dimecres, 4 de novembre del 2009

Jornada 9



Incorporem una nova secció al Blog. Es tracte de la Quiniela de Segona Regional, veureu una nova pestanya en el menú per accedir-hi. Es una aplicació de la gent de l'Atlètic Rodenc i creiem que es serà molt útil per tots els que desitjin fer la quiniela tal i com es va fer l'any passat. Donem les gràcies al Rodenc per l'aplicació.

CLICA AQUÍ PER VEURE ELS ESCUTS DELS EQUIPS DEL NOSTRE GRUP

47 comentaris:

Anònim ha dit...

BALENYÀ 3 - RODENC 3

No he pogut veure el partit però m'han dit que el Rodenc ha fet un molt bon partit !

Anònim ha dit...

BADA... Perdó VALL DEL GES 3 LA GLEVA 2

Anònim ha dit...

Un Torelló plegat de baixes dona la cara(tot i no fer un bon partit)fins als ultims 20 minuts on l'arbit ha expulsat a Ivan.
CANDE 4- TORELLó 0

Anònim ha dit...

sort k a donat la cara no doncs?? jajaj pk si no l'arriba a donar...
campdevanol suma i sigue!!

Anònim ha dit...

Riuprimer 0 Sant feliu 1

Anònim ha dit...

El partit que s´havia de disputar aquesta tarde a Sant Hipolit, s´ha suspes degut a una tromba d´aigua caiguda hora i mitja abans de començar el partit, i que ha deixat en 30 minuts el camp impracticable, al no poder engolir la gran quantit d´aigua caiguda en tant poc temps. El col.legiat de l´encontre, per preservar l´integritat fisica dels jugadors ha decidit suspendre el partit, que de comu acord entre clubs, es disputara el proper dijous 19 de novembre a les 21h al mateix escenari del partit d´avui.

Anònim ha dit...

Es cert ke hi ha hagut ball de bastons a l´akabar el partit entre la Vall i La Gleva?? algu m´ho pot konfirmar???

Anònim ha dit...

LAMENTABLE VALL DEL GES... feu-so mirar!! no es pot venir a jugar el vostre camp!!sou la vergonya del grup 5!!Federació poseu mà!! am algu li faran mal i desprès no es podrà arreglar!

Anònim ha dit...

Sant Vicenç de Torelló 1 - F.C.Pradenc 1

Gols: Edu el 0 a 1 i Jerson l'1 a 1

Anònim ha dit...

Urgentment em de fer fora a la vall del ges del grup 5,ke sen vagin a jugar a un altre grup

Anònim ha dit...

Hola, sóc president d'un club de segona regional del grup 5 i tinc algun contacte en la Federació Catalana de Futbol i si continuo veient els lamentables espectacles dels jugadors com dels aficionats de la Vall del Ges em veuré obligat a demanar una instància a la Federació perquè es vagi d'icògnit a veure algun partit de la Vall del Ges i amb les coses que s'han vist fins ara tindrien molts punts perquè els hi tanquessin el camp. Em mantinc en l'anonimat per evitar conflictes ja que encara son tan impresentables que podria rebre amenaces per part d'ells.

Anònim ha dit...

Per molt que es senti a parlar del "ambient" de futbol que es respira a La Vall del Ges sempre es superaran les espectatives...absolutament increible la continua antiesportivitat tant a dins com a fora del camp aixo si ells no tenen la culpa ja que els srbitratges i els estaments son purs culpables ja que miren cap un costat...
Per cert es d'elogiar la actitud combativa que te l'equip ja que avui han aixeicat un 0-2 , tot i que s'ha de dir quan el partit s'ha possat amb les tipiques marrulleries i amb alguna petita empenta arbitral.
Per cert per part de La Gleva 3 cambis han fet i crec recordar que 2 lesionats i un jugador per evitar majors ja que l'han esta insultant i provocant desde dins i fora del camp...en fi, es tan tris que lo que conta es guanyar de qualsevol manera, resultat: La Vall del Ges 13 punts....dona que pensar.

Anònim ha dit...

El que no es llegeix per aquí és que La Gleva, aquest any, és carn de tercera. Que malament jugueu, senyors!

Anònim ha dit...

Doncs jo he vist el partit i em sembla que no ha jugat millor la Vall,el resultat just un empat!!!!!
Aixó si repartint si que ha guanyat la Vall!

