dimecres, 28 d’octubre del 2009

Jornada 8



Incorporem una nova secció al Blog. Es tracte de la Quiniela de Segona Regional, veureu una nova pestanya en el menú per accedir-hi. Es una aplicació de la gent de l'Atlètic Rodenc i creiem que es serà molt útil per tots els que desitjin fer la quiniela tal i com es va fer l'any passat. Donem les gràcies al Rodenc per l'aplicació.

CLICA AQUÍ PER VEURE ELS ESCUTS DELS EQUIPS DEL NOSTRE GRUP

54 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Administrador!!
El partit entre el J.E. Sta Eugènia - U.E. Campdevànol es juga el diumenge dia 1 d novembre a ls 11:30 , no dissabte com fika aki!

Res més ! A seguir així a la web!

SORT I ÀNIMS CAMPDEVÀNOL !!!

Administrador ha dit...

Ok, ja ho he rectificat..tot i que segurament prefeririu jugar dissabte al mati,no? ja que amb el tema de la castanyada pel mig, lo de jugar diumengue al mati es tot una historia..jejeje.
De totes maneres força i salut.
Gracies per col.laborar

Anònim ha dit...

Administrador: El link de la web del Torelló no funciona

Administrador ha dit...

fet

Anònim ha dit...

Per curiositat m'agrdaria k els foreros opinessin i diguessin , per a ells , kin és el Camp de la segona regional grup 5 que :

- I vas més gent (ambient )
- Complicat per sumar.hi punts
- Instal.lacions esportives amb molt bon estat ( vestuaris , pilotes , terreny d joc )


Simplement faig akesta proposta per variar una mika els temes i així ens informem més dels nostres contrincans a la lliga.

Ja que hi som començo jo :

- Camp amb més públic , Voltregà , Campdevànol , Prats de LLuçanès i Moià.
- Campdevànol , Moià , Oar Vic , Riuprimer.
- Sta Eugènia (akest any) , Balenyà i Centelles.

Vinga k tingueu sort en akst finde futbolistic!

Anònim ha dit...

Per mi el camp més difícil per sumar punts és el de la Vall del Ges.

A part de ser un camp petitó, hi ha bastanta pressió i l'equip local no deixa jugar.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

VOLTREGA-3-VALL DEL GES-2-

Anònim ha dit...

Torello 2 riuprimer 0

Anònim ha dit...

At.rodenc 3 centelles 3.final

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

St. Juliá 2

Baleñá 2

Anònim ha dit...

Moià 2 Llerona 0

Partit travat, gens vistós i sense joc ni ocasions clares per ningú.
1r gol propia porta, 2n gol Andreu a 5 minuts del final.
Partit seriós del Moià que segueix sumant.

Anònim ha dit...

VOLTREGA 3
VALL DEL GES 2

Partit amb dues parts ben diferenciades el viscut avui al parroquial de Sant Hipolit, en la primera part el Voltrega ha sortit amb les ideies molt clares sobre el que havia de fer per guanyar el partit, ha jugat a futbol per terra ha tocat amb criteri i no ha entrat en el joc del rival, mes de pilotada i amunt. Fruit d´aixo han arribat els gols voltreganesos, el primer de Panadero despres d´una bona combinacio voltreganesa, engaltant un xut desde tres quarts de camp que ha entrat per l´escaire de la porteria torellonenca, un autentic golas, el segon 5 minuts mes tard Benabente ha llençat una falta que ha entrat a la porteria de Redondo sense que pogues fer res per evitar el gol i 3 minuts mes tard, novament Benavente estat el mes llest de la clase i ha rematat una centrada despres d´una indecisio de porter i defensa visitant. Semblava que el partit estava sentenciat, pero la Vall del ges mai s´ha rendit, i amb mes cor que futbol ha intentat apropar-se a la porteria de Guix. Al minut 43 un corner ha estat rematat per Edu al fons de la xarxa, hi ha tornat a ficar als pescallunes en el partit.
A la represa les tornes han canviat i el Voltrega no ha imposat el deu joc, s´ha contagiat del joc de la Vall i ha pasat unes engunies del tot innecesaries veient el futbol d´uns i d´altres. Aixi al 28 de la segona Santaella rematava de cap una indeciso defensiva local i posava un inquietant 3-2 al marcador. El Voltrega tot i tenir nombroses i clares ocasions per sentenciar el partit, s´ha trobat amb un inspirat Redondo que ha abortat les ocasions locals, la Vall ha presionat fins el darrer minut, pero el marcador ja no s´ha mogut. Triomf del Voltrega que en linies generals ha estat molt millor que la Vall del ges, equip molt lluitador, dur i dificil de tombar, i que mai s´ha rendit tot i acabar perdent aquesta tarde a Sant Hipolit.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Creu-me "sagal", ves-te´n a fer la castanyada i pasa de nosaltres, per escriure tonteries no val la pena que entris al blog, ves-te´n a torrar i potser dema ho veuras tot mes clar.
Llibertat d´expresio si, pero aixo no vol dir que es puguin dir ximpleries, perque llavors no es llibertat d´expresio, llavors es carnestoltes, i de carnestoltes ja n´hi ha un cada any.
Si vols parlar de futbol fes-ho, sino, hi ha moltes pagines que et faran mes servei que aquesta.

