dimecres, 18 de novembre del 2009

Jornada 11



Incorporem una nova secció al Blog. Es tracte de la Quiniela de Segona Regional, veureu una nova pestanya en el menú per accedir-hi. Es una aplicació de la gent de l'Atlètic Rodenc i creiem que es serà molt útil per tots els que desitjin fer la quiniela tal i com es va fer l'any passat. Donem les gràcies al Rodenc per l'aplicació.

CLICA AQUÍ PER VEURE ELS ESCUTS DELS EQUIPS DEL NOSTRE GRUP

62 comentaris:

Anònim ha dit...

dema dijous ales 21 a sant hipolit VOLTREGA-SANT JULIA

Anònim ha dit...

Bones algu sap si ja s'ha jugat el campdevanol-centelles aplaçat, i si no és aixi quin dia és juga?

Anònim ha dit...

encara no s'ha jugat, segurament es jugarà el dia 8 de desembre (dimarts)

Anònim ha dit...

COMFIRMAT !

DIA 8 DE DESEMBRE A LES 4 DE LA TARDA ES REEMPENDRÀ EL PARTIT ENTRE L'U.E. CAMPDEVÀNOL I EL CENTELLES , suspès al minut 19 amb ( 0 - 1 ) al marcador , després la nombrosa pluja caiguda akell dissabte a Campdevànol!

Bona setmana a tothom!

Anònim ha dit...

ANIMS RODENC!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

socio de la vall dice: hoy ire al campo del sant hipolit ,espero ver un buen partido y es verdad el valldaura es u gran jugador. que gane el mejor. la vall juega contra el llerona y espero ganar pero en el futbol nunca se sabe lo que pasa que en nuestro campo es un poco dificil que el equipo pierda. por cierto no me gusta que me agan quedar como mentiroso , he visto la lista de goleadores y vuelvo a repetir jose luis lleva 7 vuelvo a repetir 7 goles lo que pasa es que el del 9 nou se equivoco y se lo puso a vique pero yo que soy amigo del delegado , me a enseñado el acta y el tercer gol lo marco jose luis yo no digo mentiras, viva el futbol y mucha suerte para todos. viva el futbol!!!!!!!!!!!!

Administrador ha dit...

Bones
Amic soci del Vall del Ges, primer de tot ningu t'ha tractat de mentider i en segon lloc, ja vaig fer una crida a tothom que participava en aquest blog a donar els golejadors dels seus equip cada partit per que si no com molt be deus entendre hem de agafar les dades de les que dispossem.
Gracies per la teva aportacio

Anònim ha dit...

Partit endarrerit:

VOLTREGA-2-SANT JULIA-0-

Anònim ha dit...

Mal partit a sant hipolit,pero s'ha guanyat,que es l'important

Anònim ha dit...

A lo tonto lo tonto el Voltrega 4º a 2 puntos de la segunda posicion que da opcion a la promocion...

Anònim ha dit...

...a lo tonto, a lo tonto, sólo le quedan 24 jornades per volver a repetir el desenlace final de la temporada pasada.

Anònim ha dit...

Les notes a final de temporada, jo veig molt diferent el Voltrega d´aquest any, al de l´any pasat. No se potser m´etivoco pero no crec que tornin a caure en els errors de la pasada temporada, o0n varen fer un final de lliga lamentable. Penso que aquest any tenen mes plantill i mes compensada, tot dependra del que vulguin fer, pero si volen, penso que poden estar a dalt, no dic ni primer ni segon, pero si a dalt.

Anònim ha dit...

el san julia o fot un canvi o capa tercera.

Anònim ha dit...

Sant julia 1 rodenc 1.mitja part

Anònim ha dit...

Sant julia 1 rodenc 2.minut 48

Anònim ha dit...