Anònim ha dit...

Potser si que aquest any, La Gleva pot baixar perque han fet un equip completament nou, amb molts jugadors sense experiencia a segona i a mes encara alguns juvenils, si dius que juguen malament, en el partit d'ahir doncs es poden comparar fàcilment amb els de la Vall del Ges que tampoc varen fer un partit per tirar cohets que diguessim. I veig que al final sempre han de recórrer al que saben fer per guanyar partits, provocar al contrari repartint llenya. El mes just un empat.

Anònim ha dit...

Estic d´acord, el mes just un empat. Tot i que La Gleva va ser millor jugant a futbol, quan la Vall varen deixar el futbol a banda i es varen dedicar a lo que saben fer, (sense comentaris), repartint llenya son millors que tots els del grup i varen guanyar.
El que no entenc es que els estaments federatius no hi fesin res a tercera i que ara a segona tampoc actuin, o tenen alguna influencia acollonant a dins o no ho entenc!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

U.E. CAMPDEVÀNOL - 4
C.F. TORELLÓ - 0

Per veure la crònica del partit d'ahir , veure la web del U.E. Campdevànol!!

GOLEJADORS U.E. CAMPDEVÀNOL :

JOAN ROTA - 2 GOLS
ALBERT PALAU - 2 GOLS

PORTER U.E. CAMPDEVÀNOL :

ÒSCAR GALONI

SOM.HI CAMPDEVÀNOL!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Llerona 2 - OAR Vic 2

Anònim ha dit...

Jo tambe penso que algun dia es liara una molt i molt grossa...si temps al temps.
Ara, si, despres no ploremlo que es podia haver evitat..

Anònim ha dit...

Caldes 0 - Moia 1

Gleveta ha dit...

VALL DEL GES 3- LA GLEVA 2
Oportunitat perduda!, despres de dominar gran part del partit per 0-2, varem deixar escapar una bona oportunitat de puntuar al dificilissim camp de La Vall.
Tot va cambiar quan veient la dificultat de perforar la porteria visitant , van començar les amenaçes (Del public i jugadors)i amb el permis de l'arbit en diferents jugades ens va fer tancar involuntariament dintre del nostre camp.
Cal esmentar que La Vall del Ges va fer una pressio memorables, sense donar absolutament cap pilota per perduda aixo si, ratllant el reglament continuament...tot i que en situacions normals, dubto que hagues set possible la remontada ja que nosaltres , ahir , vam fer un molt bon partit.
Respecte als tipics comentaris que s'estan fent sobre el proxim futur de La Gleva, nomes voldria dir, que per nosaltres no patiu, ja que no crec que sigui la fi del mon, que CF La Gleva hagui de baixar de categoria, pero no veneu la pell abans de caçar l'os...o algu es pot emportar una gran sorpressa.
AMUNT LA GLEVA!!!

Anònim ha dit...

David Estape DIMISSIO!!

Anònim ha dit...

NO! millor que EL FOTIN AL CARRER i entreni a Cadets. Que en el primer equip del Llerona ja no fa res mes que crear mal ambient. VOLEM estar ADALT doncs hi ha POSIBILITATS i EQUIP, i no volem un equipet de barri que va al camp a pasar l'estona. El Llerona te que lluitar i sonyar per poguer pujar, que la directiva su fas-hi veure rapid que el TREN S'ESCAPA.

Anònim ha dit...

centelles 1 - sta.eugènia 0
sembla mentida que un equip amb l'història del centelles jugui tant malament i amb la violència com a "arma" principal.
Destacar el bon ambient del estadi i el mal arbitratge.

Anònim ha dit...

tard o dora passara algo greu al camp de la vall, i flipo que ningu hi faci res, fa 2 anys un nano del Tona va sortir d'alla amb ambulància...crec que o ens mobilitzem ara o serà massa tard.

Anònim ha dit...

Voldria recordar que el Pradenc va fer un molt bon partit dissabte a Sant Vicenç.
El Sant Vicenç tenia el domini del partit, però no van crear accions de perill. En canvi, el Pradenc, sobretot a la primera part, va arribar amb molt de perill i en ràpids contraatacs que el 0 a 1 de la mitja part podia haver estat molt més ampli per les ocasions que es van crear. A la segona part, el Sant Vicenç va poder empatar. Crec que el Pradenc es mereixia guanyar.
Aquest és el Pradenc que m'agrada! Enhorabona jugadors!

