dimecres, 11 de novembre del 2009

Jornada 10



Incorporem una nova secció al Blog. Es tracte de la Quiniela de Segona Regional, veureu una nova pestanya en el menú per accedir-hi. Es una aplicació de la gent de l'Atlètic Rodenc i creiem que es serà molt útil per tots els que desitjin fer la quiniela tal i com es va fer l'any passat. Donem les gràcies al Rodenc per l'aplicació.

CLICA AQUÍ PER VEURE ELS ESCUTS DELS EQUIPS DEL NOSTRE GRUP

54 comentaris:

Anònim ha dit...

Segons les espectatives que s'havien aixecat al principi de temporada, els equips que he vist, que no han arribat a aquestes son el Santa Eugenia i l'Oar Vic.
Es nomes una opinio, tot i que hi ha temps de millora.

Anònim ha dit...

Sort a tots els equips del grup 5 que hi hagi sort a tothom bisca el futbol

Anònim ha dit...

Per mi els equips decepció: (de moment, sempre poden remontar)

OAR: Haurien d'estar lluitant pel 1er lloc

Santa Eugènia: Després de crear tantes expectatives sembla que hauràn de tornar a lluitar per no baixar

Centelles: Tot i els fitxatges galàctics i l'alt pressupost que tenen estan molt avall..

Rodenc: Havien fitxat el que els faltava però no rutllen. El pas de ser una colla d'amics a ser un equip competitiu no ha estat encertat. Potser els anirà bé pensar com havien arribat fins aquí i trobaràn la solució.

Pradenc: Crec que està destinat a descendir. No han fet les coses bé i els han marxat puntals. No han fitxat bé.

És un reflexió, espero en serio que tots ells poguin remontar el vol ja que no ho deuen estar passant bé. Ànims.

Anònim ha dit...

avui voltregà-roda 8:30 a sant hipòlit

em sembla que es molt aviat per fer tota aquesta serie de comentaris. La garriga l'any passat anava fatal la primera volta.

Anònim ha dit...

a territorial no hi han equips que decepcionin, ja fan prou els pobles per tenir equips de futbol, en els temps que corren.

Anònim ha dit...

Que raro... del Voltrega no s'en diu res i va començar els entranaments el 10 d'Agost... 40 partits de pretemporada... La sorpresa, el Moia tan criticat!!! Salut

Anònim ha dit...

pel comentari del voltrega, fes numeros, durant una temporada es jugen 37 partits com s'han de jugar 40 en un mes, saben que mitja plantilla es de vacances

Anònim ha dit...

Per cert, que vareu fer els del voltregà ahir contra el Roda ?? segons heu posat aquí al Blog ahir hi havia partit. Podeu posar el resultat ?? Gracies.

Anònim ha dit...

el resultat penso que es el de menys, va ser un bon partit d´entrenament per ambdos cantons, de car a preparar els compromisos seriosos que tenim dissabte, de tota menra si tant t´interessa el resultat, va ser de 3-2, pero repeteixo que es el de menys.
Sobre lo dels 40 partits amistosos, et dire que en varem fer 6, i no amb tot l´equip, ja que varen anar integrant-se gradualment, ara be posats a criticar... ja se sap que tot es criticable, nosaltres estem contents de com varem planificar la pre-temporada, i de moment no ens penedim de res.
Sobre les decepcions estic amb el company que posa el comentari de La Garriga l´any pasat, aixo es molt llarg i tot just ha començat...

Anònim ha dit...

LA GLEVA-2-LLERONA-2-

Anònim ha dit...

Sant Julià 0 - Vall del Ges 3

Torelló 2 - Centelles 0

Rodenc 2 - Voltregà 5

Anònim ha dit...

Moia 0

Santvi 2

Amb penal inclos fallat pel moia q l'arbit s'ha tret de la xistera 2 metres fora l'area.