Anònim ha dit...

Llibertat d'expresió?
Saps que vol dir,em sembla que no?
La veritat i respecta per davant de tot,la mentida i la calumnia no ho son de llibertat d'expresió....
jo si que et demano una mica de serietat sius plau

Anònim ha dit...

RODENC 3
CENTELLES 3

PÀRTIDO EMOCIONANTE EL DE AYER EN RODA, EN QUE PODIAMOS HABER GANADO YA QUE NOS ADELANTAMOS EN DOS OCASIONES EN EL MARCADOR, (0-2 I 2-3) PERO NOS DEJAMOS EMPATAR POR EL RODENC.
HEMOS EMPEZADO DOMINADO AUNQUE SIN MUCHA VISTOSIDAD EN EL JUEGO NOS HEMOS ADELANTADO 0-2, AUNQUE EL DOMINIO ERA MAS DE LOS LOCALES LAS OPORTUNIDADES ERAN DEL CENTELLES.
EN LA SEGUNDA PARTE EL CENTELLES HA APRETADO MAS Y HA CONSEGUIDO EMPATAR EL PARTIDO, GRACIAS A DOS ACCIONES QUE NO HEMOS ESTADO MUY AFORTUNADOS EN DEFENSA, AUNQUE A POCO DEL EMPATE DE NUEVO NOS HEMOS ADELANTADO EN EL MARCADOR. EL 3º DEL RODENC LLEGA A CAUSA DE UN PENALTY EN QUE NOS EXPULSAN A UN JUGADOR PARA MI INJUSTAMENTE.
CON EL 3-3, HA HABIDO OCASIONES POR AMBOS LADOS (PARA MI MAS CLARAS PARA EL CENTELLES) PERO EL MARCADOR NO SE HA MOVIDO.
NO SE HA JUGADO TAN BIEN COMO EL DOMINGO PASADO PERO SUMAR SIEMPRE ES BUENO, AUNQUE HEMOS VISTO EN MUCHAS FASES DEL PARTIDO LOS TRES PUNTOS, NOS HEMOS TENIDO QUE CONFORMAR CON 1.
A VER SI SEGUIMOS CON LA ESCALADA, LA SEMANA PROXIMA YA CON ANTOLIN TIENEN QUE DARNOS EL PLUS QUE NOS FALTA PARA ARRANCAR PARA ARRIBA DEFINITIVAMENTE, Y ES QUE LO HEMOS ECHADO EN FALTA CANTIDAD!!!!
VENGA HASTA LA PROXIMA SEMANA.

Anònim ha dit...

OAR 4 - La Gleva 0

Si La Gleva és el que s'ha vist avui al camp de l'OAR... fluix, fluix, fins i tot seria dels fluixos de 3a !

l'OAR n'ha fet 4 perquè els davanters estaven negats de cara a porteria. Moltíssimes ocasions !!

Anònim ha dit...

Com han kdat el partit del STA EUGÈNIA - CAMPDEVÀNOL ?
Algú pot fer crònica ?
Gràcies!!!

Anònim ha dit...

Sant Feli de Codines 0 Sant Vicenç 2

gols de Jerson i Lluis Rota.

Anònim ha dit...