Anònim ha dit...

ya i a contactes entre alguns presidents per no presentarse als partits de lla vall,pero es te que fer gestions a la federaçio,es una vergonya el que passa alla,ara fora es caguen la setmana pasada a voltrega els ¨matons¨estavan calladets semblaban carmelitas.

Anònim ha dit...

fora la vall del ges

Anònim ha dit...

Sok un habitual en aquest fòrum llegintel , i pel que estic veient últimament són les ganes d molta gent k el club la Vall del ges , sigui expulsat del grup o d la categoria. L'any passat a 3era regional , molts equips no el volien veure ni en pintura , ni anar al camp a jugar.hi pel ambient a les grades i dintre el camp lambient dur.
Tots som humans , som aficionats , i en tots els camps algun renec és habitual i moments tensos també amb joc d vegades brut , però el k no es pot permetre és haver danar al camp dells i no poder animar el teu equip , perquè a la mínima et salten a sobre , i dins e camp , tant és k sigui d terra i petit , això es el d menys... però que kuan tinguis la pilota i has fet mes d 3 passes seguits i triangulant bé tespatllin amb el seu joc brut , provocador i al limit del reglament. A més a més no juguen a res... però es a res. Pilotada amunt buscant el davanter centre alt i aveureles venir.. a darrera porten un autobús i si a sobre els recrimines el joc dur , si marquen un gol tel venen a refregar a la cara i sen burlen d laficio contraria... provoncatels.

Per acabr dir que cadascu es lliure d jugar , d fer les tacikes k vulgui però dintre de k tots sabem i amem , k sen diu FUTBOL !!

FAIR PLAY SISPLAU !

Esperu k kuan hagi danar a akest camp , almenys pugui animar al meu equip , snse insults.
Res més !
Esperu k sarregli tot !

Anònim ha dit...

Centelles 1 - 0 Santa Eugènia
(Antolin)
Els primers 25 minuts bany de futbol del Centelles amb dos pals inclosos i sense cap opció per l'equip visitant. En la segona part s'ha vist un golàs de falta i després amb nou jugadors que tenia el Centelles ha fallat un penal. A 10 minuts de finalitzar el partit el Centelles comptaba amb 8 jugadors i el Santa Eugènia ho ha aprofitat per intentar empatar sense èxit. Festival de targetes pels dos equips per la llastimosa actuació arbitral.

Anònim ha dit...

Soc Aficionat de la Vall del Ges, i penso que els comentaris aquí exposats son extremadament molt exagerats. Esta clar que hi ha dos jugadors amb caràcter fort, però això dona ànims a la resta del equip i els empenta com per exemple a remuntar un 0-2 i acabant guanyant el partit. I si hi ha jugades amb contacte i duresa ja son el arbits com per posar ordre en el partit. Vaja, no pensava que ara el futbol sa de jugar com si fos natació sincronitzada, maquillats, depilats, perfumats i somrients

Sobre la afició, nomes dir que es molt divertit, molt i molt, poder animar al teu equip i fer la punyeta tot el que es pugui al equip contrari. Si es cert que possiblement hi han paraulotes fora de lloc, però baja.... a tots els camps que he anat tan d´un equip com de l'altre, he sentit pràcticament els mateixos tipus d' insults, axis que no aneu tots de religiosos que cap ho son.
Sempre sempre hi han aficionats que s'escapen de la responsabilitat, l'esperit i el bon taratnar d'aquest esport, i que els jugadors, aficionats contraris, i altres tipus de gent vinculada no estiguin identificats amb aquest personatges. Però això no es culpa de ningú, per que si fos axis, a part de la Vall del Ges, mes de un camp de futbol per no dir tots els que tinguin una afició establerta en totes les categories i grups s'haurien de tancar.

TETO

Anònim ha dit...

Tens rao ,hi ha un arbit per fer cumplir el reglament, justament es aqui on el airos comportament de l'aficio i jugadors marca la pauta del tipus de reglament que ha de fer servir l'arbit.
Salut.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Teto, el teu nom té rima eee jaja

Anònim ha dit...