Anònim ha dit...

centelles i rodenc no tiren o pasaran malament

Anònim ha dit...

voltrega tira capamunt, molt bon equip aspirant a tot

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Evidentment , pensareu que em precipito , que encara falta molta lliga , que poden passar sorpreses , però.....
No creieu que el St vicenç està un escaló per sobre dels altres equips?
Ha guanyat i a demostrat jugant bé a camps complicats , rivals directes d l'ascens ( St Feliu , Moià) a guanyat al Voltregà , Centelles ...
Crec desde opinió personal , que ha confeccionat un bon equip sobretot del mig cap endavant.
Si no fa el burru com l'any passat , a la segona volta , pujrà a 1era regional.
Què en penseu ?
La segona plaça serà més disputada i crec que tant (Moià , St Feliu , Voltregà , Oar , Campdevànol ... )se la disputaran.
LLiga molt igualada i diria k més nivell que l'anterior any.
Almenys més emoció i no hi ha rival fàcil , perquè costa treure punts d tot arreu.

Visca el futbol de la regional!

Anònim ha dit...

OAR VIC 3 - CF CALDES DE MONTBUI 0

Anònim ha dit...

què ha fet el campdevànol?

Anònim ha dit...

Santa Eugènia 3-1 Atlètic Balenyà

Anònim ha dit...

ST FELIU DE CODINES A - 4
U.E. CAMPDEVÀNOL - 1

Derrota clara del Campdevànol , davant del St feliu , un equip amb més ofici , més veterà i amb una millor tècnica que els visitants.
Cap excusa , el St Feliu ha guanyat perquè ha jugat més bé que el Campdevànol , que ha plantejat al principi un partit massa defensiu amb un clar 5-3-2 que no anava enlloc perk amb 9 minuts ja perdien 1-0.
La nota negativa però la fikat l'àrbitre que s'ha encarat amb els aficionats del campdevànol , faltan.si el respecte i cagantse amb les seves mares .. fins al tal punt ke els visitants li han recriminat akests insults tornantsi i ha demanat la presencia de la policia local.
No hi ha hagut cap problema , però cap amb l'afició contrraria , cap.
Cadascu animava els seus amb respecte.
Però la policia local a nat a les grades a fer callar els aficionats del campdevànol dientelsi que paresin dinsultar larbitre perquè hi havia menors al camp.

Només dir una cosa a la Federació ,:
Si cada 15 dies em danar als camps d fora i veure akests espectacles dels arbits potser que comncem a fikar-ne alguns a la nevera! O més ben dit .... que facin Vaga kom volien fer perk kdantse a casa farien un favor al futbol.

Sa agafat una tírria i mania al aficionat del Campdevànol , persecutori fora d casa , indigne de veure!
S'ha acabat ja d callar i aguantar multes , les multes a l'arbitre k ha arribat tard a sobre al partit.
VERGONYAAAAA !

Porter del Campdevànol :
MARC LLAGOSTERA .

El gol no le vist bé.. ja sortirà al 9 nou d demà.
Bona tyarda a tothom!

Repeteixo hem perdut perquè el ST FELIU A SIGUT MILLOR , pero lactitud d larbitre massa xulesca i proviocadora.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Pradenc 3 Riupimer 3

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

RODENC 2
VOLTREGA 5
Bon partit visitant que va imposar la seva llei desde el començament. El Rodenc molt nervios, no li acaben de sortir les coses.
Gols del Rodenc: Caniego i Serra.
Gols del Voltrega: Benabente, Eloi Pla, Laarbys, Valldaura i Chicho.

Anònim ha dit...

crec que l'aficionat de Campdevànol pot anar a molts camps perquè realment té una bona actitud! S'han vist altres aficions pitjors!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Podriem parlar de les baixes que pateixen els nostres equips...ja siguin per lesions o malalties.
Jo desde fa temps hem faig la pregunta de com es possible que la majoria d'equips fagin 20 o mes fitxes i ja comences a veure equips amb 2 0 3 cambis, no ho trobeu estrany, la societat ha cambiat molt a l'hora del compromis...que opineu??

Anònim ha dit...

TENEN MUTIU EL CAMPS PER TENIR TIRRIA ALS AFECCIONATS DEL CAMPDEVANOL?JO CREC QUE EN UN GRUP GRAN DE GENT I A ALGUN BRETOL QUE INSULTA PERO EN LINEAS GENERALS NO SON MALA GENT,PITJORS E VIST....