STA EUGÈNIA - 1
U.E. CAMPDEVÀNOL - 1

Empat del Campdevànol al renovat camp del Sta eugènia en un partit en què els Campdevanolencs , en els primers 10 minuts ha dominat lencontre i fins i tot s'han avançat al marcador. L'expulsió de Sinhué a la primera part ha condicionat el partit , ja que el Sta Eugènia ha aprofitat linferioritat numèrica per empatr el partit. El Campdevànol d totes maneres ho ha intentat per endur.se els 3 punts però el joc excessivament dur dels locals ( que també els ha tingut expulsats ) no ha permès fer canviar el marcador. Els visitants han tingut ocasions per endur.se els 3 punts i al final kuan el golejador Joan rota encarava la porteria ha estat derribat amb una òstia del quinze per evitar el que podia supsar un nou triomf del Campdevànol.
Joc dur del d Sta Eugènia davant el Campdevànol , dos equips , que pel k veig fa anys k no es tenen masses simpaties entre jugadors i aficions!
Tot i així VISCA EL FUTBOL!!!!!!!
La setmana vinent ve un Bon equip a Campdevànol , el Torelló...

SOM.HI CAMPDEVÀNOL, SOM.HI CAMPIÓ!!

Anònim ha dit...

ah!!!!pet part del Campdevànol
PORTER : OSCAR GALONI
GOL : JOAN ROTA

Anònim ha dit...

OAR Vic 4-0 La Gleva

Partit clarament guanyat per l'oar, que ha dominat en tot moment al rival, el resultat es molt curt, ja que s'ha arrivat moltissimes vegades a la porteria rival, pero el porter de la gleva a fet un partidas...
per cert, s'ha fet molt mal el jugador que s'ha anat amb ambulancia??

Anònim ha dit...

sobre el comentari del principi dels camps mes complicats de la categoria el de La Vall del Ges no es k sigui complicat pel seu bon joc sino per lu "bruts" que son jugant i els arbrits no s'atreveixen a pitaru tot..allo sembla el barri de la mina!!! sense ànims d'ofendre....

Anònim ha dit...

Sant feliu 0 Santvi 2

Partit on els dos equips han sortit amb molt de respecte envers el rival. El santvi mes ben situat al tarreny de joc i amb mes força i potser ganes, s'ha endut merescudament el matx.

Anònim ha dit...

Pradenc 1 Caldes 5 i faltavan uns 20 minuts

Anònim ha dit...

algu pot fer una cronica de l'oar-gleva??

Anònim ha dit...

PRADENC-3-CALDES-5-

Glevata ha dit...

OAR VIC 4- LA GLEVA 0
nomes dir que , lo mes importat es que el jugador que ha hagut de ser evacuat amb ambulancia, tot esperant les proves que ho confirmin, segurament sera trancada de creuats i menisc ANIMS SANTI!!.
En lo secundari cal esmentar una jugada amb 0-0 on el porter local no ha set expulsat injustament quan un jugador Gleveta marxava sol cap a porteria...
En el partit clar dominador l'Oar , on el visitants han demostrat la mentalitat fragil d'un equip que porta una ratxa mol negativa de resultats, ja que amb la derrota d'avui sumen 6 de seguides, que vull dir , donc que despres dels 2-0 han arribat multiples ocasins locals que com molt s'ha esmentat abans, be resoltes pel porter visitant.
Respecte a lo de La Gleva ser un equip fluix, fluix..nomes dir que seria interessant que cadascu es preocupes del seu equip que segurament prou feina es deu tenir, nomes dir que a La Gleva continuarem treballant per que no hagui de saltar el tipic de torn amb els seu comentati tipic.
Lo dit abans, Anims Santi!! que aixo si que important...

Anònim ha dit...

xcert anoteu 3 gols de guillem carrera per el centelles, que ya en porta un total de 7 gols.

Anònim ha dit...

Bona nit, sóc el dels dos comentaris eliminats amb anterioritat per l'administrador.

Anem per parts. El tema del bonpreu, oblidem-lo, és una parida i em va fer gràcia (jo no vaig fer el comentari inicial).