U.E. CAMPDEVÀNOL - 1
C.F. PRADENC - 2

El Campdevànol ha tornat a perdre un altre partit davant un ULTRADEFENSIU Pradenc que s'ha tancat a làrea els 93 minuts que ha durat el partit i sa dedicat novament a perdre temps i jugar a la contra , cosa que pel k veig sa fikat d moda en akesta categoria.
Els locals tenien la pilota i els visitants han portat les`bantallades.
Arbritatge corrupte total , 4 penals k no ha volgut pitar a favor dels locals , 3 amb mans dintre larea i el primer derribava del porter al davanter Palau.
El Pradenc NO ha set superior , ha arribat 5 cops i na fotut 2 i encara ha perdonat en tres contres en 1 contra 1 davant el porter.
Els dos gols errades GARAFALS D LA DEFENSA LOCAL. Sincerament per ferseles mirar....
Al final ataqui gol del Campdevànol que n'ha tingut 3 ocasions clares que han fallat...

3 punts d'or peel Pradenc que agafarà moral en akest tram d temporada.

Per acabar , esmentar larbitratge PENÓS del arbitre , que no ha sabut aturar el joc dur del Pradenc i sa fet el LONGIS , en els penals esmentat.
Si fos directiu del Campdevànol proposaria 2 coses:

- Fer un escrit a la Federació que portin duna verdadera vegada un delegat Federatiu .

- FER FORA DEUNA VEGADA MENCI COLOMER ! Verdader artifex de la temporada horrorosa del Campdevànol.

L'Afició bnestsa farta de la corrupció arbitral , cada setmana iwal. Han perjudicat fortament els interesos del Campdevànol.

Per acabr :
FORÇA CAMPDEVÀNOL I MENCI DIMISSIÓ!

Anònim ha dit...

St. Vicenç 0 - OAR 2

Gols de Miquel i Adri.

Anònim ha dit...

El gol del Campdevànol avui ha sigut de : JOAN ROTA

I el porter del U.E. Campdevànol que ha jugat avui ha sigut :
MARC LLAGOSTERA

Anònim ha dit...

Balenya 2 torello 3

Anònim ha dit...

Sant julia 1 rodenc 2.final

Anònim ha dit...

El Sant Vicenç és menys líder després de perdre davant d'un OAR Vic millor.

Anònim ha dit...

Últim escrit k faig aki , perquè iwalment no serveix d res.

2ona setmana consdecutiva k un jugador del campdevànol ha d'anar a L'hospital perquè , un jugador del Pradenc , li ha fet un forta entrada per darrera fent.lu caure de mala manera , consecuencia??
4 punts al cap!

L'àrbitre feia 2 minuts li havia ensenyat la groga , però en akesta brtutal entrada no li a ensenyat targeta , manipulacióo????
Jo krek si!
Lentrenador del Pradenc , el Sr Paré , en veure k el seu jugador esatva fora del partit la substituit d forma molt intel.ligent , perk el seu equip no kedes en 10 i continues el seu joc pobre i ruí , tancats i arreplegats a larea.
La tactica ha sortit molt bé!

Aqueetes accions en 2 setmanes fan pensar que hi ha una MÀ NEGRA dins a federació en contra del Campdevànol. esta clar que ultimamanet ens estan perjudiacnt els arbitratges i dificil sera posari fre.
Aquest any el Ca,pdevànol u te cru per salvarse , el volen a 3era i faran les seves manipulacions mentres puguin.
Seguiu aixi i tant la federacio com els arbitres cumpliran el seu somni.... ensorrar el Campdevànol , cosa k mes dun u voleu!

Anònim ha dit...

Un molt bon partit per part de l'OAR, que ha fet veure la cara dolenta del St.Vicenç, que no ha trobat la manera de fer perill. Únicament al final de partit alguna jugada mes amb el cor que res mes.
Destacar sobretot la primera part de l'OAR.
Visca l'OAR.
Que continua tenint moltísssimes baixes, però hi ha equip.

Anònim ha dit...

