.molt mitg camp i poques ocasions de gol.a la segona part el rodenc ha sortit a per el partit.on ha aconseguit marcar cervera al minut 63.la vall ho ha intentat pero el rodenc ha estat ben possat i amb mes d'un contraatac podia haver fet el segon.al final victoria justa del rodenc i un vall del ges molt gris

Anònim ha dit...

cm k el mister del cande cessat?

Anònim ha dit...

Això és k algu te ganes d'encetar un debat que no toca. D moment ningú esta cessat!

Gols del U.E. CAMPDEVÀNOL

- JOAN ROTA "Koeman" ( 2 )
- XEVI SUÀREZ ( 1 )
- JORGE " CHOLO " ( 1 )

Porter d'avui ÒSCAR GALLONI !

Anònim ha dit...

Estaria bé que des del club no es filtrés segons quina informació. Llavors es quan surten publicades "parides estranyes".

Anònim ha dit...

Hi havia bona presència d públic al camp del moià ??

Pregunto perquè normalment és un camp amb bon ambient i on apreten d valent la gent!!
Només per curioistat !!
GRÀCIES!

Anònim ha dit...

Algu ha anat a veure el partit de la jornada, Torello-Voltrega??? com ha anat?? pot fer algu la cronica?? gracies.

Anònim ha dit...

Ha trobat ja nou entrenador la gleva? espero ke trobin un bon entrenador i ke porti alguns reforços ja que la gleva en els ultims anys era un dels fixes de segona regional i un equip fort, pero aquest any a aquest pas...

Anònim ha dit...

Sta. eugènia 1 - Sant Julia 2

Anònim ha dit...

OAR 2 - Riuprimer 0.

Gols de Gabri i Edu.

Anònim ha dit...

Llerona 5 Caldes 1

Anònim ha dit...

Que se sap el resultat del sant feliu-balenya?gracies

Anònim ha dit...

Pradenc 3-2 centelles

Anònim ha dit...

sant feliu 2 balenya 0

Glevata ha dit...

LA GLEVA 2- SANT VICENÇ 3
La injusticia s'ha tornat a emparellar amb La Gleva, ja que avui es merexia com a minim empatar contra un lider que dificilment mantindra el liderat si continua amb aquest refiament.
La Gleva s'ha avançat amb dos bons gols 2-0 tot i que era massa d'hora min.15, desde llavors el Sant Vicenç a apretat de valent , pero LA Gleva s'ha defensat prou be, d'un xut llunya a arribat el 2-1 i en una pilota llarga ha arribat l'empat min, 75, i es preveia una final d'infart i aixi ha set on al temps de descompte el Sant Vicenç ha fet el gol de la victoria amb un error local.
Nomes puntualitzar una cosa el sr. Puyol, que es que fa la cronica de la web de La Gleva, el nostre mister ens ha comunicat que deixava el carrec just abans de començar el partit i no despres del partit, seent el resultat nomes una anecdota.Aprofito desde aqui per donar-li les gracies al Jose i dir-li que respectem la seva decisio on tots sabem que no es purament esportiva.
Sort Jose!!
Pel que fa a l'equip esperem que el futur cambi d'entrenador ens serveixi per aportar nous aires i podem cambiar la tendencia negativa que portem.
Som-hi que nomes estem a 4 punts de la salvacio!!!

Anònim ha dit...

A moià pensava que hi hauria més gent, però no m'estranya que hi hagi cada cop menys gent amb tants argentins o nuse k...
A quan a partit, va està molt emocionant amb gols i remuntades...
El moià m'estranya també que vagi tan a dalt perquè no considero que sigui dels equips per pujar!

El porter del cande va ser marc llagostera i no oscar galoni com posaven avans i lo de cessio o nuse k de l'entrenador no parleu per parlar que de moment va bé

Anònim ha dit...

Ja tocava , el santju ha guanyat , i merescudament al camp del sta.eugènia . El santju no es mereix està a la cua de la classificació ja que crec que és un equip que juga un bon futbol i amb grans jugadors, pero amb una terrible mala sort.
Amunt santju.