Però pel què fa a l'altre equip.... Això del Montserratí (què collons Vall del Ges, si han sigut de sempre el *** Montserratí) acabarà malament algun dia, i llavors a tots en sabrà greu. Caldria fer alguna cosa, perquè de veritat que acabarà malament, al temps. El millor seria no jugar contra ells. Quedarien campions, però així els perdríem de vista.... Seria el millor, perquè si no, faran mal a algú, ja ho veureu.

Anònim ha dit...

Noi això és futbol i no ballet eh.
Vostè deu ser un pijo de la comarca. Com es nota que no has anat a jugar a camps dificils de l'area metropolitana de barcelona.

A qualsevol jugador li motiva anar a jugar a un camp aixi. Sortir, callar, i guanyar.

Anònim ha dit...

Respecte al partit OAR- Gleva, la possible expulsió del porter és una opinió subjectiva. Des del meu punt de vista no era vermella doncs no tenia cap possibilitat d'arribar a la pilota el jugador.
D'altra banda, ànims al jugador i sort a la lliga.

Anònim ha dit...

no jugava en cardenas a la gleva oi?

Anònim ha dit...

comfirmo lo de 2 o 3 missatges anteriors: lo de la vall del ges és lamentable i estic amb ell acabarà malament algún dia. temps al temps...

Anònim ha dit...

el que fa la comparacio del Barri de Montserrat amb el Barri de la Mina te que fer-s'ho mirar. Es un barri de gent humild i treballadora i ho puc dir amb coneixement pels molts anys que fa que hi tinc relacio.
si la comparança es fa per l'equip de futbol que alla juga, si que no puc opinar perque fa molts anys no hi veig cap partit.

Anònim ha dit...

ja veig k per aki hi ha molt cagat de la vida. aixo es futbol, sino aneu a jugar a les rodalies de barcelona, k fins i tot a preferent hi ha camps super..." vall del ges" com diuen per aki. jo he jugat contra ells i son durs, pero res del altre mon. aki cadascun juga com sap. ah i jo encara no e vist que fesin cap mal a ningu ni k la liesin ni a casa ni a fora. visca el furbol nois........

Anònim ha dit...

doncs tindries que haver vingut aquest dissabte al camp del sant hipolit. feien anar els cops de colze a manta i això de que no fesin mal a ningu no és veritat, aquest dissabte si que en varen lesionar amb un, el jugador local es trobava al terra després d'una jugada, i el jugador visitant, (que va ser espulsat) es va mirar el tormell del jugador i pam trapitjada al canto!! el jugador local no va poder continuar. mentre l'assistien a fora del camp el mateix jugador que el va trepitjar li anava dient de tot , per favor!!! pel que em varen informar air el jugador te un esguins lleu.
bueno, doncs ja veieu que aquests de la vall del ges s'ha de tenir quidado.

Anònim ha dit...

Respecte al partit OAR Vic-La Gleva també es una opinió molt subjectiva pensar que el jugador no arribava a la pilota. El porter va sortir mes d'un metre fora l'àrea i li va fer falta al jugador que si que s'havia avançat la pilota, però d'aquí a pensar que no hi arribaria...bé jo crec potser amb una opinió subjectiva era falta i expulsió del porter.
Ah! felicitats per la victòria perquè vareu ser molt superiors a La Gleva que si no sap ser per el porter surt amb una golejada d'escàndol.

Anònim ha dit...

aquest que no veu que la Vall del ges no a fet mal dons ja veig que a Sant Hipòlit no va venir a veure el partit perque en hi ha un jugador del Voltregà que esta de vaixa i en te per unes setmanes devut a una trapitjada durisima quan el joc estava parat per larbitre. I per no dir noms hi ha mes de un jugador que es va encarar amb la afició, cada falta que pitava larbit era de targeta groga, es una bergonnya pel futbol osonenc, i si tan els i agrada el joc de larea metropolitana de Barcelona que vagin a jugar allar i ens faran un fabor a tots

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Jo el que demanaria es que no començesim una guerra, o una caçera de bruixes ara amb la Vall del Ges, que son durs? si, que jugen a limit i a vegades el sobrepasen? tambe pero quan s´ acaba el partit acabat esta i ja no cal donar-li mes voltes. Sap greu pel jugador del Voltrega que haura d´estar uns 15 dies de baixa degut a un esgins amb contusio al tormell, i que aixo si que es llastimos, pero deixeu estar a la Vall i la seva manera de jugar, cadascu juga com vol, o com pot i repeteixo, l´important es que un cop s´acabi el partit, tot quedi dins el camp, que es alla on ha de quedar.
El partit de la Vall es ja historia i nomes ens interessa el Sant julia. No volem pol.lemiques que no ens porten enlloc i que generalment sempre generen mes crispacio, i penso que el que menys falta fa, es calma, no crispacio...