Kuan el kampdevanol guanya no hi ha cap queixa dls arbitres, pero kuan perden sempre busquen excuses dels arbitres i dl seu mister! Son mal perdedors

Anònim ha dit...

Partidàs del Santa Eugènia:

Voltregà 1 Santa Eugènia 3

Anònim ha dit...

a,campdevanol ahir vaig sentir un nom de un entrenador de tercera,es posible

Anònim ha dit...

partit no gaire bo avui a sant juliá, molt igualat a la primera part amb 2 ocasions per cada equip per marcar i al min. 43 els locals han marcat, péro a la seguent jugada amb un córner el rodenc a empatat.a la segona part com sempre un gol de rebot en contra dels locals, xut amb una falta i toca a la barrera i descoloca al porter i aqui s'acabat el partit, descaradament el rodenc a dedicat a perdre temps, tiranse a terra i parant el joc, tot permés per l'arbitre, molt malament el rodenc perque aixó esptlla el futbol encara que surti afavorit, una pena,al final 2 jugades de gol clares per els locals i ben parades per el porterno sa pogut camviar el marcador. sius plau dediqueuse a jugar a futbol, guanyar o perdre pèro amb dignitat.

Anònim ha dit...

Tu has vist el partit???????primera part amb ocasions clarissimes per el rodenc.el sant julia ha marcat a la segona vegada que ha arribat a porteria.el segon gol del rodenc si que ha estat de sort.despres el rodenc s'ha defenssat pero el sant julia tampoc ha creat massa perill.el rodenc tambe ha tingut les seves ocassions.el mes just la victoria del rodenc.d'acord que el sant julia ha tingut alguna ocasio per empatar.pero sense massa perill.el rodenc haura de patir molt per salvar-se pero el sant julia si no millora molt esta condemnat a tercera.visca el rodemc!!!!!

Anònim ha dit...

...per què no es veuen tots els golejadors?????...

Anònim ha dit...

Parece que Sant Vicenç i Moià han mordido el polvo. Hay liga!

Anònim ha dit...

Jornada curiosa...mol curiosa:
El Voltrega sembla que torna a sortir el panic a les altures...
El aficionat de "kandevanol" que reclama un observador...jajaj jo diria que a casa surtiriau perdent, no creus?.
El Sant Vicenç ja veig que sera com la temporada passada, per que quan pot distanciar-se considerablement a perdre punts..
per darrera ole, el Rodenc i Pradenc que apreten una mica mes la classificacio...

Anònim ha dit...

VALL DEL GES-0-LLERONA-2-

Anònim ha dit...

El Centelles o aixeca el vol...o cau al pou. I el Mr. perilla!

Anònim ha dit...

l'arbitratge contre el cande penos es cert però l'equip està perdut no troba el seu joc i esque es normal tinguent un entrenador que va entreno semana si semana no, jo aixo ho veig lamentablee! despres de la semana pasada perdre per 4-1 tota la semana sense tenir entrenador per corretgir cap error arriba el partit i vinga a tornar a jugar evidenment la majoria de jugadors perduts per el camp sense un bon sistema i unes alineacions de riure.
Sr. Menci plega ja!!!

Anònim ha dit...

Els del rodenc us heu dedicat a fer un joc molt brut amb l'1-2, sempre intentant perdre temps... mare meva.
I no em digeu que no heu tingut sort pq el vostre porter us ha ben salvat al final!
si per guanyar heu de fer aixo ojala baixeu!

Anònim ha dit...

CALDES 6-0 GLEVA

DOMINI APLASTADOR DEL CALDES, KE ENKARA A GUANYAT PER POC, JA QUE A TINGUT MOLTES OPORTUNITATS I A LA PRIMERA PART NOMES ANAVEN 2-0 PERO PERQUE EL PORTER DE LA GLEVA A FET MOLTES BONES PARADES...A LA SEGONA PART AN ENTRAT I ENCARA A SET POC...

Anònim ha dit...

Els gols del rodenc els varen fer,en cervera i en girvent

Anònim ha dit...