Anònim ha dit...

Si L'administradior em permet faré un ultim comentari aki al blog , sense cap mena dinsult a ningu , amb bones paraules.

Dir que un Jugador del Campdevànol , Albert Solà , ha acabat a L'Hospital de Granollers perquè un Brètol li ha fet un Trenc al cap , li han hagut de fikar 7 PUUNTS., davant la permisitat de l'àrbitre que no ha pitat falta.

Llavors us queixeu que l'aficionat del Campdevànol insulta a l'àrbitre i al contrari ....
Com diu el company anterior , crec que en feu un gra masssa tinguent.nos odi , potser no caiem bé , però us ven aseguru k de tots els camps k e visitat hi han aficionats , tan o mes maleducats k nosaltres. I no cal anar massa lluny per veurels..
Per tant , tots podem opinar i magradi o no respectare la vostre opinio però d'impresentables ni ha per tot arreu. Per cert , és poden encendre una Bengala a un camp d regional?
Hi haurà multa al club local?
O la multa sera pel cam,pdevànol per haver faltat el respecte a làrbitre?
juguem a futbol , disfrutem , k la fi i al cap , som TREBALLADORS ONRATS K DEMÀ HAUREM DANAR A LA FEINA I GUANYANTNOS LA VIDA HONRADAMENT.

Bona nit a tothom !

Glevata ha dit...

LA GLEVA 2- LLERONA 2
Per fi es trenca la ratxa de derrotes seguides que portavem, no amb una victoria com haguessim volgut pero si un empat contra un equip difcil de guanyar.
El Llerona va dispossar de diverses ocasions, que amb la bona actuacio del porter local no van acabar en gol, pel que fa als gols, treien el 1-0 els altres 3 gols van ser de rebots, destacar que La Gleva podria haver sentenciat amb 1x1 que va fallar el devanter local i un gol anulat per fora de joc quan dos jugadors locals van encara el porter local i inocentment van caure en fora de joc i per ultim un clarissim penal que es va empassar l'arbit quan un defensa visitant va parar un remat de cap amb les mans.
Cal esmentar el nerviossisme que es respira al equip de Llerona on la presio ha de ser forta ja que van fer per guanyar pero van estar molt pendents del rellotje.
Per cert La Gleva varem jugar amb 2 juagadors a la banqueta, entre lesionats i malalts, aprofito per animar al nostre Jugadors Santi ja que es va lesionar el dia de l'Oar amb una "triada", ANIMS SANTI

Anònim ha dit...

Si l'acta de l'àrbitre reflexa, com sembla, la realitat del que ha passat, el Campdevànol ho té negre. Que vagi buscant camp, vaja.

Anònim ha dit...

bangales, copejant les noves instal.lacions del camps, les grades, amb peus i punys, un munt de llaunes de cervessa buides pel terra, banderes i càntics que crec, que per ser a on som no toca! insults a l'àrbitre, a altres aficionats de clubs no presents...
I ara els dolents són els de l'afició contrària! O és que potser la policia local no s'ha vist prou valenta per anar a parlar/discutir amb l'afició local!
Perquè s'ha de reconeixer! L'arbitre un xulo!

Anònim ha dit...

quina és la realitat del que va passar al camp? sóc aficionat de l'equip local i tampoc vaig veure tan mal ambient!em sembla que l'arbitre va fer errades per que van desafavorir als dos equips!

Anònim ha dit...

Tal com diuen més amunt, el Moià va segon tot i haver tingut 6 baixes molt importants, tres de les quals de la línia atacant.
Quan aconsegueixi conjuntar una mica més l'equip, sobre tot en atac, tindrà molt de guanyat.
Al darrer partit es va lesionar el migcentre (en té per tota la temporada) i hem de veure com ho suplim.
Del partit del Santvi, es va començar amb massa respecte, i després del penal (jo vaig veurel dins, però companys que estaven més a prop van dir que era fora) va venir el gol visitant.
Ja a la segona part, gol en propia porta que va sentenciar el partit.

Partit fluix del Moià davant un Santvi ben colocat.

Anònim ha dit...

