dijous, 7 de gener del 2010

Jornada 16



Incorporem una nova secció al Blog. Es tracte de la Quiniela de Segona Regional, veureu una nova pestanya en el menú per accedir-hi. Es una aplicació de la gent de l'Atlètic Rodenc i creiem que es serà molt útil per tots els que desitjin fer la quiniela tal i com es va fer l'any passat. Donem les gràcies al Rodenc per l'aplicació.

74 comentaris:

Anònim ha dit...

"partit" de la jornada : Vall - Torelló

no es preveu futbol, per tant enlloc de partit podriem posar "xoc de la jornada "

Anònim ha dit...

la jornada no es veurà afectada per la "nevadeta"? Algú ho sap?

Anònim ha dit...

Guanyarà la Vall del Ges i el Torelló farà el ridícul com sempre.

Anònim ha dit...

Guanyarà el Torelló i la Vall del Ges farà el ridícul com sempre.

Anònim ha dit...

El torelló es un dels equips de la categoria que millor futbol practica!

Anònim ha dit...

El partit de la jornada en quan a bon futbol es OAR-Voltregà sense cap mena de dubte. A veure si els de Vic continuen igual de forts després de festes, jo diria que si i encara més i tot. Salut i bon any!!!

Anònim ha dit...

partit amistos ahir: rodenc 1-4o5 santperenca

Anònim ha dit...

Per fi torna el futbol.haveure com tornen els equips despres de festes.sabeu algun equip que s'hagi reforçat? Sort a tots!

Anònim ha dit...

0-5 (sobren les paraules)

Amunt Torelló!

Anònim ha dit...

LA GLEVA-1-BALENYA-2-

Anònim ha dit...

Amb aquesta derrota La Gleva practicament pot dir que ho te impossible, tot i que mai es pot dir la situacio sembla ser que sera dificil de remontar, ja que ha jugat contra un rival directe.

La Vall del Ges, tenia una oportunitat historica, ja que diria que era el primer partit contra el primer equip del Torello en la seva nova historia i la desaprofitat i a sobre caient golejat, crec que la Vall patira per mantenir la categoria tot i el bon inici de lliga...

Anònim ha dit...

Jugat avui tarda santvi 1 vicriuprimerrefo 1 empat just. Algú sap el resultat del moia??

Anònim ha dit...

gran torello!! 0-5 2pals i 2 gols anulats...
LA vall no fa falta dir res mes... Es un bon equip pero en tenen algún k l'haurien de tancar i no cal dir noms...

Anònim ha dit...

alegria per la victoria del torelló, per fi s'ha demostrat que sels hi ha de plantar cara sense por akests de la vall del ges, el futbol és per les persones .

Anònim ha dit...

OAR-Voltregà: 5-1 pels de Vic, k tornen mes forts k mai!!!

Anònim ha dit...

Llerona 3 - Centelles 1

Anònim ha dit...

caldes 2-1 campdevanol

Anònim ha dit...

Bona tarde a tots i vaigui per davant que soc aficionat del Voltrega i aquest mati he anat a veure el partit OAR-VOLTREGA.
No entrare en jutgar el resultat, ni el joc, ni l´arbitratge, crec que el resultat es el que es i cal felicitar l´OAR per la victoria, tenen un molt bon equip i aquest mati ho han demostrat, son candidats a guanyar la lliga sense dubte. Nomes volia "denunciar" dos fets que em sembla que son remarcables.
1ª: amb el 4-0 favorable al´OAR, un jugador del Voltrega cau al terra, a resultes d´un xoc entre dos jugadors(un de cada equip), a l´lçada del mig camp, i queda lesionat a les costelles com a resultat del cop. El jugador esta terra queixant-se, i un jugador de l´OAR en lloc de tirar la pilota fora perque pugui ser atesagafa la pilota i no escolta ningu, ni jugadors del Voltrega ni afionats que cridavewm i en lloc de llençar la pilota fora perque pugui ser ates, fa la jugada i tira la pilota al pal, el porter del Voltrega mateix li indica que hi ha algu a terra i ell no li fa ni cas, pel que no pot dir que no ho sabia!! él rebuig del pal va a parar a un jugador del Voltrega que llença la pilota a corner, despres de recriminar-li l´accio i de dir que no ho sabia, l´OAR llença el corner com si hagues estat un jugada normal.
2ª: amb el 4-1 al marcador i pilota del porter del Voltrega, el central del Voltrega es troba malament i s´estira al terra, el porter li pasa a l´altre central perque la llençi a fora, i abans de que la pilota surti de l´area, un davanter de l´OAR l´intercepta i fa el cinque gol. Error arbitral per una banda ja que la pilota ha de sortir de l´area, i error esportiu per unaltre perque es volia a tendre al jugador indispost. Val a dir que no pot continuar el partit i ha de ser substituit a l´acte, per lo que no feia "cuento".
Ja dic que no dsicuteixo el resultat, al contrari felicito a l´Oar per la victoria, el que no m´ha agradat han estat aquests detalls, poc esportius que amb un resultat tant favorable no s´haurien hagut de produir, l´OAR es un equip formatiu, i l´esportivitat sempre ha estat una de les deves senyals d´identitat, amb els dos detalls que he vist avui, no crec que li facin cap be a la seva imatge esportiva, a mi no m´han agradat els dos fets aixi com tampoc a la gent que erem a la graderia, tant de l´Oar com del Voltrega, potser s´haurien de cuidar una mica mes les formes, i ser una mica mes esportius.
Enhorabona a l´OAR pel triomf i pel gran equip que teniu.