Centelles 2 - Sant Feliu de Codines 2

Anònim ha dit...

El Rodenc va fer el final de partit que havia de fer per aguantar el resultat i no perdre els 3 punts com va passar a Balenyà. Qualsevol equip en la situació que es troba el Rodenc hauria fet lo matiex, i imagino que si el resultat hagués sigut l'invers el Sant Julià hauria fet lo mateix, per tant no queixar-se tant i intenteu fer mes gols que el rival. Que tingueu sort en el que queda de lliga !

Anònim ha dit...

el ke no diu l'aficionat dl cmpdevanol es l'actitud patètica dels seus aficionats ke abans de començar el partit ja estaven insultan els jugadors del pradenc de mala manera!!i ja millor no parlar de kuan es va acabar el partit...molt lamentable.
del partit dir ke va ser dur per part dels 2 equips xo sense mala intencio m les entrades,cert el penal de la 1a part del porter,era clar i no es va pitar,xo 4 penals???no se on xo bno,x cert a la 1a part un cop de colze clarisim a la cara d'un jugador del pradenc ke d'aixo no en parleu no?val + ke aprengueu a perdre kuan toca perdre,pq es el 2n any consecutiu ke el pradenc guanya a cmpdevanol i els 2 anys comportamen lamentable,potser si ke hi hauria d'anar un arbit federatiu al camp,xo potser us en arrepentirieu...

Anònim ha dit...

no se la tasque dls observadors federatius, pro krec k el k sa d demanar a la fed.cat.fut. son col.legiats bn formats, no al primer qui ho demana (hi ha k stn bn empanats). es veritat k molts partits la caguen, pro si els clubs no fkan cllns a la fed.cat. no faran res, àrbitres k nomes posen la ma a final dl partit,no vln sber res mes, tan fa ki gnya km ki prd.

Anònim ha dit...

jajajaja es bona akesta!!! es queixa dient k a l'arbit tan li fa ki guanya kom ki perd!!! po k flipes, akesta es la feina dels arbits pitar i deixarse estar!! si k ni an molts k u fan malament i no els defensu pas. Jo tambe sok jugador i emprenya veure arbits amb poc caracter dins un camp de futbol!, pero k preteneu? arbits de primera divisio?, a jugadors daket nivell arbits daket nivell, k tampoc som kraks nosaltres ni molt menys, no ens queixem de tot siusplau...
Estaria be poder entrar a aket blog i veure com els comentaris son informatius o constructius, no entrar aki i veure kom ens u karraguem tot i tothom!

Anònim ha dit...

per el dl jajajaja; krec k l'scrit anterior s constructiu no una queixa d tot, interpreta b el k s'escriu i llavors fes el comentari k .....

V Live ha dit...

Bona tarda, l'altre dia vaig anar a veure el partit St. Vicenç - OAR i la veritat es k vaig poder comprovar k els de Vic tenen un bon equip i a més guiats per un molt bon entrenador. Juguen a moure la pilota i la veritat es k aixo s'agraeix en aquestes categories. Apa a cuidar-se!!!

Anònim ha dit...