Hola a tothom!

També sóc aficionat de la Vall del Ges, des de fa molt de temps. Moltes coses de les que aquí es llegeixen són certes, però altres no.

L'ambient al camp és força hostil, cert. És una visita complicada. La majoria del públic es comporta de forma exemplar, i és divertit, però un grup molt reduït insulta i amenaça esporàdicament, sense anar més enllà (a mi no em sembla correcte). Pot arribar a ser desagradable, però el jugador ha d'estar pel joc. A tots els camps hi ha el típic del públic que es passa, no ens enganyem, a tots. A vegades hi ha hagut algun partit calent, però també ens hi hem trobat a altres camps.

Ja fa anys que la Federació envia gent al camp de la Vall d'amagat per fer informes i veure què és el que hi passa realment. Mai han pogut constatar cap fet que justifiqués l'expulsió de l'equip de la categoria, i creieu-me que si haguessin tingut la possibilitat de fer-ho ho haguessin fet. Per mi podrien venir cada setmana per estar millor informats. Al final de cada partit els jugadors es saluden i tan amics, us asseguro que és així. L’únic incident que s’ha de lamentar i denunciar correspon al partit amb el Tona B de fa 2 o 3 anys, on un jugador va rebre un cop injustificable de totes totes una vegada acabat el partit. Cap persona del club hi tenia res a veure, es van censurar els fets per part de tothom, i ens va saber molt greu, tant pel jugador agredit com per la resta de companys de Tona.

Per últim, convidar-vos a tots/es a venir a veure un partit al camp pq pugueu jutjar vosaltres mateixos, no ens agrada aquest odi que es genera. Això de que ‘algun dia passarà una tragèdia’ és demagògia barata, no es va a fer mal a ningú, i us recordo que una tragèdia pot passar sempre en un partit de futbol, per molt bona intenció que es tingui. Quan algú ha fet una entrada lletja se li ha recriminat, sempre. Per molta gent és molt fàcil culpar als altres quan es perd al camp de la Vall. Per guanyar-hi els tres punts, cal deixar-se d’excuses i deixar-s’hi la pell. Us poso un exemple: la Santperenca ha guanyat pràcticament sempre al camp de la Vall, posant-hi el que s’hi ha de posar i amb joc net, sense excuses de si el camp és petit, que si bota malament, que si el públic... el que passa és que molts equips venen a mig gas pensant que és un equip que acaba de pujar i guanyaran fàcil i es troben amb una sorpresa.

Salut!

Anònim ha dit...

juagdor de la vall:

diu:
Es nota que no he sortit de la comarca, exemple: mina, cerro torrente, can parellada, singuerlin, pomar,... i molts mes.
Aneu a jugar un partit alla i llavors us queixeu!
Llavors venir a jugar al camp de la Vall, seria com venir al cel, aixi que no tanta queixa i més jugar a futbol.
Per cert la gent que es queixi, si us plau que doni el seu nom.

Anònim ha dit...

Bueno , jo si no us fa res canviaré radicalment d tema.

Aquesta setmana hi haurà al meu parer , evidenment , cadascú és lliure de dir la seva... dos partits en què es pot veure bon futbol i gran ambient als camps.

1 - MOIÀ - ST VICENÇ
2 - ST FELIU DE CODINES - CAMPDEVÀNOL

En el primer partit dos dels equips més en forma d la categoria es possen a prova a la jornada 10. Els Moianesos posaran a prova el líder en un camp que sempre si concentra un gran nombre d'aficionats. Al perdre jugadors importants no m'esperava tant bons resultats per això encara té més mèrit està on està.
Pel què fa el St Vicenç , sembla ser que si són més regulars que l'any passat estaran entre el 1er i 2n lloc lluitant per l'ascens. Bons fitxatge del mig i davantera.A més tenen en Pol Alberch ( pitxixi) en estat d gràcia , a sobre van demostrar que a fóra es pot guanyar en camps complicats com van fer a St feliu amb certa claredat ( 0 -2 )

2- El segon partit atractiu pot ésser entre els vallesans i els ripollessos , que han escalat possicions gràcies sobretot al bon joc realitzat i l'encert d cara a porteria , cosa pendent les 3 primeres jornades.
El St Feliu és un equip veteranet i ben posiconat al camp , ofensiu i bons defensors ( nomes ha encaixat 7 gols crec )a més com molt bé he sentit guanyar.hi no és fàcil perquè els equips vallesans a casa es mostren durs i forts.
El Campdevànol , mica en mica , sesta refent , gràcies també amb el gran suport rebut d'uns afeccionats que tant a casa com a fóra acompanyen l'equip i els recolzen en tot moment. Si aquesta regularitat en el joc i el gol continua estaran entre els 5 primers...