Anònim ha dit...

Sant Feliu de Codines 1
Santa Eugènia de Berga 2

Anònim ha dit...

Crec que tot i ser d'hora, el Voltrega no es pot considerar un equip per optar al titol ni a la posicio de promocio. Un altre any que es ven fum i no es passa de ser un equip de mitja taula, cal recordar que aquest any tenen un equipas...per cert diria que en un any i mig a segona no han pogut guanyar cap partit en diumenge.
Anims i sort, tot i que per desfracia no tornareu a passar de la mitja taula un any mes.

Anònim ha dit...

Mitja part a prats.pradenc 1 rodenc 1

Anònim ha dit...

Valldaura del Voltregà a l'Avià ?

Si és així, millor pel Voltregà.

Anònim ha dit...

aixo de tirar la pilota es com ¨´el timo de la estampita¨´molts equips es llençan a terra per perdre temps o refredar un partit,penso que si es vol tirar la pilota fora que la llençi el equip que te el jugador aterra,

Anònim ha dit...

Comfirmat. En Valldaura avui ha jugat el darrer partit amb el Sant Hipòlit, ha fitxat per l´Avià.
Jo penso que serà positiu per ambdós cantons, i que tant el Sant Hipòlit com en Valldaura hi sortiran guanyant.

Anònim ha dit...

Només dir-li al "denunciant" que s'apliqui la medicina que recepta. Menys "boques" al camp i a intentar jugar millor a futbol. Salut!

Anònim ha dit...

St feliu 1 sta eugenia 2

Partit molt fluix del st feliu que molt be no sabia a que jugava. El sta Eugenia, mes ben posat i amb mes presencia a la porteria contraria s'ha emportat justament els tres punts d'un camp dificil de puntuar. Amb aquesta victoria, el sta eugenia s'acosta a la zona de privilegi, mentre que el st feliu perd una ocasió immillorable per retallar distancies amb el líder.

Anònim ha dit...

El problema del Voltregà és d'entrenador i no d'un nano com en Valldaura. Enric et creus el que escrius i fotem pena!

Anònim ha dit...

Pradenc 3 rodenc 2.

Anònim ha dit...

El premi als dos equips agermanats i que van entrenar, a fons, per Nadal ha arribat avui. L'esforça té recompensa, FELICITATS.

Anònim ha dit...

qui son aquets 2 equips que dieu?

Anònim ha dit...

segons la teoria dels resultats hauria de ser; OAR i Torelló

Anònim ha dit...

ui no !!!
OAR i Torelló no estaran mai agermanats !!!

Anònim ha dit...

Per al senyor del voltregà que no li han agradat els dos detalls de l'OAR:
El primer que comentes és cert, el nostre jugador s'equivoca i havia d'haver tirat la pilota fora.
El segon d'ells que dius que el porter la passa a l'altre central, quins collons!!! que la tiri fora el mateix porter. El delanter més murri que la defensa s'aprofita del greu error i acaba marcant. Si és cert que ell es troba a dins l'àrea sortint però recull la pilota a fora i marca a plaer.
D'altra banda critiques l'esportivitat dels jugadors de l'OAR. Quins collons. Si alguna cosa té l'OAR és que mai no entra en conflictes absurds i sempre intenta jugar a futbol.
Per cert amb quants jugadors ha acabat el Voltregà el partit? Si ja t'ho recordo. Al final de la primera part en Chicho (molt bon delanter) critica una acció arbitral i li llença la pilota quasibé al damunt. Targeta groga. No content l'insulta deliberadament, segona i al carrer. D'altra banda, en Valldaura comet dues faltes que eren targeta i és més, si l'àrbitre hagués estat rigurós ja hauria d'estar expulsat des de la primera part per donar un cop de colze a un jugador de l'OAR.
Per últim criticar l'actitut de la majoria dels jugadors del Voltregà i també del seu cos tècnic. Han estat protestant totes les jugades a l'àrbitre i s'han oblidat del partit.Des del meu punt de vista el partit s'ha acabat al minut 2, amb el golàs de falta de Partal. Després bon joc i el segon gol que sentenciava el partit, no pel resultat sinó per la impotència i el desquiciament del Voltregà.
Sou un bon equip, però és millor perdre amb honor i lluitar fins al final que no donar la imatge que avui heu donat.