Sóc aficionat de Campdevànol i com pràcticament cada dissabte que puc m'acostu al camp de futbol. Dirli al aficionat o Jugador del Pradenc que fa l'escrit , dient que abans del partit ja els aficionats més cridaners o k renegurn + del Campdevànol ja insultaven els del Pradenc m sembla exagerat i fins i tot excessiu. T'explikare el perquè d la meva opnió.
Al minut 15 o 20 aprox. passa la jugada conflictiva k com tu molt bé expliques , el vostre porter derriba el davanter local a l'àrea petita... làrbitre que estava d cara a la jugada li recrimina al davanter del Campdevànol que s'aixeki i segueixi el joc... davant akest clamorós penal , l'afició que anomenes comença a insultar l'àrbitre. A partir d'aquí els ànims es van anar caldejant i kualsevol caiguda i exgeracció de faltes que us feien a vosaltres eren recriminades pel públic que si , k no negaré k en certs moments es passen.. fins aki d'acord . L'àrbitre va permtre el joc dur , per les dues bandes iwal , ja que sinó crec que algun jugador d cada bàndol hauria d'haver estat expulsat.
Veu fer els dos gols nomes komençar la segona part i un cop va marcar els locals , us van tancar a l'àrea i vosaltres amb ràpids contraatacs podieu haver sentenciat però el porter local va aturar.ho tot. 4 penals tampok els vaig veure jo ... també estik dacord amb tu. Però al minut 88 de partit , kuan un defnsa volia despejar una pilota d l'area , la va tocar amb les mans de forma clara i aquí l'afició ja molt emprenyada amb el comportament passota i molt desenceratt del col.legiat va explotar d valent.
A mi sincerament , tan més si volen portar un delgat federatiu al camp , perquè per començar No hi ha cap camp , però cap que no hi hagin insults ... estiguin be o no fer.ho i amb certs excesos o no.. però no hi ha cap camp k hi hagin " SANTS ". L'any passat ja ens en van portar un d delegat federatiu i no va passar res d rees. El k passa es k si en un camp on hi van unes 175 persones es normal k els crits es sentin més no?
Felicitar.vos per la victòria , i dir.te que si k sabem perdre , però si es d forma legal millor k millor , perquè el Campdevànol , tot i no fer un bon partit , va portar la iniciativa desde bon principi , vosaltres en canvi , i per segon any consecutiu també un joc d'equip poc ambiciós i especulador , tancats a l'àrea i a veureles venir. us va sortir bé , millor per vosaltres!
I molts sabeu que puntuar aki dalt és un bon premi , però , els seguidors locals ja nestan farts d k cada setmana haguem d jugar contra 12.
Agradi o no la meva opnió , molts , el k haurien d fer en comptes d provocar pel fòrum o dins el camp per fer exceltar akesta gent més nerviosa i més maleducada és preocupar.se cadascú del k té al seu camp , que amb més o menys inmtensitat en n'hi han en els camps d 2ona regional del grup 5!
Vist això JO , dóno el tema AFICIÓ , ARBITRATGE I PARTIT PER FINALITZAT!
Bona setmana a tothom !!!

Anònim ha dit...

TOTHOM QUE EM JUGAT A CAMPDEVANOL,SABEM COM LES GASTEN I INSULTAN AQUELLA AFICCIO,EL PROBLEMA ES QUE ARA ELS ARBITRES NO ES CAGUEN COM FEIEN LA TEMPORADA PASSADA.

Anònim ha dit...

tothom que em jugat?¿
realment has jugat a campdevànol?
i no has jugat a cap més camp, oi?

Anònim ha dit...

Sincerament aixo de jugar contra 12, l'he tingut jo la sencacio cada cop que he anat a jugar a Campdevanol...

Anònim ha dit...

Si vols veure o jugar a futbol: NO VAGIS A CAMPDEVÀNOL!

Anònim ha dit...

Collons !! Que us passa amb la gent de Campdevànol !! De veritat tant malament us han tractat ?? Jo he tingut la ocasió de jugar-hi diverses vegades i si que es cert que tenen un grup de seguidors que tota l'estona estan cantant i cridant, però jo ho trobo de lo mes normal en el futbol això i ja se sap que quan ets a dintre un tarreny de joc t'has d'aguantar de tot lo que et pugin dir .. no crec que n'hi hagi per tant, a tots els camps a on hi ha una mica de gent sempre hi han paraules que millor no sentir-les però ja se sap que el futbol es un joc de passions i molta gent, no tota, es desfoga al futbol !!!

Vinga siguem una mica mes serios i parlem de futbol i deixem-nos de tontaries senyors !!!

Visca el futbol Regional !