En fi que cada persona doni la seva opinió sobre el k kregui convenient sobre partits d la jornada... jo ja he fet la meva.

Bona setmana a tothom !!

Anònim ha dit...

Últim comentari que faig de la Vall, perdoneu, és per aclarir temes. Us engresco a parlar de futbol com fa el company del comentari anterior, que és del que realment es tracta. Només volia acabar de fer algun comentari:

Per què es queixa tant la gent de segona de la Vall del Ges? Crec que hi ha hagut esportivitat als partits de casa, amb el St Feliu, el Pradenc, el Moià, l’OAR i la Gleva. Segur que ells no són els que es queixen. O potser al fòrum hi ha gent de tercera regional que opina? Tothom hauria de poder opinar, si són de tercera també, però sense provocar. Em sembla que tots aquells qui intenten apel•lar al joc net des del Fòrum dient tot el que es diu de la Vall, fan justament al contrari, encenen els ànims.

Totes les crítiques que ens feu seran benvingudes però si us plau, sigueu més concrets i aporteu fets, no paraules. Dir que cal treure a un equip de la competició és una afirmació molt greu, que fa agafar por a la gent i caldria donar algun argument per tal que fos creïble.

Hi ha jugadors de la Vall que han acabat a l’hospital per cops rebuts en partits de 3a regional. Seria molt fàcil culpar als jugadors que van ocasionar aquestes lesions, i dir que algun dia hi haurà una tragèdia en aquests camps, però tampoc seria just. Van ser jugades fortuïtes i desafortunades que poden passar a qualsevol. No val la pena ni dir quins equips són perquè jo estava allà i puc garantir que van ser jugades totalment involuntàries i que ningú va recriminar res.

Per cert, no tenim 13 punts, en tenim 14, mireu-ho bé a fcf.cat (3 victòries, 5 empats i 1 derrota)

A veure si aconseguim de deixar de parlar d’aquest tema, que de ben segur no interessa a la gran majoria. Només he intervingut per replicar comentaris que m’han ofès sobre el camp de la Vall i que considero injustos i sobretot mal argumentats.

Q vagi B!

Anònim ha dit...

noi teniu 3 victories 4 empats i 2 derrotes = 13 punts us van treure els punts del sant feliu de codines (3-3)que aixo és de la jornada 1!!!!

Tanes critiqeus potser us haurien de fer reflexionar cada any passa el mateix amb vosaltres sigui a tercera a segona. Personalment, no tinc cap problema amb la gent de la vall ni venir a jugar aqui cadascú juga amb les armes que té i a vosaltres només us queda al joc dur perquè si haguessim de jugar la pilota ... uf quin feinada!!! Si que he viscut agressions a companys dins el terreny de joc que és el lamentable no el joc dur, de l'aficio tampoc tinc res a dir sempre animant i cridant molt però no he vist mai cap accident.

Anònim ha dit...

Diria que han rectificat i ens han tornat el punt de la primera jornada, l'aliniació era correcta. Almenys és el que surt a la classificació actualitzada de la Federació.

Anònim ha dit...

Estic totalment dacord aquesta jornada hi hauràn 2 grans partits que són aquests que has dit 4 dels equips que crec que segurament quedaràn entre els 5 primers.
El santvicenç sempre està adalt po jo no el veig com a campió de la lliga, el principi demostren molt però a la segona volta baixen el ritme. Jo crec que tmpok els interesa puja ni poden de categoria i per tan pasen una mica el final. Respecte el moya crec que tornarà a fer una bona temporada quedan dels 3primers lluitan amb campdevanol i sant feliu.

Administrador ha dit...

Efectivament, la al.liniacio indeguda del primer partit de La Vall del Ges queda sense efecte per lo tant es dona com a bo el resultat de 3-3 en el seu partit contra el Sant Feliu de Codines

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.