Anònim ha dit...

Després d'haver jugat contra els dos equips, em crec molt més la versió de l'OAR, són uns senyors.

Anònim ha dit...

Sí, sí, l'entrenador de l'OAR sobretot!!! je, je, je... molt bò aquest, un "senyoràs".

Anònim ha dit...

L'entrenador de l'OAR és el millor de la categoria i de tros. Sap motivar els seus jugadors, fa treballar, té bons arguments tècnics i podria seguir. A jugar a futbol!!!

Anònim ha dit...

Victòria dedicada a l'Adrià, l'Edu i en Mane. Quan us recuperem serem més forts. Molts ànims!

Anònim ha dit...

ja els hi esta b la tunda k els i van kardar a la vall del ges aixo per ser lekip k menys futbol praktika de la categoria i mes osties reparteix.Demostrant k son un ekip de pati de colegi...

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per pensar amb mi i molts records i ànims des de la biblioteca de la UAB!!!! Sou els millors!!!

Anònim ha dit...

ke pesaos con la vall,si tan malos somos como es que no vamos ultimos...? perdimos por 5 pero otros equipos tambien les han metido goles no? oar 7 torello 1 o no? sant feliu 4 sant julian 6....

Anònim ha dit...

aquests de la vall ja us està bé!
Sort que heu fet punts i que els 3 últims no guanyen ni a tiros, que sinó...

Anònim ha dit...

SAN JULIAN??? Collons tu, que sona malament, no? Deu ser el San Julián de Villatorcida, no?

Anònim ha dit...

Asalto a la liga!!!!!!!!!!! Els modestos també tenim algo a dir

Anònim ha dit...

Que trista l'afició del Caldes....la gent que parlava malament de l'afició al camp del campdevànol segur que no ha anat a Caldes!!!! allo són insults a tots els jugadors, sense motiu....
Mal partit per part dels 2 equips!!

Ànims Candeeee!!!

Gol U.E.Campdevànol - Albert Solà

Anònim ha dit...

Kin kanvi de panorama no?Akest cap d setmana ha estat terrible!Alguns han menjat masses torrons!

Ara les quinieles de classificació final han canviat força no? pq la gen no opina de nou ara que ja quasibé estem a la meitat de la lliga(tot i que encara queda molt!)

VISCA EL FUTBOL!!!!

Anònim ha dit...

oar tambe este que saber guanyar...i vosaltres no sabeu ni guanyar ni perdre.entrenador del oar (ya del any passat te la boca molt grossa)i millor tancadeta ,

Anònim ha dit...

abans d'escriure això, millor que passis el text per algun corrector, d'aquesta manera poder t'entendrem una miqueta!!

Anònim ha dit...

Fa fred, però, per escriure, et podries treure les mans de les butxaques. I entrena més, crack!

Anònim ha dit...

I el Rodenc ?? Que li passa ?? Sembla que no aconsegueix aixecar cap ??

La veritat no m'esperava que amb la plantilla que té estigués a on està ...

Que n'opineu ?

Anònim ha dit...

Jo també em soprén lo del Rodenc, però sincerament ja els veig a Tercera ... perquè sinó fan una segona volta espectacular ... però bé tot es possible ...

Anònim ha dit...

en resposta al comentari del campdevanol!
L¡afició del caldes es com le de tot arreu, pero potser son més i es fan sentir!
i si, mal partit dels dos equips, sempre i qant contessim que el caldes va jugar amb 10 desde el min.55

sort a la següent jornada!

Anònim ha dit...

Ho canvien molt les coses o jo tambe veig el rodenc a tercera.no estan jugant a res.sort!!

Anònim ha dit...

Sort ??? Mes que sort el que necessita el rodenc es un miracle !!!

No ser de qui deu ser la culpa, pero ho tenen molt i molt xungo per poder salvar la categoria, potser haurien de fer un plantajament i cambiar alguna cosa no ?

Anònim ha dit...

Ho tenen molt dificil els tres de darrera.
Molt i molt complicat.
Però res impossible.

Anònim ha dit...

Sembla més interessant parlar dels 3 equips que baixen que no pas dels equips capdavanters que realment és on hi ha el mèrit de la competició.