Anònim ha dit...

hola, vaix jugar contra el campdevanol l'any passat amb el calldetenes i la veritat es que l'afició només es va dedicar animar al seu equip, no vaix veure res de dolent, tot i empatar al seu camp no vam tenir cap problema, esperem que continuin aixís com totes les aficions qu'animin al seu equip qu'ells estic segur que dintra d'el camp u agraeixent molt

Anònim ha dit...

bones a tots!
Vaig estar en el partit Balenyà-Torelló i la veritat,va ser un partit tot estrany,ja que el torelló hauria pogut golejar i encara va acavar patint i molt..
M va agradar molt el 9 del Balenyà crec que es diu Pere Prat,i per part del torelló cap jugador en concret ja que es un equip que tots van a una i que cap surt per sobre de la resta.
Visca el futbol i preu de parlar de les aficions.
Que rodi la pilota i punt!!

Anònim ha dit...

Algu em diria quin es el jugador a seguir de la vall del ges?Algu que hagi vist jugar la vall i el rodenc,em diria si creu que el rodenc pot guanyar a la vall del ges a rida?gracies i sort a tots els equips

Anònim ha dit...

Desde Moia demanem la dimisio del Sr.del rio

estem farts de tants sud-americans

Anònim ha dit...

Últim comentari, parla per tu i no per tothom.
A més, si aquest és el teu argument t'hauria de fer vergonya escriure'l.
Si fos el president i sabés qui ets, t'expulsaria del club.
Vergonya!

Quants jugadors nous hi ha al 1r equip que no haguessin jugat abans amb altres entrenadors? Només un és nouvingut, i si seguissis el club, sabries que ja prové dels juvenils.

L'any passat hi havia molt bon equip, aquest any té molt mèrit ser a la posició actual.

L'any passat demanaves la dimissió del Manel, aquest any la del Miguel... Perquè no t'hi poses tu, saberut?

És igual, amb gent com tu no val la pena raonar.

Salut a tothom!

Anònim ha dit...

Jugador a destacar de la Vall del Ges, sense dubte l'afició, els jugadors som com el Madrid, corren i corren deixant-se la pell per guanyar el partit, sense gaire criteri però amb molt gol

El rodenc pagarà el "patu" del partit contra el Llerona

Anònim ha dit...

Ja es veura dissabte al camp,aixo.una mica mes de umiltat tampoc aniria malament.que no sou el dream team.algun jugador a destacar?sort,per dissabte.

Anònim ha dit...

Miguel del Río està fent una excel·lent feina i espero que segueixi al capdevant de l'equip durant molt de temps.
Amb totes les baixes que hi h hagut té molt mèrit estar a la segona posició.
A més a més, per primer cop a Moià l'equip intenta sortir amb la pilota jugada, i no rifant-la i que el davanter s'espabilés, com s'havia fet sempre.

Anònim ha dit...

vigileu aquest de la vall que no siguem nosaltres qui us guanyem... i torneu a punxar! al loro!

Anònim ha dit...

No us queixeu de baixes que els pobres del Centelles tenen 9 jugadors de 21 lesionats.

Anònim ha dit...

http://www.cflagleva.com/actual0809.htm

Totes les croniques i bones fotos dels partits..la gleva no esta be pero la web es la millor amb diferencia...

Anònim ha dit...

Home posats a dir sobre les webs dels equips t'haig de dir que la de la gleva està molt bé, però he vist la del Rodenc i a mi personalment m'agrada molt més, es molt mes moderna (per dir-ho d'alguna manera).

En definitiva, tant sols, la dedicació que hi posa cada club en crear i actualitzar la web ja val la pena, llavors ja depen del temps i de les ganes de les que hi posa cada persona que les gestiona, trobo que equips de "segona regional" que tinguin web i tant currades es espectacular, hi ha molts equips de categories superiors que ni tant sols tenen web i ni ha que les tenen i fan pena, per tot això "Cheapau" per totes les persones que es curren les webs dels equips de segona !! A tots ells feliçitats per la feina feta !