Jo vaig anar a veure el Rodenc-Voltregà i em vaig endur dues sensacions ben diferents, el Voltregà em va agradar MOLT, tenen grans jugadors i un crack per mi, Valldaura. El Rodenc el vaig veure bastant malament, només burgaya es salva. Els falta ordre defensiu i jugar l apilota, tenen un joc una mica pobre al meu entendre.

Anònim ha dit...

Algo de bé deu fer el santvi xq sempre que s'enfonten a un bon equip que ha despirar a fer algu a la lliga i surten derrotats la setmana següent apareixen els comentaris que l'equip derrotat va fer un mal partit. potser és que que el sanvi fa que els rivals no juguin tant bé.

Anònim ha dit...

Hola a tothom!
Vaig estar aquesta setmana al partit Torelló-Centelles i la veritat m va agradar molt el torelló i molt poc el centelles.
La primera part el torelló va fer un gran futbol amb moltes ocasions,entrades per bandes,parets...i va fer 2 grans gols,sobretot el segon del jove Miki.
A la segona l'arbitre va expulsar a un jugador del torelló,just al principi de la segona part tot i aixi un centelles del tot gris no va arribar a la porteria del torelló,en canvi el torelló va poder acavar golejant ja que va tenir 3 ocasions davant del porter i no les va saber aprofitar.
Conclusió:
Crec de veritat que l centelles tindrà problemes,ja que tenen molts galls fitxats que no fan pinya,i que a cada partit deixen l'equip en 10(alguna ja ha estat expulsat 3 cops).
I el torelló tot i les baixes(ja es la segona jornada que van m juvenils)va fer un gran partit tot i jugar 45 minuts m 10 homes.
Sort a tothom i disfrutem d'aquesta segona regional.

Anònim ha dit...

DIJOUS 21H VOLTREGÀ- SANT JULIÀ APLAÇAT DE LA SETMANA ANTERIOR

Anònim ha dit...

aquets de st feliu de codinas sempre igual tranquils a la gent del grup quer no es la primera vegada que hi han problemes aquell camp amb aquella gent,fa uns anys van intentar treure un arbitre de la carretera despres de jugar xontra la garriga i perdre.

Anònim ha dit...

ANIMOS REBO

Anònim ha dit...

Em podrieu dir dia i hora del sant julia-rodenc.gracies

Anònim ha dit...

st.julia-rodenc dia 21/11/09 a les 17:00

Anònim ha dit...

MENCI COLOMER DIMISSIÓ!

no pot ser, jo no crec q sigui la maldició dels diumenges, sno les alineacions, els canvis i fins i tot lekip titular!

si vols que alguns jugadors pleguin o acabin avorrint els futbol els hi ho dius, no cal que els hi facis males passades!

Anònim ha dit...

HA MOIA DEMANEM LA DIMISIO DEL MISTER MIGUEL

VETE YA!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

No crec k el problema del moia sigui precisament l'entrenador, sino la marxa de jugadors importants k ha fet baixar el nivell de l'ekip inevitablement. I podeu donar gracies d'anar segons encara...

Anònim ha dit...

Quins equips creieu que baixaran?jo crec que seran;pradenc,la gleva i sant julia.esteu d'acord?

Anònim ha dit...

es molt aviat encara...
jo demanaria quin son els equips que jugen millor, o que intenten jugar que en molts casos ja es molt.

Anònim ha dit...

hola soi un socio de la vall i me gustaria comentar sobre nustro equipo y no de los demas . tenemos un buen equipo pero creo que lucharemos para vaja aunque nunca se sabe de momento estamos dando la sorpresa. nos falta mucho que mejorar y mucho que aprender pero no nos deis tanta caña que los jugadores no se lo toman con muy buen humor. pero enfin el futbol es asi . muchas gracias por bustrs palabra y espero que respeteis las mias a jose luis lleva 7 goles y no sale en la lista de goleadores y tenemos el mejor portero de la categoria viva la vall del ges. gracis

Ojeador ha dit...