Crec que sera molt igualada la part de dalt, ja que encara que no hi hauran grans fitxatges si que es cert que hi ha equips que estan recuperant jugadors.

Mirant estadístiques, l'anys passat la garriga estava a 10 punts del líder aquestes altures i va acabar guanyant la lliga, per tant descarto a tothom que no estigui a menys de 10 punts. També és cert que la segona volta de la garriga no està a l'abast de cap equip, així que hi ha coses q comencen estar més clares no pels merits dels equips sino pel desmerits dels altres. PEr aixo és la competici´de la regularitat.

A veure com acaba axò???

Anònim ha dit...

estic d`acord amb els comentaris que algu fa de l'entrenador del OAR,poder en sap molt però amb aquesta prepotencia no pasara de 2ª regional

Anònim ha dit...

que us sembla si valorem els entrenadors de la kategoria ,per la seva manera de dirigir,el seu karacter i respecte per arbitres i ekip contrari

Anònim ha dit...

Aqui s'ha criticat bestant a la Vall i té molt mèrit està on està sense futbol base.
I això també per altres equips com el Rodenc i pocs més que hi ha a la categoria.
I això no treu que uns són molt follneros i els altres tene un peu a 3era. Però reconec que tenen molt mèrit i se'ls ha de felicitar.
A la llarga condemnats a desapareixer amb els temps que corrent.

Anònim ha dit...

Podeu deixar d'una vegada en pau a l'entrenador de l'OAR? Els que dieu comentaris dolents d'ell potser hauríeu de conèixe'l abans de tot. A aquí es parla de futbol i si us emprenya que l'OAR de moment vagi bé, ... doncs em sap greu per vosaltres.

Per cert, de prepotència res!

Anònim ha dit...

A mi em sembla que la propera jornada dirà molt del què pot passar. La tornada de festes sol coïncidir amb la baixada de molts equips.
Sort a tots !
Tot i que la sort és pels que la busquen.

Anònim ha dit...

jo no conec al mister del oar pero si la gent pensa aixo de ell per algo sera,,sobre el rodenc crec qe falta molta lliga y 5 punts no son res

Anònim ha dit...

l`entrenador del oar potser es bo...pero com persona CERO PATATERO.

Anònim ha dit...

Molt fracassat és el que hi ha en aquest fòrum. Que som a 2a regional i l'enveja no aporta gran cosa. Salut!

Anònim ha dit...

Ara ho has dit, ... maleïda enveja que corre! A jugar futbol, que si els equips perden per alguna cosa serà!

Anònim ha dit...

Vist l'èxit de la darrera convocatòria, s'accepten propostes per un nou entrenament de clubs agermanats. Per ex. Sant Josep, Divendres Sant, ...etc, dies que ve gent amb ganes i empenta, vaja.

Anònim ha dit...

Els que van parlant de l'entrenador de l'OAR, i a sobre sense coneixe'l, per cert gran entrenador i millor persona, és que no volen mirar els seus propis problemes perquè segur que encara estan més cardats. Nois,a criticar menys i a jugar més a futbol perquè alguns encara és hora de que s'hi posin. Salut!!!

Anònim ha dit...

OAR botiflers...

Anònim ha dit...

Va parir que pesats que sou!!!!! Parleu de futbol i deixeu estar les persones d'una vegada!

Anònim ha dit...

He lleguit a la web del Voltrega que han fitxat en Guillem Conill, algu sap qui es?? d´on ve?? Bon fitxatge??

Anònim ha dit...

Avui dimecres dia 13 partit amistós Torelló - Tona. A les 20:15h segons tinc entès. Pot ser interessant

Anònim ha dit...

Sóc un aficionat del rodenc.reconec que tenim una situacio bastant dificil,pero segeixo creient amb els jugadors.ho tenim complicat pero no impossible.estem amb vosaltres.anims!!!!VISCA EL RODENC!!!

Anònim ha dit...

si tinc que triar un entrenador em quedo amb el del voltrega. sempre anima i no es fot gaire amb els arbitres.

Anònim ha dit...

Jo crec que l'afició del Caldes es passava una mica, però clar els qui rebiem els insults erem nosaltres.....i mirat des d'aquest punt de vista no em sembla correcte!

El jugador vostre que es va fer mal al genoll, com està??? esperem que no sigui res i es recuperi el mès aviat possible!!!

Anònim ha dit...

Com molt bé tots sabeu aquest any la Segona Divisió " B" hi han bastnats ekips catalans en zona d descens... dit això aki va la meva pregunta ..
Els descensos compensats ens afectaria en akest grup 5 d Segona regional?

Fins a kuants equips podrien baixar? 3 o algun més?
Gràcies!!!