Anònim ha dit...

es parla de un entrenador de tercera regional dels cinc de dalt per la gleva

Anònim ha dit...

si senyo donu la rao aket senyo del campdevanol,massa foranis al ekip i la gent del poble ala banqueta,felicitats per la victoria partit vibran i va guanya el que va teni mes sort.poca gent al camp de moià per veure estrangers ens quedem a casa,la gent esta molt cremada am lu que esta passan a moià

Anònim ha dit...

st.eugenia 1

st. juliá 2

ja ens tocava,hem fet un molt bon partit i amb moltes ganes de surtir d'abaix , em anat a totes i per fi em tingut la sort que no teniem altres dies, moltes felicitats a l'equip i anem partit a partit, amunt santju.

gols del sant juliá . TONI RIERA I SERGI ERRA

Anònim ha dit...

gols del VOLTREGA ahir a Torello:
0-1 ELOI PLA
0-2 CHICHO

Pel que demana la cronica, dir-li que va ser un gran partit per part dels dos equips, on el Voltrega va ser superior al Torello, el Torello va fallar un penal al minut 85. Molt bon partit del Voltrega que es fica en bona posicio en la lliga, esperem que no torni a acusar el "mal d´alçada" i la setmana vinent contra el Sant Feliu, doni la talla.

V Live ha dit...

Hola a tots, el k vaig poder veure a l'estadi torres i bages de vic va ser un OAR molt solvent, molt treballador i sobretot molt fort mentalment i físicament. Aquest dissabte veurem del que és capaç al camp, sempre complicat, del campdevànol. A cuidar-se.

Anònim ha dit...

Moltes tonteries s'estan dient del Moià, que si molts estrangers, que si els entrenadors.....lo dels entrenadors, que cadascú pensi el que vulgui. Però dir que hi ha molts estrangers....aviam si ara serem racistes!!! Si hi són (em sembla recordar que dissabte en van jugar 3, molts o pocs? què us sembla...a mi tant m'es!), el que deia, si hi són, i són bons...benvinguts!!!

Pel que fa el partit del dissabte, el moià no acava de sortir del mal joc que fa últimament.
0-1als 20 segons de joc, a partir d'aquí el moià no va fer res de bo, molt nerviós. 1-1 al minut 43 transformant un clar penal (bastant protestat pels jugadors del cande)
La primera part va tenir un clar dominador: el Campdevànol.

A la segona part el Moià comença molt animat fent millor futbol, i creant ocasions, fa el 2-1. Aquí comencen les protestes i joc dur del campdevànol (crec que ho he de dir, té alguns jugadors bastant maleducats) I en una jugada on un jugador del cande està estès a terra el rebot els afavoreix i marquen el 2-2 aprofitant 2 rebots a dins l'àrea. Al cap de poc 2-3 en un contratac amb fallo de la defensa local.
Aquí el Moià va tenir bastantes oportunitats fins a fer el 3-3.
Expulsió d'un jugador del Moià, i quan semblava que acabaria en empat, el cande fa el 3-4.
Al temps de descompte hi ha dues clares jugades de gol a favor del moià que el porter resol amb dues bones intervencions.

Una part per cada equip, la primera el cande i la segona el Moià que tot hi tenir moltes ocasions no les materialitza i en canvi el cande aprofita bé les seves.

resultat just per mi: empat.

Prou polèmiques, i visca el futbol!!

Vaia toston eh!!

Anònim ha dit...

a mi ni em va ni em ve pero aneu jugan am els estrangers tothom ve ke sen queixa!!! i a sobra un es el que van expulsar oi?? us va fer un gran favor,ja el tenien que haver expulsat ala primera part!
l`any passat quan veu venir alla us en van expulsar 3 oi?? tots estrangers?? crec recordar i un era aket mateix.... pel joc que veu fer no us mareixeu esta tan amun!!! parlan am gent de moià diuen que tot axo es culpa dels entrenadors!! possiblemen son una mica cap quadrats i aneu axi per culpa seva i putegen ala gent que està bé veu crear mes perill am 10 homes i al temps de desconta que am tot el partit perque el segon gol ens el vem fer am propia porta,com seguiu jugan axi pocs partits guanyareu,lunic jugador que ens podia fer mal ala nostra defensa petit i molt rapid ala mija part el canvien quin gran favor ens veu fer,i am aquet mig del camp poc podeu fer el jugador expulsat i el jugador que va fer el gol de penal necessiten una pilota cada un,i dimenge el centelles alla al seu camp petit i am l`equip que teniu per mi tornareu a perdre perque no jugueu a res de res!!!

Anònim ha dit...

sembla que l`entrenador del centelles te les hores contades.no sera per que note equip.no juguem a res sense sisteme.