Per mi l'equip revelacio, s'ens dubte es La Vall del Ges, fins el moment esta fent una temporada impecable.
El tema Moia, es el tipic cas on el club o l'entorn es creuen que parteixen amb un equip molt superior de lo que realment es te, per mi te molt merit la posicio que ocupa actualment, tambe crec que ser aun dels equip que anira a menys al llarg de la temporada.
Un altre exemple podria ser el Llerona, on estan en el mateix dilema o Centelles...el mes important hauria de ser de disfrutar del futbol, i no continuament entrant en conflicta inter cada cop que es per un partit..
A Regional per assolir cotes mes elevades s'han de complir diversos requisits, com tenir bons jugadors, tenir equip base (juvenils o "B") per cubrir les baixes durant la temporada i sobretot molt , molt bon ambient, ja que aixo porta tot.
Quant equips a dia d'avui estan entrenant amb 8 o 9 jugadors?? aixi es impossible!! per lo tant els objectius s'han de tornar a marcar, depenent dels obstacles que vagin sortitn durant la temporada...
Molta Sort a tothom!!

Anònim ha dit...

socio de la vall dice: espero que se resuelvan los conflictos entre todos los equipos que los tengan y que este foro sirva solo para hablar solo de futvol . que son goles, jugadas, entrenadores .estratejias,etc. etc poerque la bola se esta haciendo cada vez mas grande y no puede ser que simpre se able de otras cosas y no estoy diciendo nombres lo digo de buenas intenciones para el bien del futbol . viva el futbol!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

No crec que el problema del moià sigui l'entrenador. Ara bé, si el condicionant de l'equip titular. Al tenir dos fills a l'equip aquests són titulars indiscutibles. El fet és que en Fede i en Mauri són dos destralers de molt cuidado. L'únic que salva al moià és en Marsi, molt ràpid i amb gol. L'altre que encara a vegades fa algo és en Forcada. Té qualitat, però quan té un mal dia s'arrossega per dins del camp i comença a repartir com els germans Del Río.
L'equip acabarà a mitja taula si no canvien les coses. Ànims moià.

Anònim ha dit...

VEIG A L`ANTERIOR COMENTARI QUE NO ENTEN GAIRE DE FUTBOL,EN FEDE ES UN JUGADOR AMB UNA TECNICA EXQUISITA I FISICAMENT OTRO TANTO,EN FORCADA ES UN JUGADOR QUE TE UNA TECNICA MOLT BONA I DE REPARTIR NO REPARTEIX RES NOMES PROTESTA,DEL UNIC QUE ESTIC D`ACORD ES DE LO D`EN MAURI PERO ARA L`HAN PERDUT PER UNS 3 MESOS I EL ULTIM COMENTARI DEL JUGADOR MARSI ESTA MES ACABAT QUE LAS MARACAS D`EN MACHIN.

HA MOIA DEMANEM LA DIMISIO DEL MISTER MIGUEL

VETE YA!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Noi, veig que tot s'arregla amb la dimissió dels entrenadors...

En Mauri ha estat titular indiscutible els últims tres anys, encara que a molts els pesi. I en Fede quan ha estat bé fisicament ha acostumat a ser titular també.
Aquest és el primer any que coincideixen tots dos amb el seu pare d'entrenador.
Ens poden agradar o no, però ja eren titulars abans de l'arribada del seu pare, i aquest any, amb les baixes que hi van haver encara ho són més.
Dir també que la baixa serà per tota la temporada, no per 3 mesos, i aquesta per mi condiciona tot l'equip, no per que fos molt bo, sinó perquè només hi veig un substitut clar, i no sé si li posaran o es canviará el sistema de jugar.
En quant a aquestes valoracions tan simples dels jugadors... no val la pena ni rebatre-les.

Està molt bé que el Moià estigui 2n, si deixem de mirar cap amunt i ens concentrem a tornar a crear l'equip, els resultats arriben sols.

En quan al del Sant Vicenç, té de dir que el Moià va fer un mal partit, es va començar amb massa respecte i sense joc. El Santvi va fer un partit molt correcte, jugant molt ordenats, jugant la pilota sobretot la 1a part i aprofitant les poques ocasions que hi va haver al partit.

Sort i futbol a tots!

En quant a la Vall del Ges... sempre hi ha hagut camps així, i equips que juguen al límit, lo important és que tot quedi en un partit de futbol.