Anònim ha dit...

La classificació està malament, el tercer per la cua és La Gleva.

Anònim ha dit...

La diferencia de gols es favorable al Sant Julià,per això avança a La Gleva, encara que La Gleva va guanyar al Sant Julia, els enfrontaments directes no conten a la classificació fins que no s'han disputat el partit d'anada i tornada, abans això no passi sempre es conta la diferencia de gols.

Anònim ha dit...

Administrador, on ets?????

Que t'han dit que en Guillem Carrera, del Centelles, porta ja 7 gols, i no surt entre el golejadors...........

Per cert, em fa molta gràcia que entre els escuts de tots els equips del grup l'únic que no hi surti sigui el del VIC-REMEI-EFO-SANTULÀRIA-RIUPRIMER. De fet, però, és normal: quin hi posem???? el del Vic? El del Riuprimer? El del Remei (seria un bonic homenatge, després de la putada......)?????

Anònim ha dit...

el porter de la gleva no era en cardenas, jugava en pau(akabat de fichar)...i jo crec que si ke era expulsio del porter de l'oar perke era la tipika jugada ke tots veiem per la tele i diem vermella clara...pero bueno...aki kadasku pot dir el ke vulgui...i respecte a la vall dir ke si ke es un ekip dur pero tampoc cal fer tanta llenya d'aixo perke sempre estem igual..tots sabem el ke hi ha...

Anònim ha dit...

es cert que tots els mardes que hi han amb la vall sa de quedar dintre del camp i aixis te que ser po no es pot anar aixis per la vida si volen tan contacte que juguin a futbol amarica

Anònim ha dit...

Amb lo que cobra en Carrera aquest hauria de portar 14 de gols a aquesta alçada...

Anònim ha dit...

Jo crec que ningu en te que fer res del que cobrin els jugadors de cada equip, pensu que l'aquip que su pugui permetre i el jugador que tingui la sort de cobrar ven fet de feru. que euria de portar mes gols? hi han jugadors de cobren millons i no en porten ni 5

Administrador ha dit...

Golejadors
Aquests son les dades que es tenen, si algu no creu que siguin correcte, que pot ser, que ho fagi arribar per correu electronic.
De totes maneres seria una bona ajuda que quan es comentessin els partits s'apuntessin els golejadors ja que seria una font molt mes fiable que la premsa comarcal, tal com es va fer la temporada passada i tal com molt be fan alguns dels comentaristes dels partits.
I sobretot que rodi la pilota i no tant extradeportiu.
Gracies per ajudar

Anònim ha dit...

Algu em pot donar 5 centims de com va anar aixo de la fusio entre el vic i el riuprimer i com tenen l'ekip ara? Gracies i salutacions cordials!!

Anònim ha dit...

Encara no he escrit res durant aquest any, però crec que s'ha de fer un petit comentari respecte la vall del ges.
Si és cert que tothom juga el futbol que sap o el que pot. Ara bé, que varis jugador t'increpin i t'insultin durant tot el partit i, fins i tot, que t'amenacin amb frases com "te vamos a romper la cabeza", "te vamos a matar", etc... no crec que sigui la millor forma de jugar. L'afició tampoc es queda curta. Exalta els seus jugadors incitant-los a agredir als contraris. La frase "Jose Luis enciende el ventilador!!!" no és perquè el jugador tenia calor precisament. A més a més, cal recordar que fins no fa gaire temps hi havia un observador de la federació veient els partits perquè ja s'hi havien produït masses incidents.
Com dic tothom és lliure de fer el que vulgui però crec que aquest futbol no és el que la majoria volem.

Anònim ha dit...

L'any passat o fa 2 anys un jugador del Tona va sortir del camp de la Vall amb ambulancia...No hase falta desir nada mas !