Anònim ha dit...

Com voleu que algú que no corre, no s'implica gens, fa dos pertits penosos hagi de ser titular sempre, va nanos a caga a la via! el dels cumentaris se li veu el plumeru.
Prou critica i mes cullons, i els "estrangers" si fa 5 anys que son aqui i casi sempre titulars...
Ja ni ha prou!
Hem perdut molts jugados, i hem de fer la millo temporada que puguem amb la gent implicada. Aquest jugador que dius petitet, normalment no juga perquè juga el crac que era suplent.
I si, tenim una mitja fluixeta, pero vosaltres no sou ningu per parlar, no feu von joc i veu tenir sort

maybe ha dit...

I'm appreciate your writing skill.Please keep on working hard.^^

Anònim ha dit...

El que diu això del CENTELLES aquest si que fa gràcia.
De tirar coets tots en sabem i molt.
Salut i trempera i Visca el Futbol

Anònim ha dit...

Wones gent. Ja se sap qui sera el nou entrenador de la Gleva???
Ahir em varen dir tambe que l´entrenador del Balenya tambe avia plegat/fet fora. Es cert??
Qui son els dos substituts per les dues primeres victimes dels mals resultats???
Gracies Bondia i Visca el futbol.

Anònim ha dit...

no cumenceu a inplikar la gent i dexeu el nom si sou valents aki totom parla perke no es veu el nom!!! el del comentari davan ke dexi el nom si es capaç cubard que ets un cubard!!!!! escriu qui ets valen!!!

Anònim ha dit...

senyo fanye vigila que dius perque ell mai a parlat malamen de tu i tu aki no ets capaç de deixa el nom no diguis tonteries que per un partit que ets titular i vas fer pena com els que as fet senpre

Anònim ha dit...

Partidarro aquest cap de setmana a Voltregà, la part de dalt està cada cop més interessant. Oju que el Sant Feliu sense fer gaire soroll ja està segon... que tal son, algú els ha vist?

Anònim ha dit...

El St feliu té un bon equip . Molt compensat tan el davant com el darrera. Té un extrem o mitja punta molt ràpid i tècnic. Pel què fa a la defensa té un parell d central alts i contundents. Al seu camp és complicat guanyari , força pressió de la grada i camp petitet , que els hi sol anar bé per fer el seu joc d contraatac.
El Porter per mi , és bo , d lo milloret del grup.

Sort voltregà , pensu que teniu un bon equip , i un molt bon entrenador.

Anònim ha dit...

Menys tirar coets els de sant julia.una victoria que nones fa que pugeu de ultims a penultims.si no milloreu molt esteu condemnats a tercera.sort a tots els equips per aquest cap de setmana

Unknown ha dit...

Hola k tal,

Primera vegada k escric aki, molava mes el foro de futbol catalunya xk aki tothom es anonim i aixo anima a la gent a dir tonteries i + tonteries.

Respecte al Sant Feliu no crec k el nostre camp ens benefici pel nostre joc, al contrari, amb un camp mes ample crec k jugariem millor xo bueno si el de dalt diu k juguem al contratac dons juguem al contratac.

Pel k es veu el Voltrega te un bon ekip, llastima k tinguin camp de terra xk segur k es veuria mes bon futbol amb camp de gespa, xo suposo k el hoquei ho deu acaparar tot al vostre poble.

Respecte als altres ekips el St Vicenç es l'ekip mes correcte k he vist, ben treballats tacticament, bona defensa i saben al k juguen, molt practics. Despres contra els k he jugat m'han agradat l'Oar Vic i el Riuprimer. El Moia crec k anira baixant posicions, en veritat es lu mes normal del mon k un poble on sen van jugadors importants ho noti l'ekip, no crec k sigui tanta culpa del entrenador ni dels "extrangers" k dieu.

El "Cande" tmb te bons jugadors individualment.

Doncs apa, aviam si els de Voltrega s'animen a pagar-me uns xupitos k el dissabte es el meu cumple i despres nirem tots a la Disco !!

Anònim ha dit...

Els de Voltregà no se si et pagaran alguna cosa, però tu si que pagaràs el divendres...els veterans si hi ha birra pel mig guanyem segur!

Anònim ha dit...

ki era l'entrenador aquest que deies que sonava per la gleva? a dia d'avui encara no hi ha entrenador em sembla.

situacionales ha dit...

Hello, nice blog, I invite you to stop by my